ναρκωτικών αστυνομικοί ναρκωτικών κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ξάνθη: Έκαναν εννέα διαρρήξεις σε μία ημέρα

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ένα κενό σχεδόν ενός κατασκευη eshop έτους υπάρχει στη δράση δυο κατασκευη eshop νεαρών διαρρηκτών που είχαν ρημάξει γραφεία, κατασκευη κατασκευη eshop eshop επιχειρήσεις κατασκευη eshop και σχολεία στην πόλη της…”

Ξάνθη: Έκαναν εννέα διαρρήξεις σε μία ημέρα κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Ένα κενό σχεδόν ενός έτους υπάρχει στη δράση δυο νεαρών διαρρηκτών που είχαν ρημάξει γραφεία, επιχειρήσεις και σχολεία στην πόλη της

Ένα κενό σχεδόν ενός έτους υπάρχει στη δράση δυο νεαρών διαρρηκτών που είχαν ρημάξει γραφεία, επιχειρήσεις και σχολεία στην πόλη της Ξάνθης από τον περασμένο Δεκέμβριο. Τότε, είχαν διαπράξει πέντε διαρρήξεις και τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης έκαναν άλλες εννέα!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανακάλυψαν την ταυτότητα ενός από τους δράστες, είναι σίγουροι ότι δεν έμειναν άπραγοι στο διάστημα που μεσολάβησε και συνεχίζουν τις έρευνες για να εξιχνιάσουν τυχόν άλλες «δουλειές» τους.

Στο μεταξύ, ο 19χρονος που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ληστεία και κλοπές, φάνηκε… ζόρικος καθώς κατά τη σύλληψή του και την παραμονή του στην Ασφάλεια απείλησε τους αστυνομικούς!

Ο νεαρός αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία του συνεργού του που αναζητείται, ενώ κράτησε το στόμα του κλειστό και για τις διαρρήξεις που διέπραξαν μαζί. Από τα δακτυλικά του αποτυπώματα αποκαλύφθηκε ότι στην τελευταία επιδρομή τους διέρρηξαν επτά γραφεία και δύο  επιχειρήσεις και άρπαξαν χρηματικά ποσά και ηλεκτρικές συσκευές, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα γραφείο χωρίς να τα καταφέρουν.

Με τον ίδιο τρόπο εξιχνιάστηκαν οι διαρρήξεις σε άλλες τρεις επιχειρήσεις, ένα γραφείο και ένα σχολείο που είχαν γίνει από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μετά. Η λεία των δραστών από τις 14 διαρρήξεις, ήταν 1.071 ευρώ, τρία κινητά, διάφορα έγγραφα, τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές και τρεις φορητοί υπολογιστές.

Στα δυο σπίτια του 19χρονου κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρονικές συσκευές τρεις από τις οποίες κλεμμένες, ένα κινητό, 288 ευρώ και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,2 γραμμαρίων. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ξάνθης του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και απειλή. 

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Beyonce: Οι τελευταίες φωτογραφίες των διακοπών της

Μετά από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η Beyonce και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri της Ιταλίας

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διακοπών στη Μεσόγειο η τραγουδίστρια Beyonce, ο σύζυγός της Jay Z και η μικρή τους κόρη Blue Ivy επέστρεψαν στο σπίτι τους και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στο Λος Αντζελες.

Η 32χρονη σταρ, η οποία γιόρτασε πάνω σε πολυτελές σκάφος, πριν από λίγες μέρες, τα 32α γενέθλιά της, φαίνεται πως ακόμα «βρίσκεται» στα υπέροχα μέρη που επισκέφτηκε το καλοκαίρι και για αυτό δεν σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως για παράδειγμα τις φωτογραφίες που ανέβασε τις τελευταίες μέρες, που είναι από τον τελευταίο σταθμό των διακοπών της διάσημης οικογένειας. Μετά λοιπόν από την Ibiza και πριν επιστρέψουν στο Λος Αντζελες, η τραγουδίστρια και η οικογένειά της πέρασαν μερικές μέρες στο Capri.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πρώτο που η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε διακοπές με την 18 μηνών κόρη της.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.protothema.gr/greece/article/326612/xanthi-ekanan-ennea-diarrixeis-se-mia-imera/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *