παραγωγή προεδρία χρήματα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ – Πολιτική – Τσαυτάρης: Να στηρίξουμε με ομόνοια την αγροτική παραγωγή

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Πολιτική – Τσαυτάρης: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Να στηρίξουμε με ομόνοια την αγροτική παραγωγή ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Το πιο γερό θεμέλιο για να πατήσει ο τόπος μας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είναι ο πρωτογενής τομέας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αθανάσιος Τσαυτάρης και κάλεσε τις πολιτικές δυνάμεις και τους φορείς, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σε αυτή την προσπάθεια για την υποστήριξη της αγροτικής παρ αγωγής και των προϊόντων της, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «να είμαστε όλοι μαζί» και να «έχουμε ομόνοια».

<iframe height="315" src="//www. YouTube.com/embed/yCRTL8oFP1c” frameborder=”0″ width=”420″ allowfullscreen=””>

«Η χώρα μας είναι ευλογημένη» ανέφερε ο υπουργός, ο οποίος πρόσθεσε ότι όταν σε αυτό συντρέχουν η κρατική και η κοινοτική βοήθεια, οι σωστές πολιτικές, το μεράκι και ο αγώνας, όπως και γίνεται, ο τόπος μπορεί να πατήσει γερά στον πρωτογενή τομέα και να σταθεί στα πόδια του.

Προς επίρρωση των λεγομένων του, ο κ. Τσαυτάρης επικαλέστηκε το παράδειγμα του τομέα της βαμβακολλιέργειας, αφιερώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του, για να στείλει το μήνυμα ότι οι προοπτικές διαγράφονται λαμπρές. Ανέφερε, ειδικότερα, ότι οι 45.000 βαμβακολλιεργητές της χώρας μας, έφεραν χρήματα πέραν των 900 εκατ. ευρώ, καλλιέργησαν φέτος 2,5 εκατ. στρέμματα βάμβακος περισσότερα από άλλες χρονιές και 800.000 τόνους εξαιρετικής ποιότητας σύ σπορου βάμβακος, εκτινάσσοντας τον μέσο όρο στρεμματικής απόδοσης στο παγκόσμιο ρεκόρ των 322 κιλών. «Καμία χώρα στον κόσμο δεν έχει ένα τέτοιο μέσο παρ αγωγής σύ σπορου βάμβακος» είπε χαρακτηριστικά αλλά συμπλήρωσε ότι για τη σοδειά τους οι παραγωγοί πήραν 400 εκατ. ευρώ, ποσό στο οποίο προστέθηκε η ενιαία ενίσχυση για την βαμβακοκαλλιέργεια, όσο και η συνδεδεμένη ενίσχυση και για την επόμενη ΚΑΠ. «Για αυτό να μην έχουν ποτέ ανησυχίες οι παραγωγοί για τη στήριξή τους» διαβεβαίωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αναφερόμενος, εξάλλου, ο κ. Τσαυτάρης στην ελληνική προεδρία, επισήμανε ότι το ξεκίνημα της νέας Κοινής Αγροτικής Παρ αγωγής συμπίπ ΤΕΙ με την ελληνική προεδρία και στις πλάτες της ελληνικής πλευράς πέφ ΤΕΙ ένα μεγάλο μέρος της οριστικοποίησης της νέας ΚΑΠ ιδιαίτερα για το εφαρμοστικό το κανονιστικό π ΕλλάδαΕλλάδας. Ως προς το νομοθετικό έργο του υπουργείου του – πλην της επικείμενης ψήφισης του κυρωτικού νομοσχεδίου που ρυθμίζει τα της τροφής, των ζωοτροφών, των ελέγχων και περιέχει ρυθμίσεις ως απόρροια των αιτημάτων του αγροτικού κόσμου – ο κ. Τσαυτάρης προανήγγειλε την ολοκλήρωση του νομοθετήματος για τις ιχθυοκαλλιέργειες, των συνεταιρισμών, της έρευνας και της τεχνολογίας

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=281783&catID=1
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *