Μιχάλης Χατζηγιάννης Μιχάλης Χατζηγιάννης Θεσσαλονίκη ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Μια βραδιά στην Θεσσαλονίκη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ γνωστός ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ τραγουδιστής ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ εμφανίστηκε ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στην 78η Διεθνή ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Έκθεση Θεσσαλονίκης…”

Μια βραδιά στην Θεσσαλονίκη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ν ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης

Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Κωνσταντί ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος φορώντας μπλε σακάκι, άσπρο t-shirt και ζαχαρί παντελόνι ανέβηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO και ξεσήκωσε τους θεσσαλονικείς με τα τραγούδια του. Ο ίδιος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Φέτος στο πλαίσιο της έκθεσης εντάχθηκαν και μουσικές εκδηλώσεις και έτσι μετά την Πέγκυ Ζήνα και τον Κωνσταντίνο Αργυρό ακολουθούν  ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Μακρόπουλος, οι Stavento & Onirama, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Μηδενιστής, η Demy και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΠΘ: Αδυναμία εγγραφών πρωτοετών φοιτητών

Λόγω των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμίΑριστοτέλειου πανεπιστημίου<a href="htt ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης ( ΑΠΘ) ανακοινώθηκε ότι, εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων 48ωρων απεργιών του Διοικητικού Προσωπικού του πανεπιστημίου, οι γραμματείες των Τμημάτων βρίσκονται σε αδυναμία διεκπεραίωσης των εγγραφών των πρωτοετών φοιτητών.

Για τον λόγο αυτό, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του ΑΠΘ, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αλλοδαποί έβαλαν παράνομα στη χώρα χιλιάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών

Συνελήφθησαν οι τρεις αλλοδαποί στα σύνορα του Προμαχώνα

Περισσότερες από εννέα χιλιάδες φιάλες αλκοολούχων ποτών κατάφεραν να περάσουν από τα σύνορα του Προμαχώνα τρεις αλλοδαποί, δύο βουλγαρικής και ένας ρουμανικής κατ αγωγής</a ΑστυνομικήΑστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.

Οι δράστες με το παράνομο φορτίο ΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης, μετά α ΑστυνομίαΑστυνομίας, στην υπερφορτωμένη νταλίκα που οδηγούσαν.

Το παράνομο φορτίο κατασχέθηκε και οι τρεις αλλοδαποί που κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών, θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα με την κατηγορία της λαθρεμπορίας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.protothema.gr/life-style/article/309731/mia-vradia-stin-thessaloniki-gia-ton-konstadino-arguro/
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *