ΝΑΤΟ βία Ρωσία ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ «Ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας αμερικανικής επέμβασης»

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στη Συρία, παρά τις ειρηνευτικές πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη……

«Ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας αμερικανικής επέμβασης» ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Για υπαρκτή πιθανότητα κάνει λόγο ο Μπασάρ Αλ Άσαντ

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής επέμβασης των ΗΠΑ στη Συρία, παρά τις ειρηνευτικές πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη από πλευράς της Ρωσίας, βοθροι απορροφητικοι της Κίνας και άλλων χωρών, Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Επιλεκτικοί ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ξυλόσομπες με λέβητα και φούρνο που προβλήθηκε αργά χθες το βράδυ, ο σύρος πρόεδρος είπε ότι «η πιθανότητα ενός στρατιωτικού πλήγματος θα είναι πάντα υπαρκτή, πότε με το πρόσχημα του χημικού οπλοστασίου και πότε με άλλο πρόσχημα».

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο teleSUR, sonne ηλιακοι το οποίο εδρεύει στο Καράκας και εκπέμπει σε όλη την Λατινική Αμερική, ο Άσαντ είπε, αναφερόμενος στις συρράξεις στην Κορέα, το Βιετνάμ, τον Λίβανο, τη Σομαλία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ ότι «αν εξετάσουμε προηγούμενες (αμερικανικές) στρατιωτικές επεμβάσεις, τουλάχιστον από τις αρχές του 50, θα δούμε ότι η (αμερικανική) πολιτική βαδίζει από την μία επιθετική πράξη στην άλλη. Για να μην αναφερθώ στη δράση τους στη Νότια Αμερική, όπου υποκίνησε πραξικοπήματα (με αποτέλεσμα) τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων».

Οι ΗΠΑ, είπε ο Άσαντ, παρακάμπτουν το ΣΑ των Ηνωμένων Εθνών επί δεκαετίες παραβιάζοντας την Χάρτα του ΣΑ, την εθνική κυριαρχία άλλων χωρών και όλες τις ανθρώπινες και ηθικές αξίες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ΗΠΑ είναι μία μεγάλη δύναμη και οι καλές σχέσεις είναι εφικτές με την προϋπόθεση του αμοιβαίου σεβασμού. Ωστόσο, ο Άσαντ αμφισβήτησε αν αυτό μπορεί να επιτευχθεί δεδομένης της αμερικανικής θεωρίας της «τρομοκρατίας, ηλιακοι θερμοσιφωνες τιμοκαταλογος της καταστροφής και του φόβου».

Ο Άσαντ συνέκρινε τη θέση της χώρας του στη διεθνή πολιτική σκηνή με εκείνες της Βενεζουέλας και της Κούβας.

«Οι αραβικές χώρες πρέπει να ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι με εκείνες της Λατινικής Αμερικής», είπε και πρόσθεσε ότι ο εκλιπών πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες προωθούσε «ένα μονοπάτι προς την ανεξαρτησία και την ελευθερία». Ο Τσάβες και ο πρώην πρόεδρος της Κούβας Φιντέλ Κάστρο «ακολουθούσαν την ίδια γραμμή, έβλεπαν τα πράγματα από το ίδιο πρίσμα και πρέσβευαν την ίδια πολιτική».

Ο διάδοχος του Τσάβες, ο νυν πρόεδρος Νίκολας Μαδούρο, επίσης «διαθέ ΤΕΙ το πείσμα και την ενέργεια της περιοχής μας», είπε ο Άσαντ. Ο Τσάβες, ηληακη θερμοσηφονεσ ο Μαδούρο και ο Κάστρο έχουν επανειλημμένως εξαπολύσει φραστικές επιθέσεις κατά των ΗΠΑ. Αντι-αμερικανικές θέσεις έχουν εκφραστεί και από τις αριστερές λατινοαμερικανικές χώρες Νικαράγουα και Βολιβία, σχολιάζει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ερωτηθείς για τις πολιτικές συνέπειες στη Συρία μίας πιθανής αμερικανικής επίθεσης, ηλιακοι κενου ο Άσαντ απάντησε ότι μία τέτοια εξέλιξη θα είχε αντίκτυπο σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. «Ο κόσμος είναι ένα μικρό χωριό. Ό,τι συμβαίνει στη Συρία θα επηρεάσει τις γύρω χώρες και τα πιο απομακρυσμένα σημεία του πλανήτη» είπε.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, ξυλοσομπεσ λεβητασ καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Αμαλιάδα: Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό αγοριού

Ο 31χρονος κατηγορείται πως αποπλάνησε το 13χρονο παιδί σε ξενοδοχείο της Πάτρας, τον Σεπτέμβριο του 2012

Σε πέντε χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή, και καταβολή εγγύησης 50.000 ευρώ, καταδικάστηκε τη Δευτέρα από το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο Αμαλιάδας ένας 31χρονος από την περιοχή της Πάτρας, για τον βιασμό ενός 13χρονου αθίγγανου αγοριού.

Η απόφαση αυτή ελήφθη παρά την πρόταση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας ο 31χρονος να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια και να του επιβληθεί μεγαλύτερη χρηματική ποινή.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα «Πρωινή», ο κατηγορούμενος γνώριζε το ανήλικο αγόρι και την οικογένειά του, αφού το κατάστημα που διατηρούσε βρισκόταν κοντά στην περιοχή που ζούσε το παιδί.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος, τον Σεπτέμβριο του 2012 οδήγησε τον ανήλικο σε ξενοδοχείο της Πάτρας, ισχυριζόμενος ότι το ίδιο το παιδί είχε ζητήσει να πλυθεί σε κάποιο μπάνιο, επιδότηση ηλιακού θερμοσίφωνα αφού είχε λερωθεί μετά από κάποιους αγώνες στους οποίους συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανήλικος, φέρεται να κατέθεσε ότι ο 31χρονος δεν τον βίασε, αλλά του ζήτησε να υποκύψει σε κάποιες σεξουαλικές προτάσεις. Σύμφωνα με υπαλλήλους του ξενοδοχείου, οι επισκέψεις του 31χρονου με το ανήλικο αγόρι ήταν δύο και την δεύτερη κάλεσαν την Αστυνομία, θεωρώντας ότι κάτι περίεργο συνέβαινε.

Από την ιατροδικαστική έρευνα φαίνεται να προέκυψε ότι δεν υπήρξε βιασμός, ενώ σε αυτή την άποψη φέρεται κατέληξε και ο ψυχίατρος που εξέτασε τον ανήλικο, ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ωστόσο το δικαστήριο δεν πείστηκε ότι δεν υπήρξε ασέλγεια, μια κατηγορία που όταν αφορά σε ανηλίκους εμπίπ ΤΕΙ στην κατηγορία του βιασμού.

Ο 31χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για την υπόθεση και έχει ήδη εκτίσει έναν χρόνο.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/587468/anoihto-to-endehomeno-mias-amerikanikis-epemvasis/
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *