παραγωγή ΟΤΕ Τόκιο κατασκευή eshop Βολος Γεύση από τα μελλοντικά μοντέλα της Mitsubishi

κατασκευή eshop Βολος Τρία νέα πρωτότυπα που δίνουν μια ιδέα από μελλοντικά μοντέλα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό η Mitsubishi……

Γεύση από τα μελλοντικά μοντέλα της Mitsubishi κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Η εταιρεία παρουσιάζει τρία νέα πρωτότυπα στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο

Τρία νέα πρωτότυπα που δίνουν μια ιδέα από μελλοντικά μοντέλα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό η Mitsubishi, στο 43o Σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο 2013 που ανοίγει τις πύλες του στις 20 Νοεμβρίου.

Υιοθετώντας μία νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που συμβολίζει τη λειτουργικότητα, την Ασφάλεια και την αντοχή -έμφυτες αρετές των SUV– τα τρία πρωτότυπα έχουν θέμα την @earth Technology της Mitsubishi και προαναγγέλλουν τις τεχνικές εξέλιξης και παρ αγωγής της MMC για το άμεσο μέλλον.

Το Mitsubishi Concept GC-PHEV αποτελεί την επόμενη γενιά ενός μεγάλου SUV με μόνιμη τετρακίνηση (full-time 4WD), προφανώς πρόκειται για τον προπομπό του νέου Pajero.

Χρησιμοποιεί κινητήρα μπροστά, πίσω κίνηση, plug-in υβριδικό σύστημα EV (PHEV) που αποτελείται από υπερτροφοδοτούμενο V6 3λιτρο κινητήρα MIVEC σε συνδυασμό με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, έναν ισχυρό ηλεκτρο κινητήρα και μπαταρία υψηλής χωρητικότητας για επιδόσεις παντός εδάφους, όπως αρμόζει σε ένα ευέλικτο SUV.

Το Mitsubishi Concept XR-PHEV εκπροσωπεί την επόμενη γενιά ενός συμπαγούς SUV που ανεβάζει τον πήχη της οδηγικής απόλαυσης. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με μια πρώτη γεύση από τον αντικαταστάτη του ASX.

Χρησιμοποιεί κινητήρα μπροστά, κίνηση στους εμπρός τροχούς (FWD), plug-in υβριδικό σύστημα PHEV που περιλαμβάνει υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα MIVEC άμεσου ψεκασμού 1.100 κυβικών, έναν ελαφρύ, συμπαγή και πολύ αποδοτικό ηλεκτρο κινητήρα και μπαταρία υψηλής χωρητικότητας.

Το Mitsubishi Concept AR είναι ένα μικρό MPV επόμενης γενιάς που συνδυάζει την ευελιξία ενός SUV με ευρυχωρία πολυμορφικού μοντέλου. Χρησιμοποιεί ένα ελαφρού βάρους, ήπιο υβριδικό σύστημα που αποτελείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα MIVEC άμεσου ψεκασμού 1.100 κυβικών.

Και τα τρία πρωτότυπα υιοθετούν τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ενεργητικής Ασφάλειας «e-Assist» της Mitsubishi και την προηγμένη τεχνολογία «connected car» με συστήματα πληροφόρησης επόμενης γενιάς.

Ανάμεσα στις λειτουργίες είναι ένα σύστημα ανίχνευσης κινδύνου που ενεργοποιεί τις αντίστοιχες λειτουργίες Ασφάλειας και ένα σύστημα έγκαιρης ανίχνευσης βλάβης/δυσλειτουργίας που παροτρύνει τον οδηγό σε εργασίες επισκευής ή συντήρησης.

Μαζί με τα τρία πρωτότυπα, η Mitsubishi θα παρουσιάσει συνολικά 17 μοντέλα στο περίπτερό της στο Σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο 2013.

Τα πρωτότυπα θα πλαισιώσει το νέο eKSpace, ένα πολύ ψηλό μικρό wagon, κατασκευη eshop που πρόκειται να παρουσιαστεί στην Ιαπωνία στις αρχές της επόμενης χρονιές, ενώ το «παρών» θα δώσουν οχήματα από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και μερικά τωρινά μοντέλα παρ αγωγής.

Πηγή: gocar.gr

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, κατασκευη eshop όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.Συναυλία του Νίκου Ξυδάκη στον Κήπο του Μεγάρου

Με τίτλο “Βρεχει στην

Εθνική Οδό και με την συμμετοχή των

Γεωργία Νταγάκη, Γιώργη Χριστοδούλου,

Ηλία Βαμβακούση και τους  Pop Eye.

Με  την πολυαναμενόμενη συναυλία

του Νίκου Ξυδάκη κορυφώνονται το

Σάββατο 14 Σεπ Τεμβρίου στις 9 το βράδυ,

οι εκδηλώσεις του κήπου που φέτος

πλημμύρισε από μουσική και κόσμο. Ο

Νίκος Ξυδάκης, ο σπουδαίος ‘Ελληνας

συνθέτης επιστρέφει στο Μέγαρο και στον

υπέροχο κήπο του, για να παρουσιάσει

μια νέα προσέγγιση του έργου του “Η

Εκδίκηση της Γυφτιάς”, έργο σταθμό στην

ελληνική μουσική που αγαπήθηκε πολύ

και θεωρείται πλέον κλασικό. Στη μοναδική

αυτή συναυλία, το δικό τους χρώμα θα

προσθέσουν γνωστά τραγούδια του συνθέτη

που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία,

αλλά και κάποια που θα ακουστούν για

πρώτη φορά σε συναυλία.

 

Η βραδιά έχει τον τίτλο

‘Βρέχει στην Εθνική Οδό’ ενός από τα

ωραιότερα κομμάτια της ‘Εκδίκησης της

Γυφτιάς’, ενός τραγουδιού ‘φευγάτου’

ντυμένου μελαγχολικά με τους στίχους

του Μανώλη Ρασούλη. Μια ματιά στην

ταυτότητα του ‘Εκδίκησης’ : έτος

κυκλοφορίας 1978, κατασκευη eshop εταιρία παρ αγωγής η

Λύρα του Νίκου Πατσιφά, η μουσική του

Νίκου Ξυδάκη, οι στίχοι του Μανώλη

Ρασούλη, η παραγωγή του Διονύση

Σαββόπουλου. Τραγουδιστής ο αξέχαστος

Νίκος Παπάζογλου(συμμετείχαν η Σοφία

Διαμαντή και ο Διονύσης Σαββόπουλος).

Το εξώφυλλο υπογράφει ο Αλέξης

Κυριτσόπουλος.

 

Τα τραγούδια που θα

ακουστούν θα είναι γνώριμα και αγαπημένα:

Ιερά Οδός, Παντοκράτορας, Αέρας της

Αγάπης, Κάιρο Ναύπλιο Χαρτούμ, Τι θέλω

τι, Γρήγορα η ώρα, Ιζαμπώ, Καστριτσιάνικο,

Ερωτικό, Ιλισσός, Φυσά βοριάς, Τα ρόδα

του ανέμου, Κυνός, Κοιμωμένη, Σαν μια

ταινία, Φίλε αδελφή ψυχή, με μέλι, Στη

ρωγμή του χρόνου, Βρέχει στην Εθνική

Οδό, Από περιέργεια υπάρχω, κατασκευη eshop Κανείς εδώ

δεν τραγουδά, Αλμπατρος, Μετανάστης

στην αγκάλη σου, Στην Πόλυ, Στην αρχή

των τραγουδιών, Συνεργεία, Χαβαλεδιάρικο,

Δασάκι, Τροχαίο, Γέμισε μου το ποτήρι,

Σουμιτζού, Από τη γυναίκα, Τρελή κι

αδέ σποτη, Μη φοβάσαι, Οι Μάγκες.

 

Την ορχήστρα αποτελούν οι

μουσικοί: Δημήτρης Μπουζάνης(πιάνο),

Δημήτρης Χουντής(σαξόφωνο), Γιώργος

Διαμαντόπουλος(πλήκτρα), Θάνος

Μιχαηλίδης(τύμπανα), κατασκευη eshop Ηλίας Βαμβακούσης(ούτι)

και η Γεωργία Νταγάκη(λύρα)

Την επιμέλεια 

της ορχήστρας έχουν ο Δημήτρης

Μπουζάνης και ο  Γιώργος Διαμαντόπουλος

 

 

Προπώλησηεισιτηρίων: €10,00.

Πώληση εισιτηρίων

κατά την είσοδο την ημέρα της 

συναυλίας: €12,00

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/car/arthro/607779/geusi-apo-ta-mellodika-modela-tis-mitsubishi/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *