Μνημόνιο ανεργία ανεργία κατασκευή eshop Βολος – Κοινωνία – Καθαρίστριες… τριών ταχυτήτων

κατασκευή eshop Βολος Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, κατασκευη eshop Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Καθαρίστριες… τριών ταχυτήτων κατασκευή eshop Βολος Εκπρόσωποι των καθαριστριών, με σύμβαση έργου, του υπουργείου Οικονομικών, που έχουν απολυθεί από την 1η Ιανουαρίου του 2013 βρέθηκαν στη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για τη μη εφαρμογή ψηφισμένου νόμου που τις αφορά.

«Στις 29 Απριλίου ψηφίστηκε νόμος», λένε (σ.σ. 4151, κατασκευη eshop άρθρο 23), σύμφωνα με τον οποίο «οι συμβάσεις μας είναι νόμιμες και πρέπει να επιστρέψουμε στην εργασία μας».

Καταγγέλλουν, κατασκευη eshop ωστόσο, ότι ο νόμος αυτός δεν υλοποιήθηκε μέχρι σήμερα. «Είμαστε από ένα έως έντεκα χρόνια με μισθό 325,88 ευρώ τον μήνα χωρίς δώρα, χωρίς άδειες ή επιδόματα, και χωρίς να δικαιούμαστε Ταμείο ανεργίας», λένε, ζητώντας μόνο την άμεση υλοποίηση του νόμου.

Σημειώνουν δε, κατασκευη eshop προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πως στο υπουργείο Οικονομικών υπάρχουν καθαρίστριες «τριών ταχυτήτων». Οι μόνιμες, εκείνες που εργάζονται με συμβάσεις αορίστου χρόνου και τώρα είναι σε διαθεσιμότητα και εκείνες που εργάζονταν με σύμβαση έργου (οι ίδιες δηλαδή) που δεν έχουν σχέση με το Μνημόνιο και πληρώνονταν από τα λειτουργικά έξοδα του υπουργείου.

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό

Σε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ε< δικηγόροδικηγόρο< δικηγόροδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, κατασκευη eshop ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, κατασκευη eshop εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, κατασκευη eshop αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 9 δικηγόροδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 πα δικηγόροδικηγόροι (1/20 του συνόλου). κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Βουλή: Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το νέο λύκειο

Άρχισε το απόγευμα της Τρίτης στην Ολομέλεια της Βουλής, κατασκευη eshop η συζήτηση του νομοσχεδίου για το νέο λύκειο, η ψήφιση του οποίου αναμένεται αργά το βράδυ, ενώ θα προηγηθεί ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής, κατασκευη eshop που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κουράκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προχωρά σε «τσουνάμι απολύσεων στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση», την κάλεσε να ανακαλέσει το μέτρο της διαθεσιμότητας και στήριξε τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, τονίζοντας ότι «κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος και να νιώθει ασφαλής».

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=275822&catID=3
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *