μπάνιο Πάσχα φαγητό ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Στην Αίγινα για ατέλειωτες βουτιές

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Φιλόξενη, πολύχρωμη και γραφική, η Αίγινα ήταν και εξακολουθεί να είναι ο νούμερο ένα ταξιδιωτικός προορισμός για τους κατοίκους της πρωτεύουσας……

Στην Αίγινα για ατέλειωτες βουτιές ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Οι καλύτερες παραλίες του νησιού

Φιλόξενη, πολύχρωμη και γραφική, η Αίγινα ήταν και εξακολουθεί να είναι ο νούμερο ένα ταξιδιωτικός προορισμός για τους κατοίκους της πρωτεύουσας, αφού βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι του Πειραιά.

Πέρα από τις ομορφιές του νησιού, τις οποίες θα ανακαλύψετε από την πρώτη κιόλας στιγμή που το πλοίο ή το ιπτάμενο δελφίνι θα πλησιάσει στο λιμάνι, η Αίγινα προσφέρει και μια πληθώρα από πανέμορφες παραλίες, που σας περιμένουν να τις απολαύσετε.

Η ίδια η πόλη της Αίγινας διαθέ ΤΕΙ δυο οργανωμένες παραλίες, pelletech με την πρώτη να βρίσκεται Αριστερά από το λιμάνι, σε απόσταση 200 μέτρων, μπροστά από τον αρχαιολογικό χώρο της πόλης.

Αυτή η αμμώδης παραλία με τα γαλαζοπράσινα, ferroli sun p7 καθαρά και ρηχά νερά είναι δημοφιλής στους κατοίκους τουν νησιού, αφού εκτός από την εγγύτητα της στο κέντρο της πόλης είναι οργανωμένη.

Η δεύτερη παραλία βρίσκεται στα δεξιά του λιμανιού, σε απόσταση 400 μέτρων.

Μόλις 4 χλμ από το λιμάνι της Αίγινας θα συναντήσετε τον Μαραθώνα. Εκεί υπάρχουν δυο οργανωμένες διαδοχικές παραλίες με αρκετή βλάστηση, ευκάλυπτους, καλαμιές και θάμνους. Το βαθυ γάλαζο χρώμα της θάλασσας θα σας ενυπωσιάσει. Στην πρώτη από τις δυο αμμώδεις παραλίες θα βρείτε πολλές ταβερνούλες, που προσφέρουν καφέ και φαγητό, ενώ η δεύτερη είναι ιδανική για παιχνίδια με ρακέτες, ενώ διαθέ ΤΕΙ ομπρέλες, ξαπλώστρες και καντίνα.

Συνεχίζοντας το δρόμο μετά τον Μαραθώνα θα καταλήξετε στο παραδοσιακό ψαροχώρι της Πέρδικας. Αυτός ο παλιός οικισμός είναι χτισμένος γύρω από ένα λιμανάκι και διαθέ ΤΕΙ ταβέρνες, ηλιακοι κενου φημισμένες για τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά τους, αλλά και ουζερί, θερμανση με ηλιακο θερμοσιφωνα καφετέρειες και μπαρ, όλα στον κεντρικό πεζόδρομο.

Κατεβείτε από τα πέτρινα σκαλάκια στα βραχάκια και βουτήξτε στα πεντακάθαρα νερά. Κολυμπήστε στην βραχώδη παραλία της Πέρδικας, δίπλα στον ίσκιο των δέντρων, βουτώντας από τις δυο ξύλινες εξέδρες. Πολύ κοντά είναι και οι γραφικές παραλίες κλίμα και Σαρπά.

Η Αιγινήτισσα απέχει από την Πέρδικα 2 χλμ. και διαθέ ΤΕΙ οργανωμένη αμμώδη παραλία με snack bar, ομπρέλες, καφετέρια και ειδικό χώρο για ρακέτες. Η πλούσια βλάστηση φτάνει μέχρι την παραλία με τα πρασινο γάλαζα καθαρά νερά.

Από την Πέρδικα μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε με βάρκα το νησάκι Μονή.

Οι κάτοικοι του νησιού, δηλαδή τα ελάφια, τα αγρικάτσικα και τα παγώνια, συνδεση θερμοσιφωνα είναι εξοικειωμένα με τον κόσμο και θα έρθουν κοντά σας για να τα ταΐσετε. Οι παραλίες του νησιού έχουν βαθιά, ηλιακοι θερμοσιφωνες σκρουτζ καθαρά νερά, ferroli sun p7 κατάλληλα για υποβρύχιο ψάρεμα.

Το πευκόφυτο τοπίο πλαισιώνει την κεντρική παραλία, που είναι οργανωμένη. Από το Πάσχα μέχρι το τέλος Σεπ Τεμβρίου τα δρομολόγια από το λιμάνι της Πέρδικας είναι τακτικά και διαρκούν μόλις λίγα λεπτά. Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε την Αγία Μαρίνα, έναν πολύ γνωστό και αγαπημένο καλοκαιρινό προορισμό για ντόπιους και τουρίστες.

Η καλά οργανωμένη αμμώδης παραλία έχει μήκος 500 μέτρα και πλαισιώνεται από με γάλα και πυκνά πεύκα. Υπάρχει η δυνατότητα για θαλάσσια σπορ, ενώ βόρεια της προκυμαίας θα βρείτε μια βραχώδη ακτή, κατάλληλη για μπάνιο και υποβρύχιο ψάρεμα.

Η Αγία Μαρίνα προσελκύει πλήθος κόσμου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ συνδέεται απευθείας με το λιμάνι του Πειραιά. Εδώ θα βρείτε κάθε είδους επιλογή διασκέδασης και χαλάρωσης. Το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι της Αίγινας, που συνδέεται και αυτό απευθείας με τον Πειραιά είναι το ψαροχώρι της Σουβάλας.

Στη Σουβάλα υπάρχει παραλία με θερμά ιαματικά νερά, ξυλοσομπεσ με λεβητα και φουρνο γνωστά με την παλιά ονομασία Θερμά. Η θειούχα θερμοπηγή είναι κατάλληλη για τη θεραπεία των ρευματισμών και των δερματικών παθήσεων. Ανατολικά από την Σουβάλα, βοθροι απορροφητικοι ο παραλιακός δρόμος συνεχίζει και φτάνει, μετά από 4 περίπου χιλιόμετρα, στη Βάγια, ένα μικρό γραφικό τουριστικό θέρετρο. Η περιοχή είναι πνιγμένη στα πεύκα και η παραλία αμμώδης και ιδανική για μπάνιο.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), θερμανση με ηλιακο θερμοσιφωνα οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ Τούρκος σκότωσε Βρετανίδα και τραυμάτισε μέλη της οικογένειάς της

Η άτυχη Catherine Bury που έμενε στη Βρετανία είχε πάει για διακοπές στη βίλα που διατηρούσε σε τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές μιας βρετανικής οικογένειας στην Τουρκία. Η 56χρονη Catherine Bury είχε πάει στη βίλα της στο τουριστικό θέρετρο Dalyan για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της. Ο κηπουρός του σπιτιού όμως είχε άλλα σχέδια για την οικογένεια. Αφού πυροβόλησε τον 24χρονο γιο της Alex στο πόδι και την 87χρονη μητέρα της Cecille στην πλάτη η άτυχη Catherine Bury για να γλιτώσει από τα πυρά κρύφτηκε στο μπάνιο του σπιτιού. Ο μανιακός κηπουρός «γάζωσε» κυριολεκτικά την πόρτα με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει νεκρή.

Ο κηπουρός γνωστός με τα αρχικά V.A. συνελήφθη από την Αστυνομία και οδήγηθε στον εισαγγέλεα. Σύμφωνα με γείτονες ο κηπουρός και η Catherine Bury είχαν τσακωθεί την περασμένη Παρασκευή και ο άνδρας την είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει την ίδια και την οικογένειά της. Η γυναίκα που έδωσε βάση στις απειλές πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός. Ο V.A. συνελήφθη, κρατήθηκε τη νύχτα αλλά οι αστυνομικοί την επόμενη ημέρα έκριναν ότι έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τότε ο άνδρας πήρε το κυνηγετικό του όπλο και πήγε στην βίλα της οικογένειας με σκοπό να σκοτώσει. Σύμφωνα με γείτονες και συγγενείς η οικογένεια δεν προκαλούσε ποτέ, ηλιακοι θερμοσιφωνες compact τιμες ήταν αγαπητή. Μάλιστα οι συγγενείς της Bury είχαν πάει νωρίτερα στη βίλα και την είχαν στολίσει με μπαλόνια.

πηγή: dailymail

ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

source: http://www.newsbeast.gr/travel/sea/arthro/556147/stin-aigina-gia-ateleiotes-vouties/
ΗΛΊΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *