Μεσοπρόθεσμο Κρίση βουλευτής διεκδικηση αναδρομικων Αντιμνημονιακό ταγέρ και Gucci Η θεωρία των δύο (Τζ)άκρων

διεκδικηση αναδρομικων Χωρίς να διεκδικηση αναδρομικων δημοσιων υπαλληλων εγκαταλείψει τα δικηγοροι βολος Prada και τα Louis Vuitton, διεκδικηση συνταξεων αιτηση για δικηγοροι βολος διεκδικηση αναδρομικων συνταξεων τα Louboutin και τα Valentino, Δικηγοροι εργατολογοι ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΛΟΣ βολου η δικηγοροι βολοσ κοκέτα βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ είπε «ναι» στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας ουσιαστικά τον εαυτό της εκτός Κινήματος. Η στάση της προκάλεσε θύελλα επικρίσεων,…”

Αντιμνημονιακό ταγέρ και Gucci Η θεωρία των δύο (Τζ)άκρων διεκδικηση αναδρομικων

Χωρίς να εγκαταλείψει τα Prada και τα Louis Vuitton, τα Louboutin και τα Valentino, η κοκέτα βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ είπε «ναι» στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας ουσιαστικά τον εαυτό της εκτός Κινήματος. Η στάση της προκάλεσε θύελλα επικρίσεων, υπενθυμίζοντας στο κοινό την ιδιαίτερη, αμφιλεγόμενη,αλλά πάντα λαμπερή διαδρομή της στην πολιτική.

Ως κυνικός, ο διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Γιώργος Μουρούτης έγραψε στο facebook: «Χάσαμε ένα Σαββατοκύριακο για να πάει η Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ», στην πράξη όμως ο χρόνος όπου κάποιοι Ελληνες πολιτικοί φάνηκε να τα χάνουν ήταν έξι δευτερόλεπτα: τόσο κράτησε η αμηχανία του προεδρείου της Βουλής όταν η κυρία Θεοδώρα Τζάκρη είπε «ναι» και αποχώρησε, αφήνοντας τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Τραγάκη κυριολεκτικά με ανοιχτό το στόμα, κάποιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν νοήματα μεταξύ τους και τον κ. Αλέξη Τσίπρα να κάνει επιτόπια στροφή του κορμού του προς τα πίσω για να παρακολουθήσει την ηρωική έξοδο της, πρώην, πλέον, βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτά τα έξι δευτερόλεπτα που χρειάστηκαν έως ότου καταγραφεί από το μουδιασμένο προεδρείο το αναπάντεχο -αλλά τελικά ίσως όχι και τόσο- «ναι», η κυρία Τζάκρη είχε προλάβει ενδεχομένως να ικανοποιήσει μια προσωπική φιλοδοξία, να επιτελέσει τον ρόλο του «ρυθμιστικού παράγοντα» σε μια συγκεκριμένη κρίσιμη συγκυρία για το έθνος. Μολονότι τα πράγματα εξελίχθηκαν μάλλον κωμικά παρά δραματικά, η κοινοβουλευτική <a href="http://e ΕλλάδαΕλλάδας ίσως κρατήσει για την κυρία Τζάκρη μια θέση στην αιωνιότητα, δίπλα στους παράδοξους «ήρωες από σπόντα» όπως ο Θεόδωρος Κατσίκης το 1990 ή ο Μιλτιάδης Γουλιμής το 1895.

Με το πιστόλι στον κρόταφο

Για ένα πρόσωπο αμφιλεγόμενο όπως η κυρία Τζάκρη δεν θα χρειάζονταν περισσότερα από έξι κενά δευτερόλεπτα κοινοβουλευτικού χρόνου για να σηκωθεί εναντίον της το τσουνάμι των επικρίσεων, που περιελάμβανε ανάκατα τις Louboutin, τα Gucci, τις πολύ συχνές επισκέψεις στα πανάκριβα αθηναϊκά κομμωτήρια, την ακατάσχετη και υπέρλαμπρη κοκεταρία. Από αυτό το σαρωτικό και μάλλον πάνδημο παλιρροϊκό -αν και ήδη χαρακτηρισμένο ως σεξιστικό, συμπλεγματικό κ.ο.κ.- κύμα αντιπάθειας δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στο μνημειώδες «πιστόλι στον κρόταφο», που πριν από έναν χρόνο ακριβώς υποτίθεται ότι είχε αναγκάσει την κυρία Τζάκρη να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Τότε η βουλευτής είχε αποφασίσει να στηρίξει την κυβέρνηση παρόλο που η ίδια δήλωνε απολύτως πεπεισμένη ότι η μνημονιακή πολιτική οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή. Ομως εκείνο που είχε καταγραφεί στη συλλογική μνήμη τον Νοέμβριο του 2012 δεν ήταν ότι η Θεοδώρα Τζάκρη ψήφιζε ενάντια σε κάποια πεποίθησή της, αλλά ενάντια στην ίδια τη λογική. Διότι, προτού εξομολογηθεί από του βήματος της Βουλής ότι επρόκειτο να στηρίξει το Μεσοπρόθεσμο, είχε λιθοβολήσει φραστικά τους κυρίους Αντώνη Σαμαρά και Γιάννη Στουρνάρα, θεωρώντας τους εκτελεστικά όργανα «σε διατεταγμένη υπηρεσία», όπως χαρακτηριστικά είχε πει, υπεύθυνους «για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού».

Ανεξάρτητα από το εάν όταν τα έλεγε όλα αυτά η κυρία Τζάκρη φορούσε γόβες αξίας πολλαπλάσιας του κατώτατου βασικού μισθού ή τα πλέον ευτελή των κινέζικων υποδημάτων, το πρόβλημα ήταν η σχεδόν εξωφρενική αναντιστοιχία μεταξύ της επιχειρηματολογίας και της απόφασης που είχε ήδη πάρει. Και δεν είναι το σούσουρο για τις ενδυματολογικές επιλογές της, αλλά αυτή η ακατανόητη, από καθαρά ορθολογιστική άποψη, πολιτική στάση που την αφήνει εκτεθειμένη σε δηκτικά σχόλια του τύπου «τώρα που βγαίνουμε από τα μνημόνια η Τζάκρη γίνεται αντιμνημονιακή. Δεν είναι τρέντι το ταγέρ που φόρεσε. Θα παλιώσει πολύ γρήγορα», ή «όλοι οι πρώην υπουργοί, προτού οι οδηγοί τους προλάβουν να κλείσουν την πόρτα της υπουργικής Μερσεντές, έγιναν αντιμνημονιακοί σε ένα βράδυ». Κι αυτά τα λένε -πρώην- σύντροφοί της στο ΠΑΣΟΚ, όπως οι κύριοι Πάρις Κουκουλόπουλος και  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«ανακαλυψη» του παπανδρεου

Οι πρώην πολιτικοί της αντίπαλοι, ο κ. Τσίπρας λόγου χάρη, σήμερα ανταποδίδουν εμμέσως τη φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ χειρονομία μετά το «ναι» στην πρόταση μομφής του. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης έκλεισε και αυτός το μάτι σε αναγνώριση των προσπαθειών που έκανε τους τελευταίους μήνες η κυρία Τζάκρη, προλειαίνοντας το έδαφος για την έξοδό της από το ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Τσίπρας διακήρυξε ότι δεν τον ενοχλεί εάν οι βουλευτές «φορούν ψηλοτάκουνα παπούτσια και ταγεράκι ροζ ή πορτοκαλί», αρκεί να αντιτάσσονται στα μνημόνια. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, δεν δίστασε να προσωποποιήσει τη διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας, λέγοντας ότι η παράταξή του είχε ένα μεγάλο, ηθικής βαρύτητας, κέρδος, δηλαδή μία βουλευτή της κυβερνητικής πλειοψηφίας, η οποία τόλμησε να συνταχθεί με την αντιπολίτευση. Επομένως, η κυρία Τζάκρη είναι ήδη κάτι σαν τρόπαιο για τον κ. Τσίπρα, παρόλο που η ίδια δεν έχει γνωστοποιήσει ακόμη τις προθέσεις ή τις μελλοντικές κινήσεις της. Ωστόσο, από συζητήσεις με πολίτες της εκλογικής της περιφέρειας στην ιδιαίτερή πατρίδα της, την Πέλλα, φαίνεται ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός ως προς την Πολιτεία της.

Κάποιοι δηλώνουν ανοιχτά ότι νιώθουν ήδη προδομένοι, καθώς επί χρόνια τη στήριζαν εκλογικά, την αναδείκνυαν σε απόλυτη κυρίαρχο ως προς τους σταυρούς προτίμησης και, φυσικά, την είχαν ταυτίσει με το ΠΑΣΟΚ. Εκτιμήσεις τοπικών πολιτικών παραγόντων θεωρούν ότι το «ναι» στην πρόταση μομφής ήταν το άλμα της κυρίας Τζάκρη από το σκάφος του ΠΑΣΟΚ σε εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ, που ίσως και να φαντάζει περισσότερο αξιόπλοο στην τρέχουσα συγκυρία. «Αλλά είναι δυνατόν να συνυπάρξουν στο ίδιο κόμμα η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Θεοδώρα Τζάκρη;», αναρωτιούνται ορισμένοι στην Πέλλα, επισημαίνοντας ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου πριν από μόλις δύο μήνες είχε ειρωνευτεί άγρια την παθητική στάση που εκείνη είχε υιοθετήσει, συναινώντας σιωπηρά στην ψήφιση του μνημονιακού νέου Κώδικα Δικηγόρων. «Τώρα που δεν έχετε το πιστόλι στον κρόταφο γιατί δεν μιλάτε;» ήταν το ρητορικό ερώτημα της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Αρα, το ζήτημα που θέ ΤΕΙ η περίπτωση Τζάκρη δεν είναι εάν μια βουλευτής έχει δικαίωμα στη φιλαρέσκεια – αυτό είναι σόλοικο μόνο σε σχέση με την ιδιότητά της ως μέλους ενός «Σοσιαλιστικού Κινήματος». Η κυρία Τζάκρη κρίνεται για τη συνέπεια του πολιτικού της λόγου και σε αυτό τον τομέα συλλαμβάνεται να παρεκκλίνει από μια ακραιφνώς μνημονιακή πορεία, την οποία υπηρέτησε τόσο ως υφυπουργός όσο και ως ένα από τα πουλέν του ιπποφορβείου φρέσκων πολιτικών που είχε δημιουργήσει ο κ. Γιώργος Παπανδρέου.

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ 36 ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Στην επιστολή που δημοσιοποίησε εξηγώντας το «ναι» στην πρόταση δυσπιστίας, η κυρία Τζάκρη κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, ότι «η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας, από έλλειμμα Δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο απ’ την κρίση».

Οπως ήταν αυτονόητο, στα όχι και τόσο παλαιά τεφτέρια που ανοίχτηκαν, καθώς το όνομά της κυριαρχούσε στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, η κοινή γνώμη κλήθηκε να ανακαλέσει στη μνήμη της τη μομφή που είχε αντιμετωπίσει επί υφυπουργίας της η ίδια η κυρία Τζάκρη για νεποτισμό: καταγγέλθηκε από ΜΜΕ για διορισμό-ρουσφέτι στο Μουσείο Πέλλας 36 ατόμων που ανήκαν στον κύκλο των συγγενών της. Η ίδια παρουσίασε επιχειρήματα τα οποία ανασκεύαζαν τις κατηγορίες, ενώ η υπόληψή της δεν τρώθηκε από το υποτιθέμενο σκάνδαλο, καθώς η τοπική κοινωνία πείστηκε ότι οι προσλήψεις των 36 ήταν καθ’ όλα νομότυπη. Το ίδιο άλλωστε ισχύει και για την απόσπαση του συζύγου της κυρίας Τζάκρη, του κ. Γιάννη Πατσιά, από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε υπηρεσία που εδρεύει στα Γιαννιτσά, όπου βρίσκεται η έδρα των δραστηριοτήτων αλλά και η οικογενειακή κατοικία της κυρίας Τζάκρη. «Εχει χορέψει πολύ η Θεοδώρα», λένε άνθρωποι που έχουν παρακολουθήσει τους προεκλογικούς της αγώνες, εννοώντας ότι από την αρχή της εμπλοκής της με τα κοινά δεν έχει αφήσει οποιαδήποτε ευκαιρία κοινωνικής συνάθροισης στον τόπο της που να μην έχει παραστεί. Οπως συνηθίζεται γενικώς στους υποψηφίους της επαρχίας, πιασμένη χέρι-χέρι με τους απλούς ανθρώπους της εκλογικής της περιφέρειας, η Θεοδώρα κέρδιζε τις ψήφους με την αμεσότητα και το επικοινωνιακό της χάρισμα.

Οσο για το πώς χορεύεται η Σαρα Κίνα με δωδεκάποντες γόβες και σινιέ συνολάκια, όσοι γνωρίζουν την κυρία Τζάκρη είναι λίγο πιο ψύχραιμοι από την υπόλοιπη κοινή γνώμη: «Πάντα έτσι ντυνόταν η Θεοδώρα, δεν περίμενε να γίνει υφυπουργός για να μάθει την Prada και τον Valentino. Πριν από την πολιτική ήταν επιτυχημένη δικηγόρος και, προφανώς, είχε ήδη την οικονομική άνεση για να υποστηρίζει τα ακριβά της γούστα». Πιθανώς η κυρία Τζάκρη είχε συμπεράνει ότι ο πληθυσμός του Νομού Πέλλας, αγροτικός στη συντριπτική του πλειονότητα, καμαρώνει μια γυναίκα βουλευτή, ευειδή και καλλίπυγο, που ακτινοβολεί χάρη στην επιμελή ατομική περιποίηση και τα φίνα αγαθά της υψηλής ραπτικής. Προ καιρού η κυρία Τζάκρη είχε ξεσηκώσει και πάλι κακεντρεχή και μη σχόλια, καθώς κατέθετε στεφάνι εις μνήμην των σφααιτηση για διεκδικηση αναδρομικων συνταξεωνσθέντων Ποντίων έχοντας πάντα περασμένη στο χέρι της μια πανάκριβη τσάντα. Είναι απλώς μια σκέψη, αλλά το ποσόν που δαπανήθηκε για το συγκεκριμένο αξεσουάρ μόδας στο μυαλό ενός αγρότη-ψηφοφόρου του Νομού Πέλλας ισοδυναμεί με κάποιες δεκάδες λίτρα πετρελαίου για τη θέρμανση της οικογένειάς του.

Στελέχη φορέων του νομού αναφέρουν περιπτώσεις όπου η ανέχεια στερεί από κάποιους συμπολίτες τους τη δυνατότητα να πληρώσουν ακόμη και τον λογαριασμό της ΔΕΗ ώστε να έχουν ηλεκτρικό ρεύμα. Κάποιοι αγρότες της περιοχής είδαν τη φετινή τους σοδειά των ροδάκινων να καταστρέφεται από το χαλάζι και αναμένουν ήδη τραγικά καθυστερημένες πληρωμές και αποζημιώσεις. Στο πλευρό αυτών των ανθρώπων -μεταξύ άλλων- αποφάσισε να ταχθεί η κυρία Τζάκρη με το «ναι» της στην πρόταση μομφής, προκαλώντας αυτομάτως και την αποπομπή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Εάν τελικώς επιβεβαιωθούν οι εικασίες ότι ο επόμενος κομματικός σταθμός της κυρίας Τζάκρη πρόκειται να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι με τη στήριξή του θα διεκδικήσει κάποιο αξίωμα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δυσκολεύεται να φανταστεί κάποιος πόσο πειστική μπορεί να είναι κραδαίνοντας από τη μία το αντιμνημονιακό μπαϊράκι και από την άλλη τη Louis Vuitton.

διεκδικηση αναδρομικων διεκδικηση αναδρομικων Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, η επικουρική 30%, ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.

διεκδικηση αναδρομικων

source: http://www.protothema.gr/politics/article/329204/adimnimoniako-tager-kai-gucci-i-theoria-ton-duo-tzakron/
διεκδικηση αναδρομικων…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *