Παπούλια Παιδεία Παπούλια κατασκευή eshop Βολος Παπούλιας: Εθνικός κίνδυνος η υπογεννητικότητα

κατασκευή eshop Βολος Ο χαρακτηρισμός κατασκευη eshop των παιδιών ως «τεκμήριο» και οι μεταγγραφές κατασκευη eshop των φοιτητών τα δύο βασικά αιτήματα των πολύτεκνων – «Μόλις τελειώσουμε θα πάρω τηλέφωνο τους δύο υπουργούς», κατασκευη eshop η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας

…”

Παπούλιας: Εθνικός κίνδυνος η υπογεννητικότητα κατασκευή eshop Βολος

Ο χαρακτηρισμός των παιδιών ως «τεκμήριο» και οι μεταγγραφές των φοιτητών τα δύο βασικά αιτήματα των πολύτεκνων – «Μόλις τελειώσουμε θα πάρω τηλέφωνο τους δύο υπουργούς», η απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας

Τη δέσμευση του Κάρολου Παπούλια ότι θα τηλεφωνήσει προσωπικά στους υπουργούς Οικονομικών και Παιδείας για την αντιμετώπιση δύο εκ των βασικότερων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, απέσπασαν οι εκπρόσωποι της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων μετά τη συνάντηση που είχαν μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Ανέλαβα την υποχρέωση να μιλήσω στους δύο Υπουργούς. Θα έχετε νέα μου σύντομα» ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Τα δύο βασικά θέματα που έθεσαν στον Κάρολο Παπούλια οι εκπρόσωποι των πολυτέκνων ήταν η φορολογική εξομοίωσή τους με τους άγαμους και τους άτεκνους, η αντιμετώπιση των παιδιών τους ως τεκμήρια αλλά και ο μικρός αριθμός μεταγραφών σε άλλα τμήματα ΑΕΙ φοιτητών από πολύτεκνες οικογένειες.

Μάλιστα ο Κάρολος Παπούλιας έδειξε την έκπληξή του για το δεύτερο θέμα δηλώνοντας ότι είχε πάρει τη διαβεβαίωση από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου ότι θα λυθεί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τέλος, χαρακτήρισε «εθνικό κίνδυνο» την υπογεννητικότητα σημειώνοντας ότι «για τα επόμενα χρόνια νομίζω ότι αν δεν είστε εσείς, που η Πολιτεία πρέπει να σας στηρίξει, δεν βλέπω πώς μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την πληγή».

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

κατασκευή eshop Βολος Ξεκίνησε η πορεία των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας

Δείτε live από το protothema.gr την πορεία – Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα και την Ομόνοια – Συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή και από τον ΣΥΡΙΖΑ – Στην Ομόνοια το ΠΑΜΕ

var uagent = navigator.userAgent<a href="http://www.%20AppleApple.com/gr/iphone/”>iPhone“)>-1)

κατασκευή eshop Βολος

source: κατασκευη eshop http://www.protothema. κατασκευη eshop gr/politics/article/328022/papoulias-ethnikos-kindunos-i-upogennitikotita/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *