Ουκρανία Ουκρανία κοινοβουλίου κατασκευή eshop Βολος Καμία απόφαση για την τύχη της Τιμοσένκο

κατασκευη eshop κατασκευή κατασκευη κατασκευη eshop eshop eshop Βολος Οι ουκρανοί κατασκευη κατασκευη eshop κατασκευη eshop eshop βουλευτές κατασκευη eshop δεν κατάφεραν σήμερα να συμφωνήσουν για την τύχη κατασκευη κατασκευη eshop eshop της επικεφαλής κατασκευη eshop της αντιπολίτευσης”

Καμία απόφαση για την τύχη της Τιμοσένκο κατασκευή eshop Βολος

 

Η υπογραφή της συμφωνίας σύνδεσης και ελεύθερου εμπορίου μεταξύ της Ουκρανίας και της ΕΕ εξαρτάται από το αν ο πρόεδρος της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς θα αφήσει ελεύθερη την Τιμοσένκο.

Αν και ο Γιανουκόβιτς έχει αρνηθεί να της δώσει χάρη, είναι όμως έτοιμος να άρει το αδιέξοδο υπογράφοντας ένα νομοσχέδιο που θα της επιτρέψει να πάει στη Γερμανία για να υποβληθεί σε θεραπεία για τον χρόνιο πόνο που έχει στη μέση της.

Στην ειδική συνεδρίαση του κοινοβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα οι βουλευτές του Γιανουκόβιτς και οι υποστηρικτές της Τιμοσένκο δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε αυτό το νομοσχέδιο και κατηγόρησαν αλλήλους ότι προσπαθούν να υπονομεύσουν την υπογραφή της συμφωνίας με την ΕΕ, η οποία προβλεπόταν να γίνει στο Βίλνιους στις 28 και 29 Νοεμβρίου.

Οι υποστηρικτές του Γιανουκόβιτς θέλουν η Τιμοσένκο να μεταβεί στην Γερμανία για θεραπεία και στη συνέχεια να επιστρέψει στην Ουκρανία για να ολοκλήρωση την ποινή της. Η αντιπολίτευση από την άλλη πιέζουν να ακυρωθεί το υπόλοιπο της ποινής της μετά τη θεραπεία.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ αναμένεται να πραγματοποιήσουν μια προκαταρκτική συνάντηση στις 18 Νοεμβρίου για να εκτιμήσουν αν το Κίεβο πληροί τα δημοκρατικά κριτήρια. Ένα από αυτά είναι να τερματιστεί η «επιλεκτική Δικαιοσύνη» την οποία η ΕΕ απειλεί ότι η Ουκρανία εφαρμόζει στην περίπτωση της Τιμοσένκο.

Οι δύο ευρωπαίοι απεσταλμένοι, ο ιρλανδός Πατ Κοξ και ο πολωνός πρώην πρόεδρος Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι που ήταν παρόντες στη σημερινή συνεδρίαση του ουκρανικού κοινοβουλίου, αναμενόταν να παρουσιάσουν την τελική τους έκθεση αύριο Πέμπτη για την κατάσταση στην Ουκρανία.

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Βασάνισαν νεοσύλλεκτο επειδή αρνήθηκε να βγει για ποτό με συστρατιώτες του!

Δείτε σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν τον βασανισμό του 18χρονου νεοσύλλεκτου Βρετανού στρατιώτη – Τον έγδυσαν, τον κάρφωσαν στο πάτωμα και κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία!

Ένα απίστευτο βασανιστήριο περίμενε έναν νεοσύλλεκτο Βρετανό στρατιώτη σε στρατόπεδο στη Γερμανία, μετά την άρνησή του να βγει για ποτό με συστρατιώτες του.

Οι «φίλοι» θέλοντας να τον… τιμωρήσουν για την στάση του απέναντί τους του συμπεριφέρθηκαν με τον πιο βάναυσο τρόπο, καθώς τον έδεσαν, τον έγδυσαν και αφού τον κάρφωσαν στο πάτωμα κόλλησαν τα γεννητικά του όργανα με ταινία.

Στη συνέχεια τον άφησαν σε έναν διάδρομο και αφού τον έβγαλαν φωτογραφίες, πήγαν για να καπνίσουν.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται στην «Daily Mail» με την άδεια του Βρετανού στρατιώτη, δείχνουν τα βασανιστήρια που υπέστη ο 18χρονος και προκαλούν σοκ!

Αν και ο ίδιος, όπως είπε, κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει το περιστατικό, έμαθε στη συνέχεια ότι κάποιες φωτογραφίες είχαν αναρτηθεί στο facebook.

Μήνες μετά την επίθεση μην μπορώντας να αντέξει τις διάφορες μορφές εκφοβισμού και γενικότερα την επικρατούσα κατάσταση στο στρατό  έφυγε από την Γερμανία, χωρίς άδεια, για το σπίτι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, γνωρίζοντας ότι θα τι μωρούνταν για την πράξη του.

Πλέον θα υπηρετήσει σε στρατιωτική φυλακή (ως τιμωρία) πριν ξεκινήσει την πεντάμηνη περιοδεία του στο Αφγανιστάν.

κατασκευή eshop Βολος Απευθείας εκλογή του προέδρου της Κομισιόν ζητά ο Αυστριακός πρόεδρος

Ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή οι ψηφοφόροι και λιγότερη επιρροή οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων 

Υπέρ της απευθείας εκλογής του προέδρου της Κομισιόν από τους πολίτες των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή στην διαδικασία οι ψηφοφόροι και λιγότερη οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων, τάχθηκε ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας Χάιντς Φίσερ.

Κατά την άποψη του κ. Φίσερ, κάθε «πολιτική οικογένεια» της ευρώπης πρέπει να ορίσει ενόψει των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον επόμενο χρόνο, τον υποψήφιό της για το αξίωμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής.

Ο υποψήφιος της ομάδας που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα είναι εκείνος που θα διεκδικήσει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτ ροπής, τόνισε ο κ. Φίσερ στο περιθώριο κοινής συνέντευξης Τύπου με τους προέδρους των τεσσάρων γερμανόφωνων χωρών τ ΓερμανίαΓερμανίας, Ελβετίας και Λίχτενσταιν) μετά τις συνομιλίες που είχαν στην αυστριακή πόλη Ίνσμπρουκ.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/369634/kamia-apofasi-gia-tin-tyhi-tis-timosenko
κατασκευή eshop Βολος…