Πανεπιστημίου Τίρανα Ευρωπαϊκή ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Μεταπτυχιακές σπουδές με διεθνή αναγνώριση για καριέρα χωρίς σύνορα

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Το New York College (NYC) ιδρύθηκε το 1989 σε συνεργασία με το κρατικό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, State University of New York, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Empire State College……

Μεταπτυχιακές σπουδές με διεθνή αναγνώριση για καριέρα χωρίς σύνορα ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών του New York College

Το New York College (NYC) ιδρύθηκε το 1989 σε συνεργασία με το κρατικό πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, State University of New York, Empire State College και στη συνέχεια επέκ ΤΕΙνε τις ακαδημαϊκές συνεργασίες του στην ευρώπη, με την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με το University of Greenwich, Μ. Βρετανίας.

Οι φοιτητές του NYC αποκτούν τα αυθεντικά πτυχία των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων που πληρούν τα κριτήρια της Ευρωπαϊκής Οδηγίας (36/05) για την ισοδυναμία των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων μας.<b ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης έχει λάβει άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ως κολέγιο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Ο εκπαιδευτικός Όμιλος New York College είναι πιστοποιημένος και αναγνωρισμένος από το Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης (BAC) ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση.

Ακαδημαϊκές Συνεργασίες

Το New York College σήμερα, εκτός από την συνεργασία με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, Empire State College (SUNY/ ESC) προσφέρει τα προγράμματα σπουδών και τα αντίστοιχα πτυχία των: University of Greenwich (Αγγλία), University of Bolton (Αγγλία), National American University (Η.Π.Α.), Université Toulouse I-Capitole ( Γαλλία) και Ecole Superieure de Gestion – Paris Graduate School of Management ( Γαλλία).

Η Διεθνής Διάσταση του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College

1998: Το NYC ιδρύει το University of New York College in Prague (UNYP) στην Δημοκρατία της Τσεχίας, το οποίο υπήρξε και το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που αναγνωρίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Δημοκρατίας της Τσεχίας.

2001: Το NYC εγκαινιάζει το παράρτημά του στη Θεσσαλονίκη.

2002: Το NYC ιδρύει το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στα Τίρανα της Αλβανίας. Το University of New York in Tirana (UNYT) είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Αλβανίας.

Προγράμματα Σπουδών

POSTGRADUATE (Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών)

Business (Διοίκηση Επιχειρήσεων)

• The Greenwich MBA

• MBA (on-line)

• European MBA in Global marketing

• European MBA in International Finance

• ΜPhil/ Innovation

Informatics (Πληροφορική)

• M.Sc. in internet Engineering & Web Management

Humanities, Social & Health Sciences (Ανθρωπιστικές, Κοινωνικές & Επιστήμες υγείας)

• M.A. Management o τουρισμότουρισμός)

• Master2 in Economy & Management of International Tourism

Shipping (Ναυτιλιακά)

• M.Sc. in Marine Engineering Management

• PhD by Publication σε ένα πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων

Πολυπολιτισμικό περιβάλλον

Το New York College έχει πρωτοπορήσει στη δημιουργία ενός πολυπολιτισμικού περιβάλλοντος. Ακαδημαϊκοί, διοικητικό προσωπικό και φοιτητές από πολλές χώρες του κόσμου εργάζονται και σπουδάζουν στον οργανισμό μας. Στο NYC θεωρούμε τη διαφορετικότητα προνόμιο αφού ανοίγει νέους ορίζοντες στην γνώση, διανθίζει τις πολιτιστικές επαφές και πάνω απ’ όλα επιτρέπει στους σπουδαστές μας να ζήσουν την εμπειρία αυτής της πολυτισμικότητας, μια εμπειρία η οποία αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για τον μελλοντικό πολίτη μιας παγκόσμιας κοινότητας.

Ποιότητα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων

Το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του NYC είναι απόφοιτοι των καλύτερων πανεπιστημίων των Ηνωμένων Πολι ΤΕΙών και της ευρώπης. Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας έχουν εργασιακή και εκπαιδευτική εμπειρία, ενώ διαθέτουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους από διακεκριμένα Αμερικανικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια.

Προσφέρουμε ευέλικτα προγράμματα σπουδών, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες των νέων, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ είτε αυτοί έχουν ήδη μπει στον εργασιακό στίβο, είτε πρόκειται να μπουν σύντομα. Συγχρόνως, δίνουμε έμφαση τόσο στην αύξηση όσο και στη διαρκή ανανέωση των προγραμμάτων σπουδών, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς εργασίας.

Γραφείο Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας

Μία από τις δεσμεύσεις του New York College είναι να προσφέρει στους αποφοίτους του ένα δυναμικό ξεκίνημα στην σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά εργασίας. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να ζητούν επαγγελματικές συμβουλές από το Γραφείο Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας (Career Office) από το πρώτο έτος των σπουδών τους. Τόσο οι εκτενείς δεσμοί με εργοδότες, όσο και οι υπηρεσίες επαγγελματικής υποστήριξης, αλλά και ο σχεδιασμός των προγραμμάτων σπουδών σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, διασφαλίζουν ένα υψηλό βαθμό αποκατάστασης, των αποφοίτων μας. Το Γραφείο Διασύνδεσης κατά την διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους διοργανώνει σεμινάρια που αφορούν την επαγγελματική σταδιοδρομία των φοιτητών, ομιλίες επιφανών επιστημόνων, ανθρώπων των επιχειρήσεων και καλλιτεχνών, ενώ παράλληλα, στα πλαίσια της Εβδομάδας Καριέρας, διοργανώνει συνεντεύξεις με υπεύθυνους ανθρωπίνου δυναμικού μεγάλων οργανισμών.

Επιτυχίες και Διακρίσεις των Φοιτητών και Αποφοίτων μας

Το Ετήσιο βιβλίο Αποφοίτων αποδεικνύει ότι ένα μεγάλο μέρος αποφοίτων του NYC έχουν ήδη απορροφηθεί σε υψηλές θέσεις τόσο σε Ελληνικές όσο και σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, ενώ πολλοί άλλοι έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα πανεπιστημιακών ιδρυμάτων διεθνούς κύρους της ευρώπης και των Ηνωμένων Πολι ΤΕΙών. Το ίδρυμα του NYC στην Τσεχία, University of New York in Prague, κατατάσσεται ως το καλύτερο στην επαγγελματική αποκατάσταση με τους αποφοίτους του να εξασφαλίζουν τις υψηλότερες αμοιβές σύμφωνα με έρευνα του Τσέχικου Κρατικού πανεπιστημίου του Καρόλου (Charles University).

Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων

Το NYC δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο τμήμα Φοιτητικών Υποθέσεων και Δραστηριοτήτων, παρέχοντας τη δυνατότητα σους σπουδαστές να εμπλουτίζουν την εκπαιδευτική τους εμπειρία. Ο κάθε φοιτητής έχει έναν ακαδημαϊκό σύμβουλο, που τον βοηθά στην επιλογή των αντικειμένων σπουδών του, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του, και στο σχεδιασμό της ακαδημαϊκής του σταδιοδρομίας ενώ η Συμβουλευτική Υπηρεσία υποστηρίζει την προσπάθεια μάθησης και επίτευξης των ακαδημαϊκών στόχων των φοιτητών, για να τους βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως να παρεμποδίζουν την ομαλή ακαδημαϊκή εκπαίδευσή τους. Επίσης, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών το Γραφείο διοργανώνει εκδρομές, αθλητικές δραστηριότητες, επιμορφωτικά σεμινάρια, και πρακτική εξάσκηση ανάλογα με το αντικείμενο σπουδών των φοιτητών.

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Το NYC διαθέ ΤΕΙ σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις 6.000τ.μ. στο κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική περιοχή της Πλάκας, καθώς και σε ένα μοντέρνο κτίριο λίγα μόλις μέτρα από το σταθμό ΗΣΑΠ της Καλλιθέα ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης. Οι Αίθουσες Υπολογιστών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι εξοπλισμένες με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία σε Η/Υ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ εκτυπωτές και video-conferencing σ’ ένα wireless περιβάλλον. Οι αίθουσες διδασκαλίας διαθέτουν όλα τα σύγχρονα μέσα διαδραστικής διδασκαλίας.

Η βιβλιοθήκη λειτουργεί 12 ώρες την ημέρα, ενώ εκτός από την έντυπη βιβλιογραφία, προσφέρεται και ηλεκτρονική πρόσβαση στις βιβλιοθήκες των συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, καθώς και στην Emerald e-library.

<iframe width="640" height="360" frameborder="0" src="http://www.newsbeast.gr//www. YouTube.com/embed/m81OXh8SoDQ”>

NEW YORK COLLEGE

ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αμαλίας 38 Σύνταγμα, Τ.Κ 10558< ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης 286, 177 78

Τηλ.: +(30) 210 48 38 071 Fax: +(30) 48 200 67

E-mail:

NEW YORK COLLEGE

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διεύθυνση

Κατσιμίδη 6, Τ.Κ 54639

Τηλ. 2310 889879 Φαξ. 2310 835211

E-mail:

Website: www.nyc.gr

Το New York College στα social media

<<a href="http://www.%20facebookfacebook.com/nyc.gr”> www. facebook.com/nyc.gr

<a<a href="http://www.%20YouTubeYouTube.com/nycath”>www. YouTube.com/nycath

<a<a href="http://%20twittertwitter.com/nyc_gr”> twitter.com/nyc_gr

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/593032/metaptuhiakes-spoudes-me-diethni-anagnorisi-gia-kariera-horis-sunora/
ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *