Κύπρος παραγωγή Κύπρου κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Συμφωνία Κύπρου-Λίβανου για συνεργασία σε θέματα φυσικού αερίου

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Στην έναρξη συνομιλιών, κατασκευη eshop χωρίς καθυστέρηση, κατασκευη eshop για συνεργασία σε θέματα φυσικού αερίου, συμφώνησαν ο υπουργός Εμπορίου της Κύπρου……

Συμφωνία Κύπρου-Λίβανου για συνεργασία σε θέματα φυσικού αερίου κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ανοίγει μια νέα εποχή στις σχέσεις των δύο χωρών

Στην έναρξη συνομιλιών, χωρίς καθυστέρηση, για συνεργασία σε θέματα φυσικού αερίου, συμφώνησαν ο υπουργός Εμπορίου της Κύπρου, Γιώργος Λακκοτρύπης και ο υπουργός Ενέργειας και Υδάτινων Πόρων του Λιβάνου, Γκεμπράν Μπασίλ.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, μετά τη σημερινή συνάντησή τους, ο κ. Λακκοτρύπης δήλωσε ότι κατέληξαν σε συμφωνία για θέματα φυσικού αερίου και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων, κατασκευη eshop ενώ ο κ. Μπασίλ ανέφερε ότι ανοίγεται νέα εποχή στη συνεργασία Λιβάνου και Κύπρου στο θέμα υδρογονανθράκων και τόνισε ότι η χώρα του δεν πρόκειται να ξεχάσει, ποτέ, τη στήριξη που πρόσφερε η Κύπρος στους πολίτες της σε καλές και κακές στιγμές.

«Στο κοινό όραμα για συνεργασία περιλαμβάνονται θέματα νερού, φυσικού αερίου, μεταφορών ακόμα και παρ αγωγής κρασιού» σημείωσε ο κ. Μπασίλ και πρόσθεσε ότι προσφέρει τη γη, την τεχνογνωσία και την ευκαιρία εναλλακτικής επιλογής για μεταφορά του φυσικού αερίου. Επίσης, χαρακτήρισε θετική εξέλιξη τη δημιουργία τερματικού υγροποίησης φυσικού αερίου στην Κύπρο.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, κατασκευη eshop δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, κατασκευη eshop Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κατασκευη eshop κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, κατασκευη eshop του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, κατασκευη eshop ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, κατασκευη eshop για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!». κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», κατασκευη eshop τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/605961/sumfonia-kuprou-livanou-gia-sunergasia-se-themata-fusikou-aeriou-/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *