ΟΤΕ τραπέζι Συρία ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Ασαντ: Πολιτική λύση μόνο αν ΗΠΑ – Βρετανία σταματήσουν να ενισχύουν τους αντάρτες

Νομικo Φροντιστηριο – http://sevastikarakosta.gr/ATHENS-000058-nomiko-frontistirio.html. ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ «Ο συριακός λαός είναι ο μόνος που Νομικo Φροντιστηριο έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το νομικο φροντιστηριο εξ αποστασεως μέλλον του», νομικα νομικο φροντιστηριο εξ αποστασεως φροντιστηρια εξ αποστασεως υποστήριξε ο Σύρος νομικο νομικο φροντιστηριο εξ αποστασεως φροντιστηρια εξ αποστασεως πρόεδρος…”

Ασαντ: Πολιτική λύση μόνο αν ΗΠΑ – Βρετανία σταματήσουν να ενισχύουν τους αντάρτες ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

«Ο συριακός λαός είναι ο μόνος που έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον του», υποστήριξε ο Σύρος πρόεδρος

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ Ασαντ σε ομιλία του στον Αραβικό Σύνδεσμο υποστήριξε ότι θα επιτευχθεί πολιτική λύση μόνο αν ΗΠΑΒρετανία σταματήσουν να ενισχύουν τους αντάρτες.

Στη συνάντηση που είχε με τον Αλγερινό απεσταλμένο του ΟΗΕ Lakhdar Brahimi στη Δαμασκό εξέφρασε τις αμφιβολίες του σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλλει η διεθνής κοινότητα για τον τερματισμό του εμφυλίου πολέμου στη Συρία.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ρωσία και τα Ηνωμένα Εθνη έχουν προσπαθήσει εδώ και μήνες να φέρουν τη συριακή κυβέρνηση και την αντιπολίτευση μαζί στη Γενεύη για να διαπραγματευθούν μια πολιτική επίλυση. Μετά από επανειλημμένες καθυστερήσεις, σοβαρές προσπάθειες έγιναν τον περασμένο μήνα, αλλά η συριακή αντιπολίτευση παραμένει βαθιά διχασμένη για το αν θα παραστεί, ενώ η κυβέρνηση αρνείται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεσων», υποστήριξε ο Brahimi.

Από την πλευρά του ο Ασαντ υποστήριξε ότι: «Για να είναι οποιαδήποτε πολιτική λύση επιτυχής, είναι σημαντικό και αναγκαίο ΗΠΑ και Βρετανία να σταματήσουν τη στήριξη σε τρομοκρατικές ομάδες  καθώς και να διευκολύνουν την είσοδο τρομοκρατών μισθο φόρων αλλά και να προσφέρουν τα χρήματα, όπλα και υλικοτεχνική υποστήριξη. Ο συριακός λαός είναι ο μόνος που έχει το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον του. Οποιαδήποτε λύση θα πρέπει να εγκριθεί από το λαό, να είναι σύμφωνη με τις επιθυμίες του». Ο Ασαντ κατέστησε σαφές ότι δεν θα επιτρέψει καμία ξένη επέμβαση».

πηγή: ap

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ

source: http://www.protothema.gr/world/article/323892/asad-politiki-lusi-mono-an-ipa-vretania-stamatisoun-na-enishuoun-tous-adartes/




ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ONLINE ΜΕΙΚ ΑΠ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *