Μαρία Μπεκατώρου Αρναούτογλου Μαρία Μπεκατώρου ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Μαζί σε εκπομπή Αρναούτογλου-Μπεκατώρου

δικηγοροι βολοσ – http://sevastikarakosta.gr/ATHENS-000001-viografiko-simioma-.html. ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Στον ίδιο δρόμο θα βαδίσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μπεκατώρου……

Μαζί σε εκπομπή Αρναούτογλου-Μπεκατώρου ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ Ισχύς εν τη ενώσει στην ΑΝΤ1

Στον ίδιο δρόμο θα βαδίσουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Μαρία Μ ΠΕΚΑτώρου.

Όπως αναφέρει το Έθνος, δικηγοροι βολος θα παρουσιάσουν στον ΑΝΤ1 εβδομαδιαία, ψυχαγωγική εκπομπή, δικηγοροι βολος η οποία προορίζεται για τη βραδινή ζώνη του καναλιού.

Δεν πρόκειται για τηλεπαιχνίδι αλλά για μία εκπομπή… ελεύθερης έκδοσης, μιας και οι αντεννικοί θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το ταμπεραμέντο των δύο παρουσιαστών.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ No data

No data ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ – Media – Ο νέος παρουσιαστής του Dancing With The Stars;

Από την περασμένη εβδομάδα, όταν η συμφωνία της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1 ναυάγησε, δικηγοροι βολου τα στελέχη του σταθμού βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις και meetings, Δικηγοροι δημου βολου ώστε να βρεθεί το καταλληλότερο άτομο που θα την αντικαταστήσει.

Αρχικά ακούστηκε το όνομα της Φαίης Σκορδά, στη συνέχεια, οι φήμες έκαναν λόγο για τη Δούκισσα Νομικού, δικηγοροι βολου ωστόσο, δικηγοροι διαζυγιων βολος σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, δικηγοροι διαζυγιων βολος οι ιθύνοντες του σταθμού συζητούν και το ενδεχόμενο να επιλέξουν ένα πρόσωπο πραγματικά μη αναμενόμενο για την παρουσίαση του συγκεκριμένου show: δικηγοροι βολοσ «Εδώ και λίγες ημέρες, συζητιέται το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την παρουσιάση του Dancing With The Stars. Ακόμη όλα βρίσκονται στη φάση των συζητήσεων, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να μιλήσουμε για κάτι οριστικό, αλλά η αλήθεια είναι πως το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι. Το κανάλι θέλει γενικώς να αξιοποιήσει στο έπακρο τα νέα πρόσωπά του και ο Γρηγόρης είναι ένα από αυτά» αποκαλύπ ΤΕΙ στέλεχος του σταθμού στο Yupiii.

Φυσικά, αν ο ANT1 επιλέξει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για οικοδεσπότη του Dancing With The Stars, Δικηγοροι δημου βολου θα πρόκειται για μία «μεγάλη ανατροπη και κάτι που κανείς δεν φανταζόταν μέχρι τώρα, αφού πρώτη φορά θα κρατήσει το τιμόνι της παρουσίασης ένας άντρας».

Παράλληλα, βέβαια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Μαρία Μ ΠΕΚΑτώρου σχεδιάζουν προσεκτικά την εκπομπή που θα παρουσιάσουν στον ΑΝΤ1 σε λίγο καιρό.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ

source: Δικηγοροι εργατολογοι βολου http://www.newsbeast.gr/media/arthro/578848/mazi-se-ekpobi-arnaoutoglou-bekatorou-/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΛΟΥ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *