παιδί Ρομά Ρομά ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ «Είμαι περήφανη για τον sonne ηλιακοι πατέρα μου, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ skroutz διώκεται για τις ιδέες και τον αγώνα του, καυστηρασ πυρηνα δεν μας φοβίζει τίποτα» δήλωσε η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου

…”

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

«Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου, διώκεται για τις ιδέες και τον αγώνα του, δεν μας φοβίζει τίποτα» δήλωσε η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου

«Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου, όπως θα όφειλε κάθε παιδί του οποίου ο πατέρας γίνεται θύμα πολιτικής δίωξης» δήλωσε η Ουρανία Μιχαλολιάκου εξερχόμενη του κτιρίου της ΓΑΔΑ.

«Δεν μας τρομάζει τίποτα» συμπλήρωσε η κόρη του ΓΓ της ΧΑ μετά την επίσκεψή της στο κτίριο για να δει τον συλληφθέντα πατέρα της.

Σημειώνεται ότι οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής δεν της επέτρεψαν να δει τον πατέρα της.

Λίγη ώρα αργότερα η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου μετέβη στα δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδευόμενη από τη μητέρα της και επίσης βουλευτή της ΧΑ, Ελένη Ζαρούλια, όπου επανέλαβε: «Είμαι περήφανη για τον πατέρα μου, διώκεται για τις ιδέες και τον αγώνα του, δεν μας φοβίζει τίποτα».

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ένας μισθός για τα σχολικά είδη

Μέχρι και κοντά στο ύψος του …κατώτατου μισθού μπορεί να φτάσει το κόστος των σχολικών ειδών για ένα παιδί, αν οι γονείς επιλέξουν ν’ αγοράσουν τα ακριβά, τελευταίας μόδας προϊόντα, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ), κατόπιν τιμοληψιών που διενήργησε στην αγορά, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς την Τετάρτη.

Αντίθετα, αν οι γονείς επιλέξουν φθηνότερα προϊόντα, ο οικογενειακός προϋπολογισμός θα επιβαρυνθεί εντυπωσιακά λιγότερο.

Αναλυτικότερα, με βάση τις τιμοληψίες του ΚΕΠΚΑ, το κόστος για την αγορά των σχολικών, για ένα παιδί, κυμαίνεται από 18,19 έως …505,59 ευρώ στο δημοτικό και από 21,16 έως 548,75 ευρώ στο γυμνάσιο – λύκειο.

Σύμφωνα με το ΚΕΠΚΑ, οι γονείς πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί η διαφορά τιμών ανά κατηγορία προϊόντων (ακριβά-φθηνά) μπορεί να φτάσει μέχρι και στο 2.679,49% για το Δημοτικό και στο 2.493,34% για το Γυμνάσιο – Λύκειο.

Παράλληλα, τα ακριβά και εξεζητημένα σχολικά, με τα οποία οι γονείς θεωρούν ότι το παιδί τους θα προβληθεί θετικά, ενδέχεται να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα και να προκαλέσουν ακόμη και πρόβλημα κοινωνικής ένταξης για τον μαθητή. Τα σχολικά είδη είναι εργαλεία μάθησης και όχι επίδειξης.

Για τον υπολογισμό του συνολικού κόστους των σχολικών ειδών, το ΚΕΠΚΑ δεν έλαβε υπόψη τις ακραία υψηλές τιμές, που υπάρχουν στην αγορά, οι οποίες ωστόσο αξίζει να αναφερθούν: ένα μολύβι 14,94 ευρώ, ένα στυλό 65,01, ένας διαβήτης 45,20 ευρώ, ένα ντοσιέ 23,90, ξυλομπογιές 41,20 ευρώ, κασετίνα 39 ευρώ, τσάντα νηπιαγωγείου 108 και τσάντα δημοτικού 190 ευρώ.

“Το ΚΕ.Π.ΚΑ. συμβουλεύει τους γονείς να επιλέξουν προϊόντα, skroutz ηλιακοί που η τιμή τους βρίσκεται, Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Επιλεκτικοί πιο κοντά στις χαμηλές τιμές. Πρέπει να περιοριστεί η ζήτηση των ξυλόσομπες με λέβητα και φούρνο εξεζητημένων και πανάκριβων σχολικών. Σε μια περίοδο κρίσης, μαλτεζοσ ηλιακα δεν είναι δυνατό να επιβραβεύουμε ακραίες πρακτικές, ηλιακοι θερμοσιφωνεσ τιμεσ skroutz μαλτεζοσ αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα ηλιακα ίσως και πρακτικές αισχροκέρδειας (από όπου και αν προέρχεται), Immergas-Victrix-TT-ErP γιατί θέλουμε π.χ. η τσάντα του παιδιού μας να έχει τον ήρωα της φετινής κινηματογραφικής επιτυχίας”, καταλήγει.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.protothema.gr/greece/article/314745/ourania-mihaloliakou-eimai-perifani-gia-ton-patera-mou/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *