Νέας Δημοκρατίας Νέας Δημοκρατίας βουλευτής Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου «Προσβολή να μην μπορούμε να γιορτάσουμε ενωμένοι την εθνική επέτειο»

Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Σαφείς αποστάσεις για το πώς γιορτάζουμε και πώς θα έπρεπε να γιορτάζουμε τις εθνικές επετείους, δικηγοροσ ακινητων εξέφρασε, δικηγοροι για διαζυγια μιλώντας στην……

«Προσβολή να μην μπορούμε να γιορτάσουμε ενωμένοι την εθνική επέτειο» Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Βούλτεψη: Αυτά που συνέβησαν αυτές τις μέρες είναι κρίσιμα

Σαφείς αποστάσεις για το πώς γιορτάζουμε και πώς θα έπρεπε να γιορτάζουμε τις εθνικές επετείους, δικηγοροι με ειδικευση στα ακινητα εξέφρασε, δικηγοροι με ειδικευση στα ακινητα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA η Σοφία Βούλτεψη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε χαρακτηριστικά: δικηγοροι που ασχολουνται με κτηματολογιο «Το ερώτημα είναι: δικηγοροι ακινητων Τι μπορεί να περιμένει κανείς για μια χώρα όταν ούτε την εθνική της επέ ΤΕΙο δεν μπορεί η πολιτική ηγεσία της να την αντιμετωπίσει και να τη γιορτάσει ενωμένα».

Και πρόσθεσε: δικηγοροσ αστικου δικαιου «Εμείς θα καταντήσουμε, δικηγόροι διαζυγίων αντί θα θυμόμαστε την 28η Οκτωβρίου δικηγοροσ συνταξεισ γι’ αυτούς που σκοτώθηκαν, δικηγοροι για συνταξεισ θα καταντήσουμε να λέμε “θυμάσαι, τότε που αναβλήθηκε η παρέλαση”. Αυτά που συνέβησαν αυτές τις μέρες είναι κρίσιμα και δείχνουν και γιατί χρεοκοπήσαμε».

<iframe width="640" height="360" frameborder="0" src="http://www.newsbeast.gr//www. YouTube.com/embed/wKE6f2u_Ghs?rel=0″>

Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει. Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου ΣΥΡΙΖΑ: Οφθαλμαπάτη το πρωτογενές πλεόνασμα

«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τα οποία εμφανίζεται πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισεκ. ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ «με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής. Το Υπουργείο κερδίζει:

-683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις.

-800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ). Την ίδια στιγμή οι δαπάνες του ΠΔΕ, δηλαδή, οι δημόσιες επενδύσεις είναι μικρότερες κατά 1,3 δισεκ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, το Υπ. Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισεκ. ευρώ.

-2 δισεκ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο».

Όπως σημειώνει ο ίδιος, το Υπ. Οικονομικών «προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισεκ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών» ωστόσο, «στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι «μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ … δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων.» (σελ. 7, Μνημόνιο στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής)».

Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/601166/prosvoli-na-min-boroume-na-giortasoume-enomenoi-tin-ethniki-epeteio/
Online Νομικό Φροντιστήριο Διοικητικού Δικαίου…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *