ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΠΟ Αριστερά ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Αργά, σταθερά, αλλά χωριστά

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ δικηγοροι βολοσ Σε βραδείς αλλά σταθερούς ρυθμούς συντελούνται οι ζυμώσεις δικηγοροι βολος καρακωστα και οι διεργασίες στον κόσμο της Σοσιαλδημοκρατίας για της συγκρότηση……

Αργά, δικηγοροι βολου σταθερά, δικηγοροι διαζυγιων βολος αλλά χωριστά ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Διακήρυξη Δικηγοροι εργατολογοι βολου ενότητας ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ

Σε βραδείς αλλά σταθερούς ρυθμούς δικηγοροι βολοσ συντελούνται οι ζυμώσεις και οι διεργασίες στον ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ κόσμο της Σοσιαλ Δημοκρατίας για της συγκρότηση δικηγοροι διαζυγιων βολος της μεγάλης Κεντρο Αριστεράς.

Στο δικηγοροι βολος τοπίο διακρίνονται δύο παράλληλες πρωτοβουλίες, Δικηγοροι εργατολογοι βολου μία από το ΠΑΣ<a href="http://www.dimokrati%20KiaKiaristera.gr/”>ΔΗΜΑΡ, ενώ στο παιχνίδι μπαίνουν και μεμονωμένες προσωπικότητες διατυπώνοντας δημοσίως τις προτάσεις τους για το χτίσιμο μιας νέας κεντροαριστερής παράταξης εκ του μηδενός.

Το κείμενο διακήρυξης που άρχισε να διαμορφώνεται μετά το πρόσφατο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη βρίσκεται αυτές τις μέρες στα χέρια του καθηγητή Γιάννη Βούλγαρη και αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ.

Ο κεντρικός κορμός του κειμένου είναι έτοιμος και απομένει να οριστικοποιηθούν οι διατυπώσεις για να αρχίσει να περνάει από χέρι σε χέρι, ώσπου να συλλεγούν περίπου 50 υπογραφές από επιστήμονες και προσωπικότητες της Αριστεράς.

Το κείμενο δεν συνοδεύτεται από υπογραφές στελεχών του ΠΑΣΟΚ για προφανείς λόγους, δηλαδή για να μην σχηματιστεί η εντύπωση ότι η Χαριλάου Τρικούπη καπελώνει την όλη προσπάθεια. Ενδεχομένως να φέρει την υπογραφή του Κυριάκου Πιερρακάκη υπό την επιστημονική του ιδιότητα και όχι αυτή του Πολιτικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ.

Ουσιαστικά το κείμενο για την Κεντρο Αριστερά θα είναι ο προπομπός της Συμφωνίας για ενιαία κάθοδο των δυνάμεών της  στις ευρωο εκλογές σ’ ένα ψηφοδέλτιο που θα έχει τη σφραγίδα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος. Επίσης θα προλειάνει το έδαφος για το σχηματισμό κεντρο-αριστερών ψηφοδελτίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές με διεύρυνση της πρωτοβουλίας των πέντε δημάρχων.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Πικέ: «Ήμασταν σκλάβοι του τίκι-τάκα»

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

Ο Ζεράρντ Πικέ σε συνέντευξη του στον ιταλικό Τύπο τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στον τρόπο παιχνιδιού που προσπαθεί να φέρει στην Μπαρτσελόνα ο Τάτα Μαρτίνο, δηλώνοντας ότι η ομάδα ήταν σκλαβωμένη στο «τίκι-τάκα».

«Τα τελευταία χρόνια είμαστε προπονητές μέσα από την ομάδα. Πριν τον Τίτο, τον Πεπ και είχαμε παραμείνει στον ίδιο τρόπο παιχνιδιού σαν να ήμασταν σκλαβωμένοι», τόνισε ο διεθνής Ισπανός τεχνικός αμυντικός και συνέχισε:

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/585369/arga-stathera-alla-horista/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *