κατασκευή eshop Βολος Από τις 7 Νοεμβρίου βρίσκεται υπό κατάληψη το κτίριο της διοίκησησ του Πανεπιστημίου Αιγαίου με αφορμή όχι τις διαθεσιμότητες των διοικητικών……

Υπό κατάληψη εδώ και 6 μέρες το Πανεπιστήμιο Αιγαίου κατασκευή eshop Βολος Αιτία τα προβλήματα στέγασης

Από τις 7 Νοεμβρίου βρίσκεται υπό κατάληψη το κτίριο της διοίκησησ του πανεπιστημίου Αιγαίου με αφορμή όχι τις διαθεσιμότητες των διοικητικών, άλλα το οξύτατο πρόβλημα στέγασης. Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση του ο αν. καθηγητής κ. Σουλακέλλης η κατάληψη πραγματοποιείται, από ολιγομελή ομάδα φοιτητών/τριων που αυτο-ονομάζεται «Επιτ ροπή αγώνα εστιών Λέσβου – Αλληλέγγυες/ Αλληλέγγυοι».

Ο κ. Σουλακέλλης, αντιπρύτανης ακαδημαϊκών υποθέσεων, καταγγέλλει την κατάληψη αυτή καθώς δεν βασίζεται σε αποφάσεις συλλογικών οργάνων των φοιτητών/τριών του πανεπιστημίου και συνεχίζεται παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μελών της διοίκησης, αλλά και πολλών μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας να ενημερώσουν τους συγκεκριμένους φοιτητές αφενός ότι για το πρόβλημα αυτό δεν ευθύνεται το ίδρυμα και αφετέρου ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπιστεί άμεσα.

Η κατάληψη, αναφέρει στην επιστολή του, όχι μόνο δεν βοηθά στην αντιμετώπισή του αλλά και στρέφεται ενάντια στις προσπάθειες της πανεπιστημιακής κοινότητας για άμεση λύση. Παράλληλα, τονίζει στο κείμενό του ο κ. Σουλακέλλης, η κατάληψη του κτιρίου διοίκησης έχει δημιουργήσει ήδη πρόσθετα σοβαρά προβλήματα:

– Στους φοιτητές/τριες αδυναμία χορήγησης εγγράφων για τη στέγαση των δικαιούχων, κατασκευη eshop αδυναμία υλοποίησης διοικητικών διαδικασιών για την επαναπροκήρυξη του συμπληρωματικού διαγωνισμού στέγασης, αδυναμία υλοποίησης διοικητικών ενεργειών για την ανέγερση των φοιτητικών κατοικιών Μυτιλήνης, αδυναμία καταβολής της αμοιβής της πρακτικής άσκησης στους δικαιούχους, κατασκευη eshop αδυναμία ολοκλήρωσης των διοικητικών διαδικασιών για την ορκωμοσία στις 6 Δεκεμβρίου, αδυναμία λειτουργίας του κέντρου εξυπηρέτησης φοιτητών, κατασκευη eshop του γραφείου φοιτητικής μέριμνας καθώς και τριών γραμμα ΤΕΙών τμημάτων).

– Αντιμετώπιση κατεπειγόντων ζητημάτων όλων των πανεπιστημιακών μονάδων του πανεπιστημίου Αιγαίου (π.χ. διοικητική παραλαβή του κτιρίου στη Ρόδο, υποβολή των δηλώσεων του προσωπικού με κίνδυνο την επιβολή πρόστιμου στο πανεπιστήμιο, αμοιβές εξωτερικών συνεργατών που δεν έχουν άλλους πόρους διαβίωσης, και πολλά άλλα).

Η πρυτανική αρχή απευθύνει κάλεσμα στους καταληψίες να τερματίσουν τις κινητοποιήσεις τους καθώς η λήξη της κατάληψης θα επιτρέψει την εντός 2 ημερών επαναπροκήρυξη του συμπληρωματικού διαγωνισμού για τις 24 κλίνες που υπολείπονται από τον αρχικό διαγωνισμό.

Τέλος, σε πρόσφατη συνάντηση του αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας και του αντιπρύτανη Οικονομικών Υποθέσεων με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου κ. Περικλή Αντωνίου αναλήφθηκε η δέσμευση για κοινή προσπάθεια προκειμένου να συμμετέχουν στο συμπληρωματικό διαγωνισμό περισσότεροι ιδιοκτήτες δωματίων για την κάλυψη των επιτακτικών αναγκών του πανεπιστημίου Αιγαίου.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντησή τους στην οποία θα συμμετέχουν και εν δυνάμει ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες δωματίων προκειμένου να συζητηθούν τα ζητήματα που προκαλούν τη μη συμμετοχή τους στους διαγωνισμούς στέγασης του πανεπιστημίου Αιγαίου.

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, κατασκευη eshop για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, κατασκευη eshop αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/607924/upo-katalipsi-edo-kai-6-meres-to-panepistimio-aigaiou/
κατασκευή eshop Βολος…