ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ Το ESPN και το Yahoo ανακήρυξαν τον κορυφαίο πυγμάχο του 2013!

Το ESPN και το Yahoo ανακήρυξαν τον κορυφαίο πυγμάχο του 2013! ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

Για πρώτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια δύο «κολοσσοί» της παγκόσμιας ενημέρωσης, το ESPN και το Yahoo, συμφώνησαν μεταξύ τους και ανακήρυξαν τον κορυφαίο μποξέρ για την χρονιά που μας αποχαιρέτησε πριν από μερικές ημέρες.

Κορυφαίος, κομμένες πλάκες λοιπόν, της χρονιάς ποιος άλλος; Ο Floyd Mayweather… Τον αήττητο πυγμάχο από τις ΗΠΑ, τόσο το ESPN όσο και το Yahoo δεν έχουν τιμήσει ποτέ από το 2008 και έπειτα, πετρα καρυστου τιμεσ αλλά φέτος ήταν πολύ δύσκολο να μην το κάνουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πεντάδα των καλύτερων με κορυφαίο τον «Money» Mayweather συμπληρώθηκε από τους: Gennady Golovkin, Adonis Stevenson, Timothy Bradley Jr., Danny Garcia. 

Θυμηθείτε τους νικητές της προηγούμενης χρονιάς:

2012: Nonito Donaire

2011: Andre Ward

2010: Sergio Martinez

2009: Manny Pacquiao

2008: Manny Pacquiao

 

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ

ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ «Λίφτινγκ» ετοιμάζεται να κάνει η Google

Θα προχωρήσει σε αλλαγές στην αρχική της σελίδα

Σε ανασχεδιασμό του λογοτύπου και της εμφάνισης της αρχικής σελίδας της μηχανής αναζήτησής της προχωρά η Google. Είναι η πρώτη φορά μετά 2010 που θα γίνει μια τέτοια αλλαγή στην πιο δημοφιλή παγκοσμίως σελίδα του διαδικτύου.

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν σταδιακά και στα υπόλοιπα προϊόντα της αμερικανικής εταιρείας, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της, σύμφωνα με το BBC. Η εταιρεία ανέφερε πως επιθυμεί να βοηθήσει τους χρήστες της να επικεντρώνουν την προσοχή τους καλύτερα, λατομεια πηλιου χωρίς περιττές περισπάσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο της απλοποίησης, ο νέος σχεδιασμός περιλαμβάνει τόσο ένα λογότυπο πιο επίπεδο και λιτό, όσο και την εμφάνιση λιγότερων συνδέσμων (links) στη μπάρα του «μενού» των επιλογών, που πλέον θα εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά. Οι αλλαγές δεν θα είναι ορατές από όλους τους χρήστες αμέσως.

Οι αλλαγές έρχονται τον ίδιο μήνα με παρόμοιες κινήσεις που έκαναν οι ανταγωνιστικές μηχανές αναζήτησης Microsoft Bing και Yahoo.

– Τεχνολογία – Η ευρώπη απαντά στις υποκλοπές με περιορισμούς σε Google & Yahoo

Οι υποκλοπές που πραγματοποιεί η NSA σε τηλεφωνικές κλήσεις Ευρωπαίων πολιτών, πετρα λατομειου τιμη διπλωματών και αρχηγών κρατών ενδέχεται να έχει πολύ μεγαλύτερο κόστος για τις ΗΠΑ και να λάβει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο είχε φανταστεί ο οποιοσδήποτε, αναφέρουν Αμερικανοί αξιωματούχοι που επικαλείται η Εφημερίδα New York Times.

Στο σχετικό δημοσίευμα για την υπόθεση που προκάλεσε σάλο στην Ε.Ε οι αξιωματούχοι εκφράζουν το φόβο τους πως η υπόθεση μπορεί να έχει τεράστιες συνέπειες για τις ΗΠΑ σε διπλωματικό και οικονομικό επίπεδο και εστιάζουν στα αντίποινα που μπορεί να λάβει η Ε.Ε τονίζοντας πως η εποχή του Ψυχρού Πολέμου όπου οι υπηρεσίες των ΗΠΑ έκαναν ότι ήθελαν στην ευρώπη έχει παρέλθει.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση προτίθεται να αναγκάσει αμερικανικές εταιρείες – κολοσσούς του διαδικτύου, όπως την Google και τη Yahoo να εφαρμόσουν πολύ αυστηρά μέτρα πριν δώσουν στοιχεία Ευρωπαίων πολιτών σε αμερικανικές αρχές ακόμα και σε περίπτωση που ένας Ευρωπαίος πολίτης καταζητείται από τις ΗΠΑ, με την απειλή τεράστιων προστίμων» αναφέρει χαρακτηριστικά η Εφημερίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τέτοιες ενέργειες της ευρώπης κατά των ΗΠΑ θα φάνταζαν απίθανες την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου και επισημαίνει πως το ψυχροπολεμικό επιχείρημα των ΗΠΑ πως «όλοι υποκλέπτουν δεδομένα» δεν μπορεί να γίνει δεκτό από την Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα.

Πηγή: πετρα λατομειου τιμη techit.gr

ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

source: λατομεια πηλιου http://www.fightsports.gr/boxing/%cf%84%ce%bf-espn-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-yahoo-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%ae%cf%81%cf%85%ce%be%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%ce%bf-%cf%80%cf%85/
ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ…