παιδιά τροχαίο Λονδίνο κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Σκότωσε τρίχρονο επειδή έβρεξε το κρεβάτι του!

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ένοχος για το φόνο του 3χρονου ανιψιού της συντρόφου του κρίθηκε ο 44χρονος Ben Igbinedion από το Λονδίνο. Ο άνδρας φαίνεται πως σκότωσε το αγοράκι επειδή εκείνο… έβρεξε το κρεβάτι που μοιράζονταν. Στη συνέχεια……

Σκότωσε τρίχρονο επειδή έβρεξε το κρεβάτι του! κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Καταστροφικά χαρακτήρισε τα τραύματα του αγοριού ο ιατροδικαστής

Ένοχος για το φόνο του 3χρονου ανιψιού της συντρόφου του κρίθηκε ο 44χρονος Ben Igbinedion από το Λονδίνο. Ο άνδρας φαίνεται πως σκότωσε το αγοράκι επειδή εκείνο… έβρεξε το κρεβάτι που μοιράζονταν. Στη συνέχεια το έβαλε να κοιμηθεί σε άλλο κρεβάτι αλλά το πρωί, όταν η οικογένειά του επιχείρησε να τον ξυπνήσει, εκείνο δεν ανταποκρινόταν.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το νεκρό σώμα του άτυχου Daniel χαρακτήρισε τα τραύματα καταστροφικά και εξήγησε πως ήταν τόσο εκτεταμένα που έμοιαζε να έχει τραυματιστεί σε τροχαίο! «Ήταν από τα χειρότερα που έχω δει ποτέ», είπε ο ιατροδικαστής, σύμφωνα με το Skynews.

Το αγοράκι είχε σοβαρά χτυπήματα στα πλευρά και πολλαπλές κακώσεις στη σπονδυλική του στήλη.

Όσο ο Daniel ζούσε με τη γιαγιά του ήταν καλά, κατασκευη eshop αλλά όλα άλλαξαν όταν μετακόμισε με τον Igbinedion και την οικογένειά του το Μάρτιο. Τη νύχτα της 2ας Μαρτίου η θεία του Sandra Okundaye, νοσοκόμα στο επάγγελμα, δούλευε και ο σύντροφός της Igbinedion ανέλαβε να φροντίζει τον Daniel και τα τρία του παιδιά.

Σύμφωνα με τον Igbinedion, ο Daniel και ο μικρότερος γιος του κοιμήθηκαν στο δωμάτιό του και τα άλλα δύο παιδιά στο δικό τους δωμάτιο. Τα ξημερώματα ένα απο τα παιδιά ξύπνησε τον 44χρονο και του είπε πως ο Daniel είχε βρέξει το κρεβάτι. Ο Igbinedion υποστηρίζει πως αντιμετώπισε τον αγόρι όπως και τα δικά του παιδιά, τον σήκωσε να πάει στην τουαλέτα και τον έβαλε να κοιμηθεί στο δωμάτιο των παιδιών του.

Αλλά το πρωί τα ξαδέρφια του προσπαθούσαν να τον ξυπνήσουν κι εκείνος ήταν αναίσθητος. 

Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Lewisham όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Igbinedion δεν μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη και δηλώνει αθώος στην κατηγορία του φόνου.

Το δικαστήριο τον έκρινε ωστόσο ένοχο και η ποινή του αναμένεται να ανακοινωθεί στις 27 Νοεμβρίου.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, κατασκευη eshop η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

Reuters: κατασκευη eshop Παράνομο το σχέδιο φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές

Σύμφωνα με πόρισμα της νομικής υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης που περιήλθε στην κατοχή του Reuters

Παράνομο κρίνεται το σχέδιο 11 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης να επιβάλουν φόρο επί των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών, σύμφωνα με γνωμοδότηση νομικών εκπροσώπων της Ε.Ε, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Reuters.

Η 14σέλιδη γνωμάτευση, που περιήλθε στην κατοχή του Reuters, κατασκευη eshop θα καταστήσει δύσκολη την εφαρμογή του μέτρου σε 11 κράτη-μέλη από το 2014. Στόχος του είναι να καταβάλουν οι τράπεζες περίπου 35 δισ. ευρώ το χρόνο, ως αντάλλαγμα για την ενίσχυση που έλαβαν από τους φορολογούμενους κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης του 2007-2009.

Αντιθέτως, η έκθεση θα γίνει δεκτή με ικανοποίηση από το Λονδίνο, το μεγαλύτερο χρηματοοικονομικό κέντρο της ΕΕ, που αντιτίθεται στην επιβολή του φόρου. Η Βρετανία και αρκετά ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ αρνήθηκαν να το εφαρμόσουν, κάτι που θέ ΤΕΙ εν αμφιβόλω το δικαίωμα των 11 κρατών να το υλοποιήσουν χωρίς τη συναίνεση των υπολοίπων.

Ο φόρος σχεδιάζεται να επιβληθεί στις μετοχές, τα ομόλογα, τα παράγωγα, τις συμφωνίες επαναγοράς και το δανεισμό τίτλων.

Υπέρ της εφαρμογής του έχουν ταχθεί η Ελλάδα, κατασκευη eshop η Γερμανία, η Γαλλία, κατασκευη eshop η Ιταλία, η Ισπανία, κατασκευη eshop η Αυστρία, η Πορτογαλία, το Βέλγιο, η Εσθονία, η Σλοβακία και η Σλοβενία.

Οι νομικές υπηρεσίες της ΕΕ αναφέρουν, ωστόσο, στη γνωμοδότησή τους με ημερομηνία 6 Σεπ Τεμβρίου ότι το σχέδιο «υπερβαίνει τη δικαιοδοσία των κρατών-μελών για φορολόγηση βάσει των κανόνων του διεθνούς εθιμικού δικαίου».

Σύμφωνα με το έγγραφο, το σχέδιο δεν συνάδει με την συνθήκη της ΕΕ, «καθώς παραβιάζει τις φορολογικές αρμοδιότητες των κρατών μελών που δεν συμμετέχουν». Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/605799/skotose-trihrono-epeidi-evrexe-to-krevati-tou/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *