Παπαδάκη Παπαδάκη Παπαδάκη ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ «Δεν μπορείς να είσαι μαθήτρια το πρωί και πόρνη το βράδυ»

βαση ηλιακου θερμοσιφωνα, http://kapouranis.eu/index.asp?Keyword=0000000139.%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7%20%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%20%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1.html; ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Το μετάνιωσε ο Γιώργος Παπαδάκης που έκανε μια βραδινή εκπομπή……

«Δεν μπορείς να είσαι μαθήτρια το πρωί και πόρνη το βράδυ» ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Γ. Παπαδάκης: Υπερεκτίμησα τις δυνατότητές μου και βγήκα και το ομολόγησα

Το μετάνιωσε ο Γιώργος Παπαδάκης που έκανε μια βραδινή εκπομπή η οποία τελικά δεν πέτυχε;

«Δεν προσπαθώ να βρω καμιά δικαιολογία. Ήταν λάθος μου που είπα ναι. Και νομίζω ότι ήταν λάθος και των άλλων που μου το πρό ΤΕΙναν. Γιατί όταν κάνεις σκληρή ενημέρωση το πρωί, δε μπορείς να είσαι μαθήτρια το πρωί και πόρνη το βράδυ. Υπερεκτίμησα τις δυνατότητές μου και βγήκα και το ομολόγησα. Τι γυρεύω εγώ σε αυτούς τους βάλτους (που λέει και ο Σαββόπουλος); Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να υπηρετήσω και πολύ γρήγορα το σταματήσαμε – και καλά κάναμε» τόνισε στην Real.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Φεστιβάλ για την στήριξη της ψυχικής υγείας στον πολυχώρο «Βρυσάκι»

Ενδιαφέρουσες εκθέσεις

Φεστιβάλ για τη στήριξη της Ψυχικής υγείας διοργανώνει ο πολυχώρος «Βρυσάκι».

Έκθεση Visual Storytelling

Έργα που ξετυλίγουν μέσα από τη σύνθεση τους ποικίλες αφηγηματικές δυνατότητες. Η εξιστόρηση δεν είναι γραμμική ή δομημένη, αλλά προκύπ ΤΕΙ στον χώρο αλληλεπίδρασης του έργου με τον επισκέπτη. Όταν ο επισκέπτης διανύει το εικαστικό τμήμα του φεστιβάλ, η έκθεση ανοίγει αμέτρητες εκδοχές αφήγησης και συνειρμών, μέσα σε μια διαδρομή συνεχούς ανάγνωσης και ανακάλυψης.

Έκθεση Infographics

Από το πεδίο των εφαρμοσμένων τεχνών φιλοξενούνται δείγματα social infographics (εικονοποιημένη μετάδοση πληροφοριών και δεδομένων πάνω σε κοινωνικά ζητήματα), αναδεικνύοντας τις μορφές οπτικής αφήγησης που έχουν σύγχρονη εφαρμογή στην εκπαίδευση, τη δημοσιογραφία, το Ίντερνετ και την πληροφόρηση.

Συμμετέχουν: Peter Orntoft, Chris Korbey, Active for Life, κ.α

 

Happenings

Μια αίθουσα πειραματισμού και αυτοσχεδιασμού πάνω στο θέμα της αφήγησης μέσα από διάφορες μορφές τέχνης. Το πρόγραμμα περιέχει πρωινά παιδικά εργαστήρια, παιδικό λαμπορατόριο, ζωντανά γλυπτά και παραστάσεις.

Συμμετέχουν: Ομάδα Playback Nuevo, συνδεση θερμοσιφωνα ομάδα Playroom, Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Επιλεκτικοί Ομάδα παιδιά Επί Σκηνής, Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», κ.α.

Συμμετέχουν: Ελευθερία Αλεξανδρή, Έκτωρ Αποστολόπουλος, Γρηγορία Βρυττιά, Marta Grossi, Όλγα Ευαγγελίδου, Νατάσσα Ζάνου, ηλιακοι θερμοσιφωνες ast Δημήτρης Καλυβιώτης, επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα Νίκος Καναρέλης, Νίνα Κοταμανίδου,  Δήμητρα Λιάκουρα, αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα Γιώργος Μαραζιώτης, Βασίλης Μπότουλας, Σταυρούλα Παπαδάκη, Κακάο Ροκς, Έρη Σκυργιάννη, Βασιλική Φενέκου.

Χώρος Τέχνης & Δράσης Βρυσάκι,

Βρυσακίου 17, Πλάκα

ΠΟΤΕ: ηλιακός θερμοσίφωνας skroutz Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, 12.00- 00.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

www.edra-coop.gr

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Οι «Πρωταγωνιστές» αναζητούν τα «ελληνάκια» της Αλβανίας

Ιστορίες παιδιών που επέστρεψαν στη χώρα τους λόγω της κρίσης

Στην Αλβανία ταξιδεύουν οι «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη και συγκεκριμένα στα Τίρανα. Εκεί, ο Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του «περιπλανήθηκαν» πέντε μέρες αναζητώντας τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα, αλλά λόγω της κρίσης οι γονείς τους επέστρεψαν στην Αλβανία.

Η εκπομπή θα προβληθεί την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου, στις 23.40, ηλιακοι θερμοσιφωνες maltezos στο MEGA.

Τα περισσότερα παιδιά που μιλούν στην κάμερα των «Πρωταγωνιστών» δακρύζουν όταν συζητούν για την Ελλάδα, τα σχολεία τους και τις παρέες τους. Άλλωστε, τα περισσότερα από αυτά δεν ήξεραν καλά-καλά τα Αλβανικά όταν πήραν το δρόμο της επιστροφής.

Κάποια από αυτά τα παιδιά στην Ελλάδα ήταν τα «αλβανάκια», κάποια άλλα ήταν σημαιοφόροι στην ελληνικά σχολεία, όλα όμως θέλουν να συνεχίσουν κάποια στιγμή τη ζωή τους στην Ελλάδα.

Οι κάμερες της εκπομπής κατέγραψαν τη ζωή των μαθητών σε δύο σχολεία των Τιράνων. Το Αρσάκειο Τιράνων και το δημόσιο σχολείο Βασίλ Σάντο (Vasil Shanto).

Ο δημοσιογράφος έκανε μαζί με τον 17χρονο Χρήστο το δρομολόγιο με το λεωφορείο προς τα Δυτικά Προάστια περνώντας από περιοχές απόλυτης φτώχειας αλλά και μεγάλης ανοικοδόμησης. Επίσης ανέβηκε με τον Μάριο, τον ράπερ στην τεράστια τσιμεντένια πυραμίδα του Χότζα που συνεχίζει να δεσπόζει αν και εγκαταλελειμμένη στο κέντρο των Τιράνων. Ο Μάριος μεγάλωσε σε ένα υπόγειο στο κέντρο της Αθήνας και τώρα φτιάχνει ρίμες στα Τίρανα για τον ρατσισμό και τα κοινωνικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύγχρονο κόσμο. Ακόμη, ξυλοσομπεσ λεβητασ η Ορνέλα, η οποία έχει σπουδάσει φυσικοθεραπεία στη Θεσσαλονίκη, αφηγείται την περιπέ ΤΕΙά της να αποκτήσει νόμιμα χαρτιά στην Ελλάδα, πράγμα που της το αρνήθηκαν, αν και έχει τελειώσει το ελληνικό σχολείο.

Τέλος, ο Σταύρος Θεοδωράκης συνάντησε στο κατακόκκινο γραφείο του, τον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα και μίλησε μαζί του για όλα αυτά που συνδέουν τις δυο χώρες. Από τον κοινό ευρωπαϊκό προσανατολισμό μέχρι βέβαια τα «ελληνάκια» της Αλβανίας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ταξίδεψε στα Τίρανα με τον οπερατέρ Γιώργο Πετράκη και τους δημοσιογράφους Λίνα Παπαδάκη και Λεωνίδα Σάββα.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ http://www.newsbeast.gr/media/arthro/588052/den-boreis-na-eisai-mathitria-to-proi-kai-porni-to-vradu/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *