Παπαδάκη Παπαδάκη Παπαδάκη ΒΟΛΟΣ Ξεκινά τη Δευτέρα ο Γιώργος Παπαδάκης

Αγ. Άννα – http://myvolos.net//Searchq-%CE%91%CE%B3.%20%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1.html. ΒΟΛΟΣ Ο Γιώργος Παπαδάκης για 23η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα βρίσκεται και πάλι κοντά στους τηλεθεατές……

Ξεκινά τη Δευτέρα ο Γιώργος Παπαδάκης ΒΟΛΟΣ Για 23η χρονιά στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Παπαδάκης για 23η χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα βρίσκεται και πάλι κοντά στους τηλεθεατές.

Μαζί του στο πλατό θα είναι η Ντόρα Κουτροκόη και ο Ντίνος Σιωμόπουλος οι οποίοι θα μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων από τις 7 ως τις 10 το πρωί.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 23 Σεπ Τεμβρίου.

ΒΟΛΟΣ Φεστιβάλ για την στήριξη της ψυχικής υγείας στον πολυχώρο «Βρυσάκι»

Ενδιαφέρουσες εκθέσεις

Φεστιβάλ για τη στήριξη της Ψυχικής υγείας διοργανώνει ο πολυχώρος «Βρυσάκι».

Έκθεση Visual Storytelling

Έργα που ξετυλίγουν μέσα από τη σύνθεση τους ποικίλες αφηγηματικές δυνατότητες. Η εξιστόρηση δεν είναι γραμμική ή δομημένη, αλλά προκύπ ΤΕΙ στον χώρο αλληλεπίδρασης του έργου με τον επισκέπτη. Όταν ο επισκέπτης διανύει το εικαστικό τμήμα του φεστιβάλ, η έκθεση ανοίγει αμέτρητες εκδοχές αφήγησης και συνειρμών, μέσα σε μια διαδρομή συνεχούς ανάγνωσης και ανακάλυψης.

Έκθεση Infographics

Από το πεδίο των εφαρμοσμένων τεχνών φιλοξενούνται δείγματα social infographics (εικονοποιημένη μετάδοση πληροφοριών και δεδομένων πάνω σε κοινωνικά ζητήματα), αναδεικνύοντας τις μορφές οπτικής αφήγησης που έχουν σύγχρονη εφαρμογή στην εκπαίδευση, τη δημοσιογραφία, το Ίντερνετ και την πληροφόρηση.

Συμμετέχουν: Peter Orntoft, Chris Korbey, Active for Life, κ.α

 

Happenings

Μια αίθουσα πειραματισμού και αυτοσχεδιασμού πάνω στο θέμα της αφήγησης μέσα από διάφορες μορφές τέχνης. Το πρόγραμμα περιέχει πρωινά παιδικά εργαστήρια, παιδικό λαμπορατόριο, ζωντανά γλυπτά και παραστάσεις.

Συμμετέχουν: Ομάδα Playback Nuevo, ομάδα Playroom, Ομάδα παιδιά Επί Σκηνής, Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», κ.α.

Συμμετέχουν: Ελευθερία Αλεξανδρή, Έκτωρ Αποστολόπουλος, Γρηγορία Βρυττιά, κεραυνοί Marta Grossi, ΣΔΥΒ Όλγα Ευαγγελίδου, Νατάσσα Ζάνου, βολωνάκι Δημήτρης Καλυβιώτης, Νίκος Καναρέλης, χαλάζι Νίνα Κοταμανίδου,  Δήμητρα Λιάκουρα, Γιώργος Μαραζιώτης, Βασίλης Μπότουλας, Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ Σταυρούλα Παπαδάκη, Κακάο Ροκς, Έρη Σκυργιάννη, Βασιλική Φενέκου.

Χώρος Τέχνης & Δράσης Βρυσάκι,

Βρυσακίου 17, Πλάκα

ΠΟΤΕ: Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013, 12.00- 00.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

www.edra-coop.gr

ΒΟΛΟΣ «Δεν μπορείς να είσαι μαθήτρια το πρωί και πόρνη το βράδυ»

Γ. Παπαδάκης: Υπερεκτίμησα τις δυνατότητές μου και βγήκα και το ομολόγησα

Το μετάνιωσε ο Γιώργος Παπαδάκης που έκανε μια βραδινή εκπομπή η οποία τελικά δεν πέτυχε;

«Δεν προσπαθώ να βρω καμιά δικαιολογία. Ήταν λάθος μου που είπα ναι. Και νομίζω ότι ήταν λάθος και των άλλων που μου το πρό ΤΕΙναν. Γιατί όταν κάνεις σκληρή ενημέρωση το πρωί, δε μπορείς να είσαι μαθήτρια το πρωί και πόρνη το βράδυ. Υπερεκτίμησα τις δυνατότητές μου και βγήκα και το ομολόγησα. Τι γυρεύω εγώ σε αυτούς τους βάλτους (που λέει και ο Σαββόπουλος); Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να υπηρετήσω και πολύ γρήγορα το σταματήσαμε – και καλά κάναμε» τόνισε στην Real.

ΒΟΛΟΣ

source: http://www.newsbeast.gr/media/arthro/584307/xekina-ti-deutera-o-giorgos-papadakis/




ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *