παιδιά υπουργός Νίκος Δένδιας ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω εγώ η Ιφιγένεια»

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, με πολυσέλιδη προσφυγή του, ζητεί να αποφυλακιστεί με όρους και τονίζει ότι δεν είναι διατεθειμένος……

«Δεν είμαι διατεθειμένος να γίνω εγώ η Ιφιγένεια» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Χρήστος Παππάς

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, με πολυσέλιδη προσφυγή του, ζητεί να αποφυλακιστεί με όρους και τονίζει ότι δεν είναι διατεθειμένος «να γίνει «Ιφιγένεια» για να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι πολιτικοί ζημίωσαν την πατρίδα μας».

Η αίτηση του κ. Παππά κατατέθηκε σήμερα στις Εφέτες Ανακρίτριες της υπόθεσης, δια του συνηγόρου του, την ίδια ώρα που έξω από το Εφετείο περίπου 150 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής είχαν συγκεντρωθεί προς συμ παράσταση των κληθέντων σε απολογία βουλευτών Γ. Γερμενή, Π. Ηλόπουλου και Στ. Μπούκουρα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με βασικό σύνθημά τους την αποφυλάκιση των προφυλακισμένων πολιτικών του κόμματος.

Ο Χρ. Παππάς με την αίτηση του ζητεί να αντικατασταθεί με όρους η προσωρινή του κράτηση, ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ υποστηρίζοντας πως ο μόνος λόγος για τον οποίο βρίσκεται στη φυλακή είναι επειδή ήταν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αρνούμενος κατηγορηματικά τα περί εγκληματικής οργάνωσης:

«Δεν είμαι, όμως, σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να γίνω εγώ η Ιφιγένεια και να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι πολιτικοί ζημίωσαν την Πατρίδα μας, ούτε και στελέχη κομμάτων που πράγματι ήταν μέλη «εγκληματικής Οργάνωσης»».

Ο αιτών αναφέρεται επίσης σε «πιέσεις που δέχθηκε η Δικαιοσύνη», η οποία, κατά τον βουλευτή, χρησιμοποιήθηκε για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, με σκοπό « να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη, προκειμένου να περάσουν τα αντιλαϊκά νομοσχέδια που μεθοδεύουν».

Για ακόμη μία φορά ο κ. Παππάς αποποιείται τον χαρακτηρισμό του ναζιστή, που του απέδωσαν, όπως υποστηρίζει τα Μέσα Ενημέρωσης, «για κάποιες νεανικές επιλογές του» και προσθέ ΤΕΙ ότι «την ίδια ώρα, εκείνοι που μας έδιναν αυτούς τους χαρακτηρισμούς, υπουργοποιούσαν άλλους, παρά το ότι είχαν αυτοί τις ίδιες νεανικές επιλογές μ’ εμάς».

Καταδικάζει επίσης, στην προσφυγή του, τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αναφέροντας ότι ο Γ. Ρουπακιάς έδρασε «με βιαιότητα» από δική του πρωτοβουλία και επισημαίνει ότι η πράξη του εξυπηρέτησε άλλους και «ζημίωσε το κόμμα μας».

Ο βουλευτής, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΣ τέλος, υποστηρίζει ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την προσωρινή του κράτηση, αφού έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της Δικαιοσύνης, δεν είναι, Τι είναι ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν; όπως ισχυρίζεται, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ύποπτος φυγής και δεν προκύπ ΤΕΙ φόβος να διαπράξει κανένα αδίκημα αν αφεθεί ελεύθερος.

Στο μεταξύ, οι τρεις κληθέντες σε απολογία βουλευτές, που έλαβαν προθεσμία για την απολογία τους για το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, ενημερώθηκαν σήμερα για την δικογραφία και τα κατηγορητήρια που έχουν συντάξει σε βάρος τους οι δύο ανακρίτριες της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα κατηγορητήρια εξειδικεύεται για τον καθένα επακριβώς η κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης που τους αποδίδεται, ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ενώ και οι τρεις θεωρούνται ότι ανήκουν στον «σκληρό επιχειρησιακό πυρήνα της οργάνωσης», που αναφέρονταν στον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Έτσι ο Γιώργος Γερμενής καλείται να αντικρούσει τις καταθέσεις που έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες, στις οποίες χαρακτηρίζεται ως «ταγματάρχης» της οργάνωσης και «στρατιωτικός εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου». Μάλιστα για το βουλευτή, μάρτυρας φέρεται να αναφέρει ότι «μου έμαθε να σκοτώνω».

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο κατηγορητήριο φαίνεται να αναφέρεται ως έχων το ρόλο του ιδεολογικού εκπαιδευτή της οργάνωσης, αλλά και αυτού που κινητοποιούσε τα λεγόμενα Τάγματα Εφόδου: «Εσύ δε, αφότου εντάχθηκες στην παραπάνω οργάνωση , ανελισσόμενος , σου ανατέθηκε ο σημαίνων ρόλος της ιδεολογικής εκπαίδευσης και κατήχησης νέων μελών της οργάνωσης καθώς και των «νεοσύλλεκτων» μελών των «Ταγμάτων Εφόδου» , ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ενώ παράλληλα είχες την ευθύνη των κινητοποιήσεων αυτών (με αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων κλπ) προκειμένου αυτά να παρέμβουν στις προαποφασισμένες δράσεις-επιθέσεις της οργάνωσης».

Ο βουλευτής, που στα στοιχεία της δικογραφίας, εμφανίζεται ως επικεφαλής των πυρήνων της οργάνωσης στη Μαγνησία, φέρεται και ως «επιθεωρητής σε ομάδες ελέγχου νομιμότητας» , όπως αδειών μικροπωλητών στη Ραφήνα, αλλά και «συμμετοχής παιδιών αλλοδαπών σε νηπιαγωγεία».

Να σημειωθεί ότι η επισήμανση των ανακριτριών στις «επιθεωρήσεις σε νηπιαγωγεία» έχει αναφορά σε δικογραφία σχετικά με απειλές εναντίον ιδιοκτητών δυο νηπιαγωγείων που φιλοξενούσαν παιδιά αλλοδαπών, η οποία περιλαμβάνονταν στις αρχικές 33, που είχε αποστείλει στη Δικαιοσύνη ο υπουργός Νίκος Δένδιας .

Τέλος ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που σχηματίστηκε σε βάρος του, εμφανίζεται να έχει γνώση και πλήρη έλεγχο όλων των ενεργειών των πυρήνων της ΧΑ στην Κορινθία, στις οποίες περιλαμβάνονται επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών μεταναστών. Ο βουλευτής, βάση όσων ισχυρίστηκε προστατευόμενος μάρτυρας, εμπλέκεται σε πρακτικές παροχής «προστασίας» σε καταστήματα της Κορίνθου, του Ξυλόκαστρου και του Κιάτου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, Τι είναι ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν; δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΣ στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/612932/den-eimai-diatetheimenos-na-gino-ego-i-ifigeneia/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *