ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ψίχουλα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ χνούδια, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σκόνη, καθημερινό καθάρισμα; Κανένα πρόβλημα…Το νέο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι καθαρίζει στη στιγμή……

Το πιο γρήγορο καθάρισμα κάθε επιφάνειας ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Με το νέο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι της Kärcher

Ψίχουλα, χνούδια, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ σκόνη, καθημερινό καθάρισμα; Κανένα πρόβλημα…Το νέο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι καθαρίζει στη στιγμή.

Το K 55 plus είναι πάντα έτοιμο για χρήση και απλοποιεί τον ενδιάμεσο καθαρισμό όλων των τύπων δαπέδων, όταν είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιηθεί η ηλεκτρική σκούπα. Χάρη στην τεχνική γρήγορης αφαίρεσης της βούρτσας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ το τηλεσκοπικό κοντάρι και την επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ το σκουπάκι ικανοποιεί τις μεγαλύτερες απαιτήσεις όσον αφορά στην ποιότητα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στην εργονομία και στο χειρισμό.

Η βούρτσα έχει σχεδιαστεί για ιδιοκτήτες κατοικιδίων και είναι ιδανική για να καθαρίζει τρίχες από κατοικίδια από όλες τις επιφάνειες, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ειδικά από τα χαλιά. Ιδανικό για σκληρά δάπεδα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ για χαλιά και άλλες υφασμάτινες επιφάνειες

Δεν χρειάζεται πλέον να καταφεύγουμε κάθε μέρα στην ηλεκτρική σκούπα: Το νέο επαναφορτιζόμενο σκουπάκι Κ 55 καθαρίζει γρήγορα, άνετα και σε βάθος.

Χωρίς καλώδια, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ επαναφορτιζόμενο είναι πάντοτε διαθέσιμο και εξαιτίας του μικρού του βάρους είναι επίσης ιδιαίτερα εύχρηστο.

Η έξυπνη κατασκευή του, επιτρέπει το σκούπισμα κοντά στις γωνίες έως 1 mm. Έτσι ξεχνάτε τη σκούπα και το φαράσι.

Το K 55 έχει μία κυλινδρική βούρτσα που σπρώχνει τα σκουπίδια σε έναν κάδο, με μορφή φαράσι, ο οποίος μπορεί να αδειάσει εύκολα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η περιστρεφόμενη κυλινδρική βούρτσα σαρώνει προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Αυτό σημαίνει ότι το K 55 μπορεί να μαζέψει τη βρωμιά και τη σκόνη ακόμα και σε δυσπρόσιτες γωνίες. Με μία κίνηση η βούρτσα αφαιρείται προκειμένου να καθαριστεί ή να αντικατασταθεί.

Η λειτουργία είναι πραγματικά εύκολη. Το σκουπάκι ανάβει και σβήνει πατώντας με το πόδι έναν μεγάλο διακόπτη.

Χάρη στον τηλεσκοπικό σωλήνα και στο χαμηλό συνολικό ύψος (9 cm), το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι καθαρίζει και κάτω από χαμηλά έπιπλα, χωρίς να χρειάζεται να σκύβετε.

Μπορεί να πάει σχεδόν παντού γιατί δεν περιορίζεται από κανένα καλώδιο ρεύματος.

Η μπαταρία αφαιρείται και φορτίζεται ξεχωριστά από το σκουπάκι. Δεν χρειάζεται να γυρίζετε κάποιο διακόπτη όταν αλλάζετε από χαλιά σε σκληρά πατώματα. Το χερούλι μπορεί να κλειδωθεί στην κάθετη θέση κατά τη διάρκεια μικρών διαλειμμάτων. Βγαίνει με στήριγμα τοίχου για άνετη, με εξοικονόμηση χώρου, αποθήκευση.

<param name="movie" value="http://www. YouTube.com/v/G_–i5hw454?rel=0&fs=1″>

<embed src="http://www.newsbeast.grhttp://www. YouTube.com/v/G_–i5hw454&rel=0&fs=1″ type=”application/x-shockwave-flash” wmode=”opaque” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” allownetworking=”internal” height=”400″ width=”644″>

Βρείτε περισσότερες συμβουλές καθαρισμού από την Karcher

<img alt="" src="http://www.newsbeast.gr/fi<a href="http://www.%20facebookfacebook.com/karchergreece” target=”_blank” class=”ApplyClass”>Karcher Greece

<img alt="" src="http://www.newsbeast<a href="http://www.%20YouTubeYouTube.com/user/KarcherGreece” target=”_blank”>Karcher Greece

  www.karcher.gr

Online shop

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/woman/arthro/583409/to-pio-grigoro-katharisma-kathe-epifaneias/
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ