Ξενοδοχεία Σομαλία Θεός ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ Η Αλ Κάιντα ετοίμαζε επίθεση αλά Ναϊρόμπι στο Λονδίνο

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ Στο στόχο των τρομοκρατών ήταν σχολεία, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ξενοδοχεία ακόμη και εκκλησίες – Αποκαλύψεις-σοκ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΥ Δικηγοροι εργατολογοι βολου από έγγραφο που βρέθηκε σε USB δικηγοροι βολου νεκρού ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ στελέχους της οργάνωσης στην ανατολική Αφρική …”

Η Αλ Κάιντα ετοίμαζε επίθεση αλά Ναϊρόμπι στο Λονδίνο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ

Στο στόχο των τρομοκρατών ήταν σχολεία, ξενοδοχεία ακόμη και εκκλησίες – Αποκαλύψεις-σοκ από έγγραφο που βρέθηκε σε USB νεκρού στελέχους της οργάνωσης στην ανατολική Αφρική 

Παρόμοια επίθεση με αυτή που σημειώθηκε στο εμπορικό κέντρο Ουέστγκεϊτ στο Ναϊρόμπι, στην οποία πέθαναν 72 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περίπου 200, προετοίμαζε η Αλ Κάιντα, με στόχο το Λονδίνο.

Τα σχέδια της τρομοκρατικής οργάνωσης ήρθαν στο φως από έγγραφο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του επικεφαλής της Αλ Κάιντα στην ανατολική Αφρική, Fazul Abdullah Mohammed, ο οποίος σκοτώθηκε από τον σομαλικό στρατό το 2011 στην επαρχία  Μογκαντίσου.

Το επίμαχο κείμενο βρισκόταν σε «φλασάκι» USB που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Fazul, το οποίο είχε γαζωθεί από τις σφαίρες του στρατού.

Το έγγραφο δημοσιεύθηκε σήμερα από την καναδική Εφημερίδα « Toronto Star». Με τίτλο «Διεθνείς Δραστηριότητες» το άρθρο αποκαλύπ ΤΕΙ μια σειρά από σχεδιαζόμενες τρομοκρτικές επιθέσεις τύπου Ναΐρόμπι, αλλά και μέλη που είχε καταρτίσει στην Αλ Κάιντα ο ίδιος ο Fazul.

Το σημαντικότερο χτύπημα ήταν αυτό που προετοίμαζε η οργάνωση ήταν στο Λονδίνο, καθώς -όπως αναφέρεται στο κείμενο- «ένα χτύπημα στο Λονδίνο θα είχε χαμηλό λειτουργικό κόστος και θα ήταν ένα πλήγμα για την εβραϊκή κοινότητα, χρησιμοποιώντας την τακτική των α Δελφών μας στη Βομβάη» (αναφερόμενος στην επίθεση με αυτόματα όπλα και χειροβομβίδα, η οποία προκάλεσε τον θάνατο 166 ανθρώπων, το Νοέμβριο του 2008).

Μάλιστα ο συντάκτης του εγγράφου καλεί τα ένοπλα μέλη της οργάνωσης να κάνουν έφοδο στις περιοχές Golders Green και Stam Ford Hill, όπου «ζουν χιλιάδες Εβραίοι», ενώ στο στόχαστρό του είναι και το διάσημο ιδιωτικό σχολείο Eaton, τα πολυτελή ξενοδοχεία The Ritz και Dorchester, αλλά και επιχειρήσεις.

Εγχειρίδιο εκπαίδευσης για επίδοξους τρομοκράτες 

Στο έγγραφο, το οποίο φέρει τον τίτλο «Γενική Σύνοψη της αποστολής», αναφέρεται επίσης ο τρόπος με τον οποίο εκπαιδεύονται τα μέλη της οργάνωσης.

«Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να οδηγείται στο μαρτύριο, κατά προτίμηση στη Σομαλία, για δύο μήνες», ενώ στη συνέχεια του εγχειριδίου εκπαίδευσης προστίθεται: «Επίσης, καλό θα ήταν ο εθελοντής να μιλά καλά αγγλικά. Επίσης θα πρέπει να αντέχουν στην πίεση για να δούμε εάν θα αντισταθούν σε μια τέτοια κατάσταση. Θα δοκιμαστεί για να δούμε εάν είναι αρκετά έξυπνος για να πραγματοποιήσει αποστολές».

Μάλιστα περιγράφεται και το καθημερινό πρόγραμμα εκπαίδευσης κάθε υποψηφίου. Μία ώρα κάθε πρωί άθληση, σκοποβολή, μάχη σώμα με σώμα και χρήση όπλου, περιλαμβάνεται στο «μενού».

Ήθελε αιματοκύλισμα

Τα σχέ3δια για το «χτύπημα» στο Λονδίνο περιελάμβανε οδηγίες, οι οποίος βασίζονταν στο μακελειό του εμπορικού κέντρου στην Κένυα.

Ειδικότερα, αναφέρονται τα εξής: «Πρέπει να χτυπήσουμε το ξενοδοχείο (στη Βρετανία) όταν είναι γεμάτο. Να μεταφέρουμε καύσιμα για τους αδελφούς, ώστε να βάλουν φωτιά στους τρεις πρώτους ορόφους». 

Η συνέχεια ανατριχιάζει: «Αυτοί που θα επιτεθούν να πηγαίνουν από δωμάτιο σε δωμάτιο, αρχής γενομένης με τα εστιατόρια και να ρίχνουν μολότοφ στους άπιστους. Άλλη επιλογή είναι να ενεργοποιήσει το συναγερμό πυρκαγιάς και όταν οι άνθρωποι συναθροίζονται, γαζώστε τους από σφαίρες και κάψτε τους».

Το κείμενο τελειώνει με τα εξής λόγια: «Αν ο Θεός μας θέλει να καλύψουμε όλα αυτά τα σημεία των έξι έως οκτώ εβδομάδων εντατικής εκπαίδευσης και καταφέρουμε το τελικό στάδιο, τότε θα είμαστε έτοιμοι για διεξαγωγή αποστολής».

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ Ένα ξενοδοχείο φτιαγμένο για το… Instagram!

Όταν τα social media επηρεάζουν ακόμα και τις ξενοδοχειακές μονάδες

Ένα νέο ξενοδοχείο εμπνευσμένο από φωτογραφίες που υπάρχουν στο Instasgram άνοιξε τις πόρτες του.

 

Το μοναδικό boutique ξενοδοχείο 1888 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας έχει σχεδιαστεί έχοντας τους χρήστες του Instagram στο μυαλό, δηλαδή κάθε γωνία, κάθε λεπτομέρεια και κάθε στοιχείο του ξενοδοχείου έχει γίνει έτσι ώστε να θέλει ο επισκέπτης να το φωτογραφήσει και να το ανεβάσει στη συνέχεια στο λογαριασμό του στο Instagram.

 

Το ξενοδοχείο, που «σε κάθε επίπεδό του έχει και μία διαφορετική άποψη», ενθαρρύνει τους επισκέπτες να βγάζουν φωτογραφίες τα έπιπλα, τα δωμάτια και τους λοιπούς χώρους και να τις δημοσιεύουν στο Instagram.

 

Και όσοι βγάλουν τις καλύτερες φωτογραφίες έχουν και δώρο: μια δωρεάν διανυκτέρευση στο 1888!

 

 

Ο χώρος είναι πολύ εντυπωσιακός. Μια γι γάντια ψηφιακή κορνίζα κρέμεται στο χώρο υποδοχής με μια περιστρεφόμενη ψηφιακή τοιχογραφία των φωτογραφιών του Instagram και ένα χώρο για να βγάζει ο επισκέπτης μία selfie φωτογραφία (φωτογραφία του εαυτού του δηλαδή), την ώρα που κάνει check in – οι καλύτερες εμφανίζονται στους τοίχους του ξενοδοχείου για να τις… θαυμάσουν και οι άλλοι!

 

 

Το πενταόροφο ξενοδοχείο, που πήρε το όνομά του (1888) προς τιμήν του έτους που η Kodak έβγαλε την πρώτη της φωτογραφική μηχανή, είναι διακοσμημένο με φωτογραφίες των επισκεπτών του από το Instagram, που σημαίνει ότι όσοι βγάλουν μια καλή φωτογραφία αφήνουν για πάντα το δικό τους στίγμα στο χώρο!

 

 

Τα δωμάτια ξεκινούν από 89 140 ευρώ το βράδυ, αν και για όσους έχουν πάνω από 10.000 followers στο Instagram η διανυκτέρευση είναι δωρεάν!

 

Υπάρχει δωρεάν Wi-Fi, ενώ κάθε δωμάτιο διαθέ ΤΕΙ και ένα iPad που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο επισκέπτης.

 

 

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν μια επιπλέον δωρεάν διαμονή μέσω των μηνιαίων διαγωνισμών φωτογραφίας του ξενοδοχείου: έχεις την καλύτερη φωτογραφία; Μένεις άλλο ένα βράδυ δωρεάν!

 

 

Ο Paul Fischman, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ξενοδοχείων 8Hotels, είπε στο Mashable ότι το ξενοδοχείο θέλει να εξυπηρετεί και να ικανοποιεί τον σύγχρονο ταξιδιώτη.

 

Η πάλαια ποτέ αποθήκη μαλλιού έχε πλέον γίνει ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο αξίας 19.000.000 λιρών. Διαθέ ΤΕΙ 90 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός ρετιρέ στον τελευταίο όροφο με θέα στην πόλη.

 

Ο Paul Fischmann είπε κλείνοντας: «Το 1888 διαθέ ΤΕΙ μια τόσο σύγχρονη αισθητική που νομίζαμε ότι νομίζουμε ότι καλύπτουμε και με το παραπάνω κάθε ταξιδιώτη που θέλει να πάρει μαζί του τις… αναμνήσεις από τη διαμονή του, χρησιμοποιώντας το smartphone του, αλλά και να μοιραστεί την εμπειρία του με τους φίλους του» .

 

 

 

Elle Macpherson: Είναι «το κορμί» και στα 49 της

Μπορεί να υπερηφανεύεται ακόμα για τις αναλογίες της που έκαναν να μεσουρανήσει στο χώρο της μόδας

Μπορεί σε λίγους μήνες να κλείσει το 50στο έτος της ηλικίας της, όμως οι αναλογίες του κορμιού της Elle Macpherson, που την έκαναν διάσημη στις πασαρέλες και στο χώρο της μόδας, είναι ακόμα… στη θέση τους!

 

Η πανύψηλη καλλονή από την Αυστραλία μοιάζει να είναι περήφανη για το σώμα που έχει καταφέρει να διατηρήσει και έτσι δε δίστασε να φορέσει ένα μαύρο και αποκαλυπτικό μαγιό κατά τη διάρκεια των διακοπών της στο Μαιάμι, μαζί με το δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, Jeffrey Soffer την περασμένη εβδομάδα.

 

Δείχνοντας την αγάπη της στο μαύρο, η Elle φόρεσε ένα μπικίνι που τόνιζε το μπούστο της. Από πάνω φόρεσε ένα μαύρο τοπ, ενώ ένα καπέλο και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου ήταν τα αξεσουάρ που ολοκλήρωναν το look της. Όσο για το κορμί της; Είναι σαφές γιατί η Macpherson δεν έχει πρόβλημα να τη «συλλάβει» ο φακός με τόσα λίγα ρούχα – το κορμί της θα το ζήλευαν και κατά πολύ νεότερές της.

 

Η Elle έχει διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ από τότε που είπε το μεγάλο «ναι» στον επιχειρηματία real estate.

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο νησί των Φίτζι στα μέσα Ιουλίου, σύμφωνα με το περιοδικό People. «Ήθελαν να το κρατήσουν μυστικό. Είναι πολύ χαρούμενοι και πάρα πολύ ερεωτευμένοι».

 

Η τελετή έγινε μπροστά από περίπου 15 άτομα μέσα σε μια βίλα στο πολυτελές Laucala Resort στα νησιά Φίτζι, σύμφωνα με τα όσα είπε εκπρόσωποε του ξενοδοχείου στο WHO.

 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ

source: http://www.protothema.gr/world/article/314588/i-al-kaida-etoimaze-epithesi-ala-nairobi-sto-londino-/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *