Κυριακή Κυριακή Σερβία ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο Βενιζέλος

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Σειρά επαφών με υψηλόβαθμους αξιωματούχους θα έχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της 68ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη……

Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο Βενιζέλος ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Θα έχει σειρά διεθνών επαφών

Σειρά επαφών με υψηλόβαθμους αξιωματούχους θα έχει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της 68ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος θα βρίσκεται, από τις 21 έως και τις 28 Σεπ Τεμβρίου 2013, στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες της 68ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Το πρόγραμμα του κ. Βενιζέλου στη Νέα Υόρκη ξεκινά το πρωί της Κυριακής, 22 Σεπ Τεμβρίου, με κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Μπαν Κι Μουν και ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής, 27 Σεπ Τεμβρίου, με την εκφώνηση ομιλίας ενώπιον της Ολομέλειας της 68ης Γενικής Συνέλευσης.

Κατά τη διάρκεια της «υπουργικής εβδομάδας» της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Βενιζέλος θα πραγματοποιήσει διαδοχικές, δικηγοροσ για εργασιακα θεματα διμερείς και πολυμερείς συναντήσεις με αξιωματούχους άλλων χωρών και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών.

Σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις του κ. Βενιζέλου, κατά χρονολογική σειρά, με τους υπουργούς Εξωτερικών του Ιράν, του Κοσόβου, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, της Τουρκίας, της Αλβανίας, της Ελβετίας, της Παλαιστινιακής Αρχής, της Ρωσίας, Law Coaching Ποια είναι τα οφέλη; της Σερβίας, του Καζακστάν, του Παναμά, της Σαουδικής Αραβίας και της Ιορ Δανίας.

Προκειμένου να συζητήσει τις πρόσφατες εξελίξεις και τρόπους ενίσχυσης της συνεργασίας στην Ανατολική Μεσόγειο, o κ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει σε τριμερή συνάντηση με τους ομολόγους του από την Κύπρο και την Αίγυπτο, Προπονητική Εργασίας στο πλαίσιο όσων ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στο Κάιρο.

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει, επίσης, συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Αναστασιάδη, καθώς και με τον υπουργό Εξωτερικών Ι. Κασουλίδη.

Σε πολυμερές επίπεδο, ο κ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει στη συντονιστική συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ύπατη εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κ. Άστον, καθώς και στη Συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών για τον Πολιτικό Διάλογο ΕΕ- ΗΠΑ. Επίσης, θα παρακαθίσει στο δείπνο εργασίας των υπουργών Εξωτερικών ΕΕ- ΝΑΤΟ, ενώ θα λάβει μέρος και στις συναντήσεις των κρατών- μελών της Διαδικασίας Συνεργασίας Νοτιανατολικής ευρώπης και των κρατών-μελών του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου.

Υπό το φως των γεγονότων στη Συρία, ο κ. Βενιζέλος θα παρακαθίσει σε δείπνο εργασίας για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, το οποίο διοργανώνει το Διεθνές Ινστιτούτο Ειρήνης.

Στο πλαίσιο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Βενιζέλος θα λάβει μέρος στη Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας αναφορικά με τα Άτομα με Αναπηρία, καθώς και στο Πολιτικό Φόρουμ Υψηλού Επιπέδου (HLPF) για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, όπου θα απευθύνει ομιλίες. Επιπλέον, ο κ. Βενιζέλος θα συμμετάσχει στη Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου του γενικού γραμματέα Ηνωμένων Εθνών για τους Αναπτυξιακούς Στόχους της Χιλιετίας.

Πέραν των επαφών του κατά τη διάρκεια της «υπουργικής εβδομάδας» της ΓΣ του ΟΗΕ, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο και με εκπροσώπους ελληνικών ομογενειακών οργανώσεων.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με εβραϊκές Οργανώσεις των Ηνωμένων Πολι ΤΕΙών (WJC, AJC, ADL, B’nai B’rith).

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, δικηγοροι κληρονομικου δικαιου που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, δικηγορικο γραφείο βολος πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, δικηγοροι συνταξεων βολος περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, δικηγοροι ιντερνετ και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/584558/sti-geniki-suneleusi-tou-oie-o-venizelos/
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *