λιμενικού λιμενικού λιμενικού κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 49χρονο ψαρά στο Ηράκλειο

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Συνεχίζονται και σήμερα με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον 49χρονο ταχυδρόμο και ερασιτέχνη ψαρά, από την Πόμπια……

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 49χρονο ψαρά στο Ηράκλειο κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Αγνοείται η τύχη του από το μεσημέρι της Τετάρτης

Συνεχίζονται και σήμερα με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για τον 49χρονο ταχυδρόμο και ερασιτέχνη ψαρά, από την Πόμπια της Μεσαράς Ηρακλείου, η τύχη του οποίου αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το πρωί βρέθηκε το καλάμι του 49χρονου δίπλα στο σημείο, όπου πιθανότατα καθόταν και ψάρευε δυτικά του όρμου Καλών Λιμένων.

Οι έρευνες συνεχίζονται με τη συμμετοχή ενός σκάφους του Λιμενικού Σώματος, έξι ιδιωτικών σκαφών, ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας, Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, της ΕΛΑΣ, του Πυροσβεστικού Σώματος και της ΕΜΑΚ.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Τον έπιασαν με 19 κιλά λαθραίου καπνού

62χρονος Έλληνας επιχείρησε να μεταφέρει με λεωφορείο του ΚΤΕΛ 19 κιλά λαθραίου καπνού στο Ηράκλειο της Κρήτης προκειμένου να τα διακινήσει σε αγοραστές στο Ηράκλειο της Κρήτης

Με ασυνόδευτα δέματα που μεταφέρονταν με λεωφορεία του ΚΤΕΛ γινόταν η παράδοση μεγάλων ποσοτήτων λαθραίου καπνού σε έναν 62χρονο Έλληνα, ο οποίος είχε αναλάβει να τον διακινήσει σε αγοραστές του Ηρακλείου όπου κατοικεί.

Η χωρίς ενδείξεις χάρτινη κούτα η οποία είχε απομείνει στην αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων του σταθμού λεωφορείων στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, κίνησε τις υποψίες των ανδρών του γραφείου Ασφαλείας του Λιμενικού που έκαναν ελέγχους για διακίνηση ναρκωτικών. Το κουτί τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, ώστε να εντοπιστεί όποιος πήγαινε να το παραλάβει. Όταν εμφανίστηκε ο 62χρονος παραλήπτης και ζήτησε από το προσωπικό του σταθμού να παραλάβει το δέμα, συνελήφθη.

Μέσα στην κούτα βρέθηκαν 19 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστο καπνό συνολικού βάρους 19 κιλών, χωρίς τα απαιτούμενα συνοδευτικά έγγραφα. Η ποσότητα κατασχέθηκε και παραδόθηκε στο τελωνείο Ηρακλείου για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ ο 62χρονος παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστεί ο αποστολέας του λαθραίου καπνού.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites «Δεν έχουμε καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή»

αστυνομικοί και λιμενικοί της Μεσσηνίας δίνουν την απάντησή τους

«Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας βάζει ταμπέλες. Όποιος έχει οποιοδήποτε στοιχείο, να το πάει στη Δικαιοσύνη».

Αυτό δήλωσαν, κατασκευη eshop μιλώντας στο «Θάρρος», κατασκευη eshop ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας, Γιάννης Αδαμόπουλος και ο πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικού Προσωπικού Νοτίου Πελοποννήσου, Σαράντος Καμβύσης, για όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες περί ένστολων που πρόσκεινται στη Χρυσή Αυγή. Και οι δύο τόνισαν ότι στη Μεσσηνία δεν έχει καταγραφεί ούτε ένα περιστατικό με ένστολο ή μη, ενώ κανείς δεν έχει καταθέσει σχετική καταγγελία.

αστυνομικοί

Ερωτώμενος από το «Θάρρος», ο κ. Αδαμόπουλος απάντησε πως δεν υιοθετεί τίποτα απ’ όσα λέγονται: «Όσοι έχουν στοιχεία για παράνομες πράξεις, να πάνε στη Δικαιοσύνη. Ούτε επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε πολιτικές σκοπιμότητες εις βάρος των αστυνομικών θα επιτρέψουμε. Στη Μεσσηνία, μάλιστα, κατασκευη eshop ως Ένωση αστυνομικών έχουμε ένα ψηφοδέλτιο στις εκλογές. Δεν το βλέπουμε ούτε παραταξιακά ούτε τίποτα. Μας ενδιαφέρει μόνο η Ασφάλεια των πολιτών. Είμαι πρόεδρος και δε γνωρίζω τι πιστεύει πολιτικά ούτε ο γραμματέας της Ένωσης. Δε μας ενδιαφέρει τι πιστεύει ο καθένας. Μας ενδιαφέρει, κατασκευη eshop όμως, όταν συμβεί κάτι στη γιαγιά και δεν υπάρχει περιπολικό να πάει».

Σύμφωνα με τον κ. Αδαμόπουλο, η Ένωση αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται: «Είμαστε οι πρώτοι που κάναμε διαμαρ τυρίες κατά της βίας μπροστά στη Βουλή. Να μη μας βάζουν σε πολιτικά παιχνίδια. Εμένα δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου τίποτα. Οποιοσδήποτε πολίτης οφείλει να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν ξέρει κάτι. Πρότασή μας είναι να συσταθεί διακομματική επιτ ροπή στη Βουλή, που να απαρτίζεται από επιστήμονες και πολίτες και να συμφωνήσουν τι Αστυνομία θέλουμε».

Λιμενικοί

Από την άλλη πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικού Προσωπικού, Σαράντος Καμβύσης, μιλώντας και για τη Μεσσηνία, αλλά και για Λακωνία-Κύθηρα, είπε ότι δεν έχει σημειωθεί κανένα τέτοιο περιστατικό: κατασκευη eshop «Εμείς είμαστε θεματοφύλακες της Δημοκρατίας. Σε οτιδήποτε είναι εναντίον της φιλοσοφίας του δημοκρατικού πολιτεύματος είμαστε εναντίον και το καταδικάζουμε. Είμαστε οργανισμός που διαφυλάσσει τη Δημοκρατία και την Ασφάλεια των πολιτών».

Σε ό,τι αφορά το περιστατικό με τα έγγραφα του Λιμενικού που βρέθηκαν πίσω από αφίσες της Χρυσής Αυγής στην Αττική, ο κ. Καμβύσης σημείωσε πως δεν ήταν ηθελημένη ενέργεια, αφού κάποιος, αντί να τα καταστρέψει ως όφειλε, τα πέταξε στα σκουπίδια, με αποτέλεσμα κάποιοι να τα πάρουν και να τυπώσουν τις αφίσες.

Πηγή: tharrosnews.gr

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/606029/sunehizodai-oi-ereunes-gia-ton-49hrono-psara-sto-irakleio/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *