Νομική δημόσια υγεία Νομική ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ «Ο Ομπάμα δεν μπορεί να κυβερνήσει»

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών αμφισβητεί την ικανότητα του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να κυβερνήσει, αποκαλύπτει δημοσκόπηση των CNN/ORC……

«Ο Ομπάμα δεν μπορεί να κυβερνήσει» ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μειώνεται συνεχώς η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ

Ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός Αμερικανών αμφισβητεί την ικανότητα του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να κυβερνήσει, αποκαλύπ ΤΕΙ δημοσκόπηση των CNN/ORC η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα και αντικατοπτρίζει τον πιθανώς μεγαλύτερο αντίκτυπο της «προβληματικής εφαρμογής» του νόμου του για την υγεία.

Η δημοσκόπηση, επίσης, ανέδειξε ότι το 53% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θεωρεί πως ο Ομπάμα δεν είναι τίμιος ή αξιόπιστος. Είναι η πρώτη φορά που η δημοσκόπηση των CNN/ORC καταγράφει ότι ξεκάθαρη πλειοψηφία αμφισβητεί την ακεραιότητα του προέδρου, μετέδωσε το CNN.

Μόλις τo 40% του δείγματος των 843 ενήλικων Αμερικανών οι οποίοι έλαβαν μέρος στην έρευνα που διεξήχθη με την μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων στις αρχές της περασμένης εβδομάδας είπε ότι ο Ομπάμα μπορεί να ηγηθεί της κυβέρνησης αποτελεσματικά. Το ποσοστό αυτό έχει μειωθεί κατά 12 εκατοστιαίες μονάδες από τον Ιούνιο.

Η δημοσκόπηση έγινε το διάστημα 18η-20η Νοεμβρίου εν μέσω των συνεχιζόμενων προβλημάτων που μαστίζουν την εφαρμογή του σήματος κατατεθέντος της εσωτερικής πολιτικής του Πρδημόσια υγείαυγεία, ευρέως γνωστό ως Obamacare.

Το HealthCare.gov, ο ιστότοπος της κυβέρνησης που προσφέρει ιδιωτική υγειονομική κάλυψη σε ανασφάλιστους Αμερικανούς σε 36 από τις 50 αμερικανικές πολιτείες έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολιτικών πυρών λόγω των τεχνικών προβλημάτων, που κατέκλυσαν την έναρξη της σελίδας την 1η Οκτωβρίου κι έκτοτε έχουν καταβάλει το σύστημα.

Επιπλέον, οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν ακυρώσει εκατομμύρια υπάρχοντα ασφαλιστήρια υγείας εξαιτίας του νόμου, εγείροντας ερωτήματα για την υπόσχεση του Ομπάμα ότι οι πολίτες θα μπορούν να κρατήσουν τα συμβόλαιά τους εφόσον είναι ευχαριστημένοι με την κάλυψή τους.

Οι δημοσκόποι δηλώνουν ότι η έρευνα, που διενήργησε η εταιρεία ORC International, και έχει περιθώριο στατιστικού λάθους τις ±3,5 εκατοστιαίες μονάδες, καταγράφει τα χειρότερα αποτελέσματα για τον Ομπάμα κατά τη διάρκεια της πενταετούς του δια κυβέρνησης σε τομείς-κλειδιά.

Το 56% των ερωτηθέντων είπε ότι δεν εκτιμά τον Ομπάμα, διαφωνεί με τον πρόεδρο σε σημαντικά θέματα και δηλώνει ότι δεν του εμπνέει εμπιστοσύνη, τη στιγμή που το 53% λέει ότι δεν τον θεωρεί ισχυρό και αποφασιστικό ηγέτη, λέει το CNN.

Αλλά η δημοσκόπηση, επίσης, βρήκε ότι η πλειοψηφία των ερωτηθέντων λέει ότι ο πρόεδρος έχει ακόμη όραμα για το μέλλον της χώρας και νοιάζεται για το μέσο πολίτη. Το 70% λέει ότι είναι συμπαθητικός.

Μια άλλη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από τον οργανισμό Gallup τοποθετεί το ποσοστό της συνολικής επιδοκιμασίας του έργου του στο 41%, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ σύμφωνα με τα τελευταία εβδομαδιαία ευρήματα μεταξύ 11- 17 Νοεμβρίου, χαμηλότερα από το 45% το Σεπτέμβριο, πριν από την εφαρμογή του νόμου για την υγεία.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΣ Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, Τι είναι ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν; κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τι είναι ένας Webmaster και εξακολουθούν ακόμα να υπάρχουν;ς συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/612936/o-obama-den-borei-na-kuvernisei/
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *