Παιδεία Παιδεία υπουργός ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Εντολή Αρβανιτόπουλου: Να γίνουν εγγραφές

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ειδήσεις, Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Κενού λεβητεσ πυρηνασ τιμεσ επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”

Εντολή Αρβανιτόπουλου: Να γίνουν εγγραφές

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

Σε παρέμβαση αναφορικά με τις εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών προχώρησε το υπουργείο Παιδείας, ζητώντας από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα -που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων- αυτές να γίνουν κανονικά.

Με εντολή του προς τους πρυτάνεις των ΑΕΙ και τους προέδρους των ΤΕΙ, ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος, ζητεί να μεριμνήσουν άμεσα και στο πλαίσιο της ευθύνης τους για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των εγγραφών.

“Εξαιτίας δυσχερειών που ανέκυψαν κατά την περίοδο των pelletech εγγραφών των αντισταση καυστηρα πελλετ πρωτοετών φοιτητών παρακαλείστε να μεριμνήσετε άμεσα, Immergas-Victrix-TT-ErP στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς σας ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο και της ξυλοσομπεσ λεβητασ εξ αυτής ευθύνης, καλαθι πελλετ για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ των εγγραφών αυτών στα Ιδρύματα και τις τιμεσ ηλιακων θερμοσιφωνων Ακαδημίες σας”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!». ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.nooz.gr/greece/entoli-arvanitopoulou-na-ginoun-eggrafes-protoeton
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *