Παιδεία Παιδεία εκπαιδευτικό ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Νέα επιτυχία για τον όμιλο του New York College

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Το University of New York in Prague (UNYP) μέλος του Ομίλου New York College, έλαβε την πιστοποίηση από τον ΙΑCBE……

Νέα επιτυχία για τον όμιλο του New York College ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Πιστοποιήθηκε από έναν από τους πλέον αξιόπιστους φορείς στις ΗΠΑ

Το University of New York in Prague (UNYP) μέλος του Ομίλου New York College, έλαβε την πιστοποίηση από τον ΙΑCBE (International Assembly for Collegiate Business Education), έναν από τους πλέον αξιόπιστους αμερικανικούς φορείς πιστοποίησης ακαδημαϊκών προγραμμάτων Διοίκησης, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ακαδημαϊκή ποιότητα του UNYP.

Η πιστοποίηση IACBE προστίθεται στην αναγνώριση του UNYP από το υπουργείο Παιδείας της Τσεχίας από το 2001, δικηγοροι βολου καθώς και σε αυτήν του Βρετανικό φορέα αναγνώρισης ΒAC, καθιστώντας το UNYP το μοναδικό ίδρυμα στην Τσεχία με διεθνή πιστοποιήσεις.

Τελετή Αποφοίτησης του UNYP, στο Žofín Palace

Τα σύγχρονα προγράμματα σπουδών, η πολυπολιτισμική φοιτητική κοινότητα, δικηγοροι βολοσ και το διεθνές εκπαιδευτικό προσωπικό έχουν εξασφαλίσει για το UNYP το κύρος και την αξιοπιστία του καλύτερου ιδιωτικού πανεπιστημιακού ιδρύματος στην ευρύτερη περιοχή.

O Πρόεδρος του New York College κ. Ηλίας Φούτσης και η κα Dr. Margareta Smith-Knopik, Αντιπρόεδρος του IACBE

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την απασχολησιμότητα των αποφοίτων του, οι οποίοι αναδείχθηκαν σε πρόσφατη έρευνα του Κρατικού πανεπιστημίου του Καρόλου (the Center for Education Policy at the Charles University’s Pedagogical Faculty) πρώτοι σε επαγγελματική αποκατάσταση και με τις υψηλότερες αποδοχές.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Παράταση στα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Να δώσουν παράταση στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μέχρι της 20 Σεπ Τεμβρίου αποφάσισαν οι διοικούντες την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης, δικηγοροι βολου βλέποντας το τεράστιο ενδιαφέρον που υπάρχει από τους οπαδούς της ομάδας, Δικηγοροι δημου βολου παρότι η ομάδα θα αγωνιστεί φέτος στην Γ΄ Εθνική, αποφάσισαν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο να προμηθευτεί ετήσια κάρτα μέχρι και δύο μέρες πριν τη σέντρα του πρωταθλήματος και εννέα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Σύμφωνα με την ενημέρωση της διοίκησης, Δικηγοροι δημου βολου έχουν διατεθεί ήδη περισσότερα από δέκα χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω της ζήτησης που υπάρχει από τους φιλάθλους της ομάδας μας και αφού ο πρώτος επίσημος αγώνας της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπ Τεμβρίου, παρατείνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μέχρι τις 20 Σεπ Τεμβρίου».

Πηγή:  sport-fm.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ εισαγγελέας για τις καταγγελίες αναφορικά με τη διοίκηση και λειτουργία της εταιρείας «Κρατικά Λαχεία»

Είχε προηγηθεί μηνυτήρια αναφορά από την πλειοδότρια εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA

Τη βασιμότητα των καταγγελιών σχετικά με διοίκηση και λειτουργία της εταιρίας «Κρατικά Λαχεία», στις οποίες είχε προβεί με αναφορές της προς τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, καλείται να διερευνήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κ. Χαράλαμπος Τζώνης, μετά από παραγγελία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας κ. Παναγιώτας Φάκου για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας.

Ειδικότερα, στην προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας διαβιβάστηκε από την εισαγγελία του Αρείου Πάγου αναφορά που είχε καταθέσει η εταιρεία ΕΜΜΑ DELTA, πλειοδότρια εταιρία για την απόκτηση του μετοχικού πακέτου του ΟΠΑΠ. Η εταιρεία με την αναφορά της, υποστήριζε ότι δεν είναι συμφέρουσες για τον ΟΠΑΠ οι συμβάσεις με τις εταιρίες Intralot- Scientific Games για τα κρατικά λαχεία. Πρόκειται για την παραχώρηση 12ετούς άδειας για τα κρατικά λαχεία στην εταιρεία ειδικού σκοπού Ελληνικά Λαχεία ΑΕ, Δικηγοροι εργατολογοι βολου την οποία σύστησε η σύμπραξη ΟΠΑΠ-Intralot-Scientific Games.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας αναμένεται να εξεταστούν στελέχη των εμπλεκόμενων εταιρειών, ενώ βέβαιη θεωρείται σε περίπτωση που διαπιστωθούν και ευθύνες κρατικών αξιωματούχων και η παρέμβαση της εισαγγελέως διαφθοράς.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/553700/nea-epituhia-gia-ton-omilo-tou-new-york-college/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *