Κυριακή αποδείξεις σκάνδαλο κατασκευή eshop Βολος Τι δεν τόλμησαν να πουν στη Βουλή Βενιζέλος-Τσίπρας για τα ναυπηγεία

κατασκευή eshop Βολος Οι κούφιες απειλές και οι «τζάμπα μαγκιές» μεταξύ Βενιζέλου-Τσίπρα την Κυριακή το βράδυ στη βουλή, κατασκευη eshop για το τεράστιο σκάνδαλο του κλεισίματος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, κατασκευη eshop δεν είχαν καμία συνέχεια”

Τι δεν τόλμησαν να πουν στη Βουλή Βενιζέλος-Τσίπρας για τα ναυπηγεία κατασκευή κατασκευη eshop Βολος

– Τρεις μέρε ΣΥΡΙΖΑΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε αίτημα στη Βουλή για Εξεταστική Επιτ ροπή για το σκάνδαλο –όπως από την περασμένη εβδομάδα είχε αναγγείλει- μένοντας στην προειδοποίηση προς τον Βενιζέλο μιλώντας στο βήμα της Βουλής: «μην βιάζεστε κ. Βενιζέλο και το αίτημα για την εξεταστική επιτ ροπή θα το υποβάλουμε και θα σας αναγκάσουμε να περνάτε τα εμπόδια ένα-ένα». Αλλά το αίτημα για εξεταστική δεν έχει υποβληθεί ακόμα.

<p style="text-a ΠΑΣΟΚΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος, Κυριακή βράδυ στη Βουλή, κάλεσε σε μια προσωπική μονομαχία πολιτικού ήθους τον κ. Τσίπρα για το θέμα των ναυπηγείων απειλώντας τον με αποκαλύψεις συγκεκριμένων ονομάτων γνωστών του, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, με ντοκουμέντα και αποδείξεις, αλλά μέχρι στιγμής έχει μείνει και αυτός στις απειλές.

– Και ο κ. Τσίπρας δεν σήκωσε την Κυριακή το βράδυ μέσα στη Βουλή το γάντι που του πέταξε ο κ. Βενιζέλος και δεν είπε στον πολιτικό του αντίπαλο: «τώρα, πριν κατέβεις από το βήμα της Βουλής, πες ονόματα και ποια είναι η δική μου εμπλοκή στο σκάνδαλο αυτό».

Τι δεν τόλμησαν να πουν στη Βουλή οι Βενιζέλος-Τσίπρας την Κυριακή το βράδυ και τι κρύβουν στο οπλοστάσιό τους για την ώρα της προσωπικής τους μονομαχίας αποκαλύπ ΤΕΙ απόψε στις 11.30 το βράδυ στο Extra 3 η εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος».

Αποκλειστικά για το newsbomb.gr αποκαλύπτεται ότι στη σημερινή εκπομπή θα γίνουν γνωστά:

1. Τα ονόματα των πολιτικών που ξεπούλησαν κυριολεκτικά τα ναυπηγεία σε Γερμανούς και τον επιχειρηματία Σάφα.

2. Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι εταιρείες, που ενώ πληρώθηκαν κανονικά, δεν ολοκλήρωσαν ποτέ τις εργασίες για τα αντισταθμιστικά οφέλη από την πώληση των ναυπηγείων για την υλοποίηση των εξοπλιστικών τους προγραμμάτων.

3. Πότε, ποιοι και γιατί προσπάθησαν να παραπλανήσουν την Κομισιόν με τα παράνομα κρατικά δάνεια στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, με αποτέλεσμα το τελικό κλείσιμο των ναυπηγείων. Πού πήγαν τα δάνεια αυτά και ποιοι τα διαχειρίστηκαν.

Οι αποκαλύψεις θα είναι συγκλονιστικές και θα βασίζονται σε δύο ζωντανές μαρ τυρίες μέσα στο στούντιο και σε επίσημο απόρρητο πόρισμα του ΣΔΟΕ για τις τεράστιες «ρεμούλες» στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

κατασκευή eshop Βολος Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο

Μπουκάλια με νερό εκσφενδόνισαν διαδηλωτές εναντίον του πρώην υπουργού Εσωτερικών – Ο κ. Παυλόπουλος βρισκόταν στη συμβολή της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μέρλιν

Στόχος των εργαζομένων στην μεταλλευτική βιομηχανία ΛΑΡΚΟ έγινε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος.

Οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ διαδήλωναν έξω από τη Βουλή και όταν εντόπισαν τον κ. Παυλόπουλο επιτέθηκαν εναντίον του καθυβρίζοντας τον με σκαιούς χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα εκσφενδόνισαν εναντίον του μπουκάλια με νερό.

<iframe src="http://c DNApi.kaltura.com/p/787781/sp/78778100/embedIframeJs/uiconf_id/12749501/partner_id/787781?iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1378813378&entry_id=0_125xf6ga&flashvars[akamaiHD.loadingPolicy]=preInitialize&flashvars[akamaiHD.asyncInit]=true&flashvars[streamerType]=hdnetwork” allowfullscreen=”” webkitallowfullscreen=”” mozallowfullscreen=”” style=”width: 640px; height: 480px;” itemprop=”video” itemscope=”” itemtype=”http://schema.org/VideoObject” frameborder=”0″ height=”480″ width=”640″>

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”name” content=”Εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ επιτέθηκαν στον Πρ.Παυλόπουλο”&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”description” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”duration” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”thumbnail” content=””&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”width” content=”640″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

&amp;amp;amp;amp;lt;span itemprop=”height” content=”480″&amp;amp;amp;amp;gt;&amp;amp;amp;amp;lt;/span&amp;amp;amp;amp;gt;

κατασκευή eshop Βολος ΣΥΡΙΖΑ: Το πρωτογενές πλεόνασμα είναι «οφθαλμαπάτη»

Αντικρούει η Κουμουν Δούρου τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών

«Οφθαλμαπάτη» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών για το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,9 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο.

«Το πρωτογενές πλεόνασμα προκύπ ΤΕΙ κατ’ αρχήν με τη βοήθεια της δημιουργικής λογιστικής» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αντικρούοντας τα στοιχεία του υπουργείου, η Κουμουν Δούρου υπογραμμίζει ότι το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει:

– 683 εκατ. ευρώ από τη μη επιστροφή φόρων σε πολίτες και επιχειρήσεις

   

– 800 εκατ. ευρώ από τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΕΣΠΑ).

Την ίδια ώρα, οι δαπάνες του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων είναι μικρότερες κατά 1,3 δισ. ευρώ έναντι του στόχου. Μόνο από τη χειραγώγηση του ΠΔΕ, το υπουργείο Οικονομικών κερδίζει συνολικά 2,1 δισ. ευρώ.

   

– Δύο δισ. ευρώ από τις πρωτογενείς δαπάνες, γεγονός που έχει φέρει τη λειτουργία του Κράτους σε οριακό σημείο.

«Το υπουργείο Οικονομικών δεν έμεινε όμως σε αυτά. Προχώρησε και στην εγγραφή ποσού 1,5 δισ. ευρώ στον προϋπολογισμό από την επιστροφή των εσόδων των Κεντρικών Τραπεζών. Φαίνεται ότι και η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών δεν έχει διαβάσει το Μνημόνιο» παρατηρεί η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Διότι στο Μνημόνιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι “μεταβιβάσεις που συνδέονται με την απόφαση του Eurogroup της 21ης Φεβρουαρίου 2012 σε σχέση με το εισόδημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ… δεν θα πρέπει να μειώνουν την απαιτούμενη προσπάθεια δημοσιονομικής εξυγίανσης και δεν θα υπολογίζονται στην αξιολόγηση αυτών των στόχων» προσθέ ΤΕΙ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταλήγει: «Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης συνεχώς εγκαλούν τον ΣΥΡΙΖΑ για “μικροψυχία”, κατασκευη eshop καθώς δεν αναγνωρίζει την επιτυχία για το πρωτογενές πλεόνασμα. Μόνο που η κυβέρνηση δεν αναζητά ουσιαστικό διάλογο για τα δημοσιονομικά, αλλά μόνο επαίνους. Αν ήθελε το πρώτο, δεν θα θόλωνε την εικόνα των δημοσιονομικών μεγεθών και δεν θα μετέθετε τα προβλήματα στο μέλλον, κατασκευη eshop συνεχίζοντας την καταστροφική πολιτική της μείωσης των επενδυτικών δαπανών και τη μη επιστροφής φόρων».

κατασκευή eshop Βολος

source: κατασκευη eshop http://www.newsbomb.gr/politikh/story/369488/ti-den-tolmisan-na-poyn-sti-voyli-venizelos-tsipras-gia-ta-naypigeia
κατασκευή eshop Βολος…