ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Όπως αναφέρεται από κύκλους του υπουργείου Παιδείας, Τι είναι ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν; καλοδεχούμενη η απόφαση της Συγκλήτου που επιβεβαιώνει……

«Καλοδεχούμενη η απόφαση για αναδιάρθρωση του πανεπιστημίου» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κύκλοι του υπουργείου Παιδείας επικροτούν το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της Συγκλήτου του ΕΚΠΑ

Όπως αναφέρεται από κύκλους του υπουργείου Παιδείας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «είναι καλοδεχούμενη η απόφαση της Συγκλήτου που επιβεβαιώνει την πρόταση του υπουργού για την αναδιάρθρωση και συμβάλλει στο άνοιγμα του πανεπιστημίου».

Σχολιάζοντας την απόφαση της Συγκλήτου του Εθνικού Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «Προχωράμε στην υλοποίηση για τη αναδιάρθρωση του ανθρώπινου δυναμικού των ΑΕΙ, μετά τη διαθεσιμότητα».

«Εφ’ όσον αρχίσουν σήμερα τα μαθήματα το εξάμηνο δεν θα χαθεί» καταλήγει το σχόλιο των κύκλων του υπουργείου Παιδείας.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΘ: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αδυναμία εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Λόγω των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμίΑριστοτέλειου πανεπιστημίου<a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης ( ΑΠΘ) ανακοινώθηκε ότι, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΑΠΘ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά. ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Σε συχνότητα απολύσεων τα δημοτικά ραδιόφωνα

Στο στόχαστρο της τρόικας μπαίνουν σύμφωνα με πληροφορίες τα δημοτικά ραδιόφωνα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ όπου η τρόικα ζητεί να εφαρμοστεί αναδιάρθρωση και απολύσεις 700 εργαζομένων, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σύμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας Έθνος.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η μείωση του προσωπικού στους δημοτικούς σταθμούς θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους, προκειμένου να συμπεριληφθούν στις 2.000 απολύσεις που θα γίνουν ως το τέλος του 2013, μαζί με τους  εργαζόμενους στην αμυντική βιομηχανία και τους περίπου 300 επίορκους.

Στη δεξαμενή θα μπουν σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, όλες οι ειδικότητες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ δηλαδή δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι. Κυβερνητικά στελέχη τονίζουν σύμφωνα με το Έθνος πως σκοπός δεν είναι να μπει λουκέτο στα δημοτικά ραδιόφωνα αλλά να εξυγιανθούν τα οικονομικά.

Η μείωση του προσωπικού θα γίνει στο πλαίσιο αξιολόγησης των δομών στους ΟΤΑ ως το τέλος του έτους. Τα δημοτικά ραδιόφωνα ανήκουν στην κατηγορία των νομικών προσώπων ιδιωτικού δικαίου.

Σημειώνεται πως η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει για 4.000 απολύσεις ως το 2013 και 11.000 μέχρι το 2014.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, ανέφερε πως μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των υπαλλήλων των ΟΤΑ. Πρόσθεσε πως πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών και μετά η αναδιάρθρωσή τους.

Διέψευσε το δημοσίευμα για μαζικές απολύσεις.

Είπε επίσης ότι θα προσληφθούν μέσω ΕΣΠΑ με κοινωνικά κριτήρια από τον ΟΑΕΔ 3800 σχολικοί φύλακες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τονίζοντας ότι έχουν μπει σε διαθεσιμότητα 2234. Το 10% των δημοτικών αστυνομικών θα εξαιρεθεί από την μετακίνηση, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών. 

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/612795/kalodehoumeni-i-apofasi-gia-anadiarthrosi-tou-panepistimiou/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…