ΟΤΕ smartphone μέτρα ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο σε ρόλο… «ξεναγού»

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Οι ηλεκτρονικές συσκευές μάς βοηθούν στην καθημερινότητα με διάφορους τρόπους, αναλαμβάνοντας όλο και περισσότερες δραστηριότητες……

Τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο σε ρόλο… «ξεναγού» ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Καθοδηγεί φοιτητές και επισκέπτες στην πανεπιστημιούπολη του MIT

Οι ηλεκτρονικές συσκευές μάς βοηθούν στην καθημερινότητα με διάφορους τρόπους, ντετεκτιβ αθηνα τιμεσ αναλαμβάνοντας όλο και περισσότερες δραστηριότητες.

Μια ομάδα έρχεται τώρα να μετατρέψει ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο σε… «ξεναγό» που μπορεί να καθοδηγήσει φοιτητές και επισκέπτες μέσα στην πανεπιστημιούπολη του MIT. Το ελικόπτερο «ενημερώνεται» για τον επιθυμητό προορισμό και ακολουθώντας συντεταγμένες δείχνει το δρόμο.

Το πρωτότυπο σύστημα που ανέπτυξε η ομάδα SENSEable City Lab και ονομάζεται Skycall, αποτελείται από ένα drone quadcopter το οποίο εξοπλίζεται με αυτόματο πιλότο, ντετεκτιβ παρακολουθηση κινητων κάμερα, Wi-Fi, GPS και αισθητήρες ώστε να πετά μόνο του σε καθορισμένη τοποθεσία.

Όταν κάποιος βρεθεί μέσα στην ακτίνα δράσης του ελικοπτέρου, μπορεί να το καλέσει με τη βοήθεια μιας εφαρμογής για smartphone. Οι συντεταγμένες του, μεταδίδονται άμεσα στο όχημα το οποίο πετά και φτάνει σε αυτόν που το κάλεσε. Ο χρήστης δεν έχει παρά να θέσει τον κωδικό του προορισμού του και το όχημα θα τον καθοδηγήσει, πετώντας λίγα μέτρα μπροστά του.

Το drone επικοινωνεί με το χρήστη μέσω της ειδικής εφαρμογής και του Wi-Fi. Ο χρήστης μπορεί να σταματήσει προσωρινά το όχημα, ντετεκτιβ τιμες να το αφήσει να πετάει επί τόπου και να συνεχίσουν τη διαδρομή, όποτε το επιθυμεί.

Αντίστοιχα θα λειτουργήσει και από μόνο του το drone, γραφεια ιδιωτικων ερευνων όποτε αντιληφθεί ότι ο καθοδηγούμενος μείνει πίσω. Επιπλέον, παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου λειτουργώντας σαν ένας προσωπικός τουριστικός οδηγός, ντετεκτιβ σπαρτη «μιλάει» για τα σημεία ενδιαφέροντος από τα οποία περνάνε, μέσω της εφαρμογής.

Δείτε τον τρόπο λειτουργίας του Skycall στο παρακάτω βίντεο…

<param name="movie" value="http://www. YouTube.com/v/mB9NfEJ0ZVs?rel=0&fs=1″>

<embed src="http://www.newsbeast.grhttp://www. YouTube.com/v/mB9NfEJ0ZVs&rel=0&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”opaque” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” allownetworking=”internal” height=”400″ width=”644″>

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ε< δικηγόροδικηγόρο< δικηγόροδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 9 δικηγόροδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 πα δικηγόροδικηγόροι (1/20 του συνόλου).

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ

source: http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/587482/tilekateuthunomeno-elikoptero-se-rolo-xenagou/
ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΕΡΕΥΝΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *