ΝΑΤΟ ταξί πολιτικός ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ημερίδα με θέμα την ανάπτυξη και την ποιότητα στις κατασκευές

ηλιακοι κενου http://kapouranis.eu/index.asp?Code=000171. ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων για την Ποιότητα και Ανάπτυξη των Κατασκευών (Σ.Ε.Π.Α.Κ.), Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Κενού διοργανώνει ημερίδα-συζήτηση……

Ημερίδα με θέμα την ανάπτυξη και την ποιότητα στις κατασκευές ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Διοργανώνεται τη Δευτέρα από τον Σ.Ε.Π.Α.Κ.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων για την Ποιότητα και Ανάπτυξη των Κατασκευών (Σ.Ε.Π.Α.Κ.), διοργανώνει ημερίδα-συζήτηση με θέμα: «Ανάπτυξη και ποιότητα στις κατασκευές. Πώς;».

H εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 30 Σεπ Τεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών στο Π. Ψυχικό, pelletech με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, επιστημόνων και επαγγελματιών από όλους τους κλάδους που σχετίζονται με τη βιομηχανία της κατασκευής στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση θα πΥ ΠΕΚΑΠΕΚΑ, ηλιακός θερμοσίφωνας skroutz κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο αν. υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας και ο επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ, λεβητεσ πυρηνασ τιμεσ κ. Σταύρος Ανδρεάδης.

Το πάνελ των εισηγητών, απαρτίζουν οι κ.κ. Στράτος Σιμόπουλος, Γ. Γραμματέας Δημοσίων Έργων, ηλιακοι θερμοσιφωνες ast Σωκράτης Αλεξιάδης, γενικός γραμματέας χωροταξίας και αστικού περιβάλλοντο, Χρήστος Σπίρτζης, πρόεδρος ΤΕΕ, Γεώργιος Βλάχος, πρόεδρος του ΣΑΤΕ, Ανδρέας Λουκάτος, πρόεδρος του ΕλλάδαΕλλάδας Μεσογείου και Μέσης Ανατολής και αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Π.Α.Κ.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Πέτρος Παπαϊωάννου, πολιτικός μηχανικός, εκδότης του περιοδικού «Κτίριο» και πρόεδρος του Σ.Ε.Π.Α.Κ.

Στόχος της ημερίδας, στα πλαίσια των δράσεων του συνδέσμου, είναι να κατατεθούν προτάσεις και ιδέες και να ανταλλαχθούν εποικοδομητικές απόψεις, σχετικά με το πώς μπορεί να προκύψει επανεκκίνηση του κλάδου των κατασκευών, πώς θα επιτευχθεί υγιής ανάπτυξη του κλάδου και πώς θα επικρατήσει η ποιότητα στις κατασκευές της χώρας μας. Ένα επίσης πάγιο ζητούμενο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων για την Ποιότητα και Ανάπτυξη των Κατασκευών, είναι η επίτευξη της ενότητας στον κλάδο, η οποία θα ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των παραπάνω στόχων.

Την ίδια ημέρα, θερμανση με ηλιακο θερμοσιφωνα ο Σ.Ε.Π.Α.Κ, επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα πραγματοποιεί την Α’ γενική συνέλευση των μελών του, η οποία θα καταλήξει σε αρχαιρεσίες, για την ανάδειξη τακτικού διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτ ροπής.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, ηλιακα κενου παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, ηλιακοι κενου σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/588273/imerida-me-thema-tin-anaptuxi-kai-tin-poiotita-stis-kataskeues/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *