μετρό Σύνταγμα Σύνταγμα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ – Κοινωνία – Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Κοινωνία – Κλειστός ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ Κλειστός είναι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ λόγω του συλλαλητηρίου που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αντιδρώντας στον προϋπολογισμό.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ (this.uagent.search(“ipad”) > -1) ΔΟΕ: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Προς συγκρότηση «πανεκπαιδευτικού μετώπου» με ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ

Αύριο το μεσημέρι η κοινή συνέντευξη Τύπου από τις τρεις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες

Πολύ κοντά στη συγκρότηση ενός ενιαίου «πανεκπαιδευτικού μετώπου» φαίνεται πως βρίσκονται δάσκαλοι, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ καθηγητές και ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί.

Σε σύσκεψη που είχαν σήμερα εκπρόσωποι της ΔΟΕ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ της ΟΛΜΕ και της ΟΙΕΛΕ, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αναφέρεται ότι διαπιστώθηκε η βούληση για «συστράτευση» ενάντια στην υπαγωγή των εκπαιδευτικών στο καθεστώς κινητικότητας.

Όπως αναφέρεται σε ΕλλάδαΕλλάδας, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ στη συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τον εκπαιδευτικό κόσμο και έγινε εκτενής αναφορά στις συνέπειες των μνημονιακών πολιτικών και στους τρόπους αντίδρασης των εκπαιδευτικών συνδικάτων στην «ισοπεδωτική πολιτική  της κυβέρνησης».

Στο πλαίσιο αυτό, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ αποφασίστηκε η συμμετοχή στην κινητοποίηση της ΟΛΜΕ με συγκέντρωση στα γραφεία της και πορεία προς το Σύνταγμα σήμερα στις 18.30 και η παραχώρηση κοινής συνέντευξης Τύπου από τις τρεις εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες στα γραφεία της ΟΛΜΕ αύριο στις 12.00.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ

source: ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=281791&catID=3
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *