μυαλό παιδί παιδί ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ “Δολοφόνοι του παιδιού μου είναι και όσοι τους ψήφισαν”

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ειδήσεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ επικαιρότητα και τα τελευταία νέα της Ελλάδας και του Κόσμου απο το Nooz.gr. Οικονομία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Επιχειρήσεις και Χρηματιστήριο.”

“Δολοφόνοι του παιδιού μου είναι και όσοι τους ψήφισαν”

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

“Οι δολοφόνοι του παιδιού μου είναι και αυτοί που τους ψήφισαν. Δεν γίνεται να μη γνώριζαν τί πήγαν και ψήφισαν” είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, σε μία εκ βαθέων συνέντευξη. “Δεν φταίει αυτός που είχε το μαχαίρι, αλλά αυτός που του το έδωσε” ανέφερε ο πατέρας.

Μιλώντας σε εκπομπή του Mega, η μητέρα – όπως και όλοι οι οικείοι του – περιέγραψαν τον Παύλο ως έναν άνθρωπο χωρίς κομματική ταυτότητα, που είχε μεγαλώσει με πολλή αγάπη και είχε πολλή αγάπη για τον κόσμο. Περιέγραψε το πόσο δεμένοι ήταν και ότι δεν ξέρει πώς θα συνεχίσουν να ζουν, γνωρίζοντας ότι δεν θα τον ξαναδούν.

Επέρριψε τις ευθύνες για τη δολοφονία του παιδιού της και στους πολίτες που στήριξαν αυτό το κόμμα. “Δεν δέχομαι ότι δεν ήξεραν τί ψήφιζαν” αναφέρει. “Είναι πολύ πρόσφατη η ιστορία μας για να μπορέσουμε να προλάβουμε να την ξεχάσουμε” σημείωσε και πρόσθεσε ότι ο πατέρας της – λεγόταν Καραϊσκάκης όπως αναφέρει ο Φύσσας σε τραγούδι του – πολέμησε τους Γερμανούς.

“Δεν ξέρω γιατί μπαίνουν σε αυτή τη συμμορία, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ που μόνο κόμμα δεν είναι”, τόνισε.

Ο πατέρας του 34χρονου μίλησε για το παιδί του περιγράφοντας το πάθος του για την ομάδα του, για τη μουσική, για όσα τον ενδιέφεραν, την αγάπη του για τους ανθρώπους και πρόσθεσε ότι τον στενοχωρούσαν όσα γίνονται γύρω του.

Όπως ανέφερε, δεν τον εκπροσωπούσε κάποιο κόμμα, ενώ ο ίδιος του είχε πει πως “κανένα κόμμα δεν εκπροσωπεί τους εργάτες”. Πρόσθεσε πως ο γιος του εργαζόταν από πολύ μικρός και ότι δούλεψε μαζί του στη Ζώνη Περάματος, αλλά είχε μείνει άνεργος το τελευταίο διάστημα.

Ερωτηθείς αν βλέπει ειδήσεις, απάντησε ότι τώρα βλέπει για να δει αν θα πιάσουν τους φονιάδες και ανέφερε πως “φόβος του είναι ότι αυτοί που επιχειρούν να βάλουν τους Έλληνες να αλληλοσκοτώνονται θα εξακολουθήσουν να το κάνουν”.

“Ποιος φταίει; Αυτός που είχε το μαχαίρι; Όχι, φταίει αυτός που του έδωσε το μαχαίρι. Αυτός που είχε το μαχαίρι δεν είχε μυαλό αλλά αυτός που του έδωσε το μαχαίρι είχε μυαλό, κακό μυαλό” ανέφερε. Στην ερώτηση “ποιοι είναι αυτοί που δίνουν τα μαχαίρια” είπε πως είναι αυτοί που εκμεταλλεύονται και ζουν σε βάρος άλλων ανθρώπων.

Στην ερώτηση τί ζητεί από τη Δικαιοσύνη, ανέφερε πως θέλει να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Στην ερώτηση αν έχει μίσος, ανέφερε: “Αν μου δώσουν ένα βουνό θα το σηκώσω. Αν τους είχα μπροστά μου θα τους εκτελούσα ο ίδιος. Ναι έχω μίσος, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αυτός ο άνθρωπος μου πήρε τα πάντα”.

“Επέλεξαν να παίξουν ένα παιχνίδι. Έπρεπε να γίνει ένας φόνος και έτυχε να είναι το δικό μου παιδί“, τόνισε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail

ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

source: http://www.nooz.gr/greece/dolofonoi-tou-paidioi-mou-einai-kai-osoi-tous-psifisan
ΑΘΗΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *