Νομική Λακωνία ζωή ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Η παθολογική κλινική του νοσοκομείου Λακωνίας κινδυνεύει με λουκέτο

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ – http://spyro.com.gr/. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Η παθολογική κλινική του νοσοκομείου Σπάρτης, κινδυνεύει να κλείσει στις 16 Δεκεμβρίου λόγω ελλείψεως ιατρών……

Η παθολογική κλινική του νοσοκομείου Λακωνίας κινδυνεύει με λουκέτο ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Μεγάλο πρόβλημα λόγω της έλλειψης ιατρών

Η παθολογική κλινική του νοσοκομείου Σπάρτης, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ κινδυνεύει να κλείσει στις 16 Δεκεμβρίου λόγω ελλείψεως ιατρών.

Το γεγονός αυτό θα σημάνει την αναγκαστική διακομιδή των ασθενών, που θα βρίσκονται για νοσηλεία στην κλινική, σε άλλα νοσοκομεία με πρώτο αυτό της Τρίπολης.

Το πρόβλημα προκαλείται εξαιτίας μιας συνταξιοδότησης και δύο αποχωρήσεων, με αποτέλεσμα να έχουν απομείνει μόνο δύο παθολόγοι γιατροί στο νοσοκομείο, που καλύπ ΤΕΙ όλο τον νομό Λακωνίας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ και μαζί με μία γιατρό που εξυπηρετεί από το Βλαχιώτι, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ οι εφημερίες μπορούν να καλύψουν μόνο τον μισό μήνα.

Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο, Χρήστος Καλαμπαλίκης μιλώντας στο ΑΠΕ- ΜΠΕ σημείωσε ότι, θα οδηγηθεί σε κλείσιμο η παθολογική, διότι οι εφημερίες βγαίνουν μόνο για τον μισό μήνα, ενώ υπάρχει πρόβλημα έλλειψης γιατρών και στην καρδιολογική, την παιδιατρική και τη χειρουργική κλινική, που έχουν από δύο μόνο ειδικευμένους γιατρούς, αντίστοιχα, η κάθε κλινική συν έναν επικουρικό που έχει η χειρουργική.

Ο κ. Καλαμπαλίκης ανέφερε ότι σε έκτακτα περιστατικά, προκειμένου να σωθούν ανθρώπινες ζωές, οι γιατροί πηγαίνουν στο νοσοκομείο και αντιμετωπίζουν τα περιστατικά άσχετα με το αν έχουν εφημερία.

Πρόσθεσε ότι, για τα προβλήματα υποστελέχωσης του νοσοκομείου, οι εργαζόμενοι είχαν ενημερώσει εγκαίρως από τον Μάρτιο του 2012, όλους τους παράγοντες του νομού, σε σύσκεψη που είχε πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ενότητα, αλλά προσλήψεις δεν έγιναν και τώρα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας Μαρία Τσιρώνη επισημαίνει ότι, «οι τραγικές ελλείψεις προσωπικού που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Σπάρτης, έχουν ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση τμημάτων ή κλινικών, την αναγκαστική ως εκ τούτου διακομιδή ασθενών σε άλλα γειτονικά νοσοκομεία και την αύξηση των κινδύνων και της ταλαιπωρίας των πολιτών– ασθενών».

Η κ. Τσιρώνη, σημειώνει ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην υγειονομική κάλυψη του νομού και δεν περισσεύει κανείς για διαθεσιμότητα.

Επιπλέον, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, τονίζει πως αναμένει άμεσες ενέργειες από το υπουργείο υγείας, αλλά και την πίεση της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων προς την Πολιτεία, τονίζοντας «ότι η ζωή και η ποιότητα ζωής του πολίτη καθώς και η στήριξη των δομών υγείας δεν πρέπει να σταματά στα με γάλα αστικά κέντρα».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: http://www.newsbeast.gr/health/arthro/617726/i-pathologiki-kliniki-tou-nosokomeiou-lakonias-kinduneuei-me-louketo/
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *