Ομπάμα χρεοκοπία Car ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΗΠΑ: 46 θερμοκέφαλοι οδηγούν τη χώρα σε χρεοκοπία

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Το υπερσυντηρητικό κίνημα «Κόμμα του Τσαγιού» είναι αυτό που οδήγησε τις ΗΠΑ στο οικονομικό blackout του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ομοσπονδιακού κράτους…”

ΗΠΑ: 46 θερμοκέφαλοι οδηγούν τη χώρα σε χρεοκοπία ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Το υπερσυντηρητικό κίνημα « κόμμα του Τσαγιού» είναι αυτό που οδήγησε τις ΗΠΑ στο οικονομικό blackout του ομοσπονδιακού Κράτους

Την ώρα που ο Μπαράκ Ομπάμα κάνει τιτάνιες προσπάθειές προκειμένου η χώρα του να αποφύγει τη στάση πληρωμών, 46 θερμοκέφαλοι απειλούν να βυθίσουν τη χώρα σε χρεοκοπία.

Σύμφωνα με την γερμανική Εφημερίδα Bild, το υπερσυντηρητικό κίνημα « κόμμα του Τσαγιού» είναι αυτό που οδήγησε τις ΗΠΑ στο οικονομικό “blackout” του ομοσπονδιακού Κράτους.

 

Τα 46 μέλη του είναι τόσο πεισματάρηδες που κατάφεραν ασκώντας έντονες πιέσεις στους Ρεπουμπλικανούς να επιβάλουν τη γνώμη τους. Πολέμιοι του Obamacare έχουν δεσμευτεί ουκ ολίγες φορές δημοσίως ότι θα φρενάρουν την φιλόδοξο πρόγραμμα μεταρρύθμισης για την υγεία που προωθεί ο Αμερικανός πρόεδρος. Επικεφαλής αυτής της προσπάθεια είναι ο Γερουσιαστής, Μαρκ Μίντοους. Ο γκριζομάλλης Μίντοους θεωρείται από πολλούς Αμερικανούς ο “αρχιτέκτονας” της παράλυσης του αμερικανικού Δημοσίου,  ο άνθρωπος που τράβηξε το χαλί στον Αμερικανό πρόεδρο ενορχηστρώνοντας από τον περασμένο Αύγουστο, την “σταυροφορία” των ομοιδεατών του στο Κογκρέσο . Η προσπάθειά του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού το κόμμα του κατάφερε να φρενάρει το  “Obamacare”.

   

Το καλοκαίρι αντί να πάει διακοπές, ο Μίντοους συγκέντρωνε υπογραφές Ρεπουμπλικανών συντάσσοντας μία επιστολή διαμαρ τυρίας με την οποία έδινε μία γεύση στον Αμερικανό πρόεδρο για το τι θα επακολουθήσει : το “λουκέτο” στην χρηματοδότηση του ομοσπονδιακού Κράτους. Όμως, ο Μίντοους δεν επαναπαύτηκε. Τις τελευταίες ώρες, ανασυντάσσεται και οργανώνει το κόμμα εν όψει της 17ης Οκτωβρίου, όταν οι ΗΠΑ θα υπερβούν το όριο δανεισμού τους υπό τον κίνδυνο μιας ιστορικής χρεοκοπίας για τη χώρα.

 

Από την πλευρά του , ο Τζον Μπένερ, ηγέτης των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σε συνεχή επαφή με το ” κόμμα ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ του Τσαγιού” , σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ.     

    

Στο μεταξύ, ο πλανητάρχης εμφανίζεται ανυποχώρητος και καλεί τους Ρεπουμπλικανούς να δώσει το πράσινο φως για την αύξηση του όριου δανεισμού των ΗΠΑ. Την ίδια ώρα όμως στέλνει ηχηρό μήνυμα στην διεθνή κοινότητα που έσπευσε να του υπενθυμίσει ότι θα πρέπει να είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Η Κίνα ήταν η πρώτη που έσπευσε να κουνήσει το… δάκτυλο στον Αμερικανό πρόεδρο καλώντας τον να λάβει συγκεκριμένα μέτρα προκειμένου οι ΗΠΑ να αποφύγουν την χρεοκοπία προκαλώνατς κλυδωνισμούς στις διεθνείς χρηματαγορές.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Ομπάμα καθώς πλησιάζει η 17η Νοεμβρίου, ημέρα που οι ΗΠΑ θα έχουν υπερβεί το όριο δανεισμού τους. 

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/317702/ipa-46-thermokefaloi-odigoun-ti-hora-se-hreokopia/
ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *