κυκλοφορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ «Το πλάνο πέτυχε»

ΒΟΛΟΣ «Το πλάνο πέτυχε»

«Το πλάνο πέτυχε» ΒΟΛΟΣ

Ο Μανουέλ Ρόκα δεν χάρηκε την ισοφ ΒόλοΒόλου.

Συγγνώμη για το αυτογκόλ του ΑΟ Χανιά ζήτησε ο Μανουέλ Ρόκα και δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Σήμερα κερδίσαμε έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που είχαμε εδώ στην έδρα μας. Δεχτήκαμε στην αρχή από το πρώτο λάθος που κάναμε ένα γκολ. Όταν γίνεται ένα τέτοιο λάθος, εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτό το λάθος, ο πρώτος υπεύθυνος. Θέλουμε θεωρητικά να ρισκάρουμε την μπάλα έως ένα σημείο για να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία από πίσω, ώστε να μην παίξουμε με μεγάλες μπαλιές. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο σίγουροι στο passing game. Μετά είχαμε όλες τις προϋποθέσεις, 32η όλες τις ευκαιρίες, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν βγήκε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο λεπτό βάλαμε ένα γκολ, που εντάξει εγώ δεν το πανηγύρισα. Νομίζω ότι πρέπει να ζητήσω συγνώμη όπως στο τένις, γιατί λες συγνώμη δεν θέλω να κερδίσω με τέτοιο γκολ. Είναι σαν να ακουμπάει η μπάλα και να πηγαίνει μέσα. Είχαμε όμως τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Όταν προσπαθείς και έχεις όλες αυτές τις ευκαιρίες πάντα έχεις την τύχη μαζί σου. Πολλές φορές πατήσαμε την περιοχή του αντιπάλου, αλλά είχαμε δυσκολίες να πετύχουμε το γκολ.

Οι οδηγίες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οπωσδήποτε να μη δεχθούμε δεύτερο γκολ, αγορά το πετύχαμε, Επιτροπή πήραμε το αποτέλεσμα, Τυλιγαδάς μετράει αυτό, Ιππόκαμπος αλλά μετράει και ότι είχαμε το παιχνίδι για εμάς. Ότι είχαμε δηλαδή την μπάλα στα πόδια. Παρά τα λάθη, το πλάνο μας το πετύχαμε. Συγχαρητήρια λοιπόν γι αυτό στους παίκτες».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε ο Κριστόμπαλ: Ιγνάτιος «Ηθελα να παίξει σήμερα ο Κριστόμπαλ αλλά δεν ήξερα τι μπορούσε να μας δώσει. Τώρα έχουμε συγχρονισμό και προτίμησα να παίξει κάποιος άλλος παίκτης που ξέραμε τι μπορεί ακριβώς να μας δώσει. Ηθελα να δυναμώσω στα τελευταία δέκα λεπτά το κέντρο για να μην δεχτούμε κάποια ισοφάριση».

Πηγή: magnesiasports.gr

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΒΟΛΟΣ ΒΟΛΟΣ Μέτρα της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών

Μεταξύ άλλων, προβλέπεται η διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα  

Σειρά μέτρων για την προστασία των μαθητών και την ασφαλή μετακίνησή τους, ΒΟΛΟΣ ανακοίνωσε η Tροχαία.

ΑστυνομίαΑστυνομίας τα μέτρα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

– Τη διάθεση τροχονόμων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας σε οδικούς κόμβους κοντά σε με γάλα σχολικά συγκροτήματα.

– Την εντατικοποίηση των τροχονομικών ελέγχων των λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές.

– Την πραγματοποίηση διαλέξεων κυκλοφοριακού περιεχομένου στα σχολεία. – Την ενημέρωση των αρμόδιων φορέων σε περιπτώσεις εντοπισμού προβλημάτων που σχετίζονται με το οδικό περιβάλλον των σχολείων (οριζόντια και κάθετη σήμανση, προστατευτικά κιγκλιδώματα κλπ), για την αποκατάστασή τους.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμα ο ρόλος των γονέων και των δασκάλων στην κυκλοφοριακή αγωγή των παιδιών.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την οδική Ασφάλεια των μαθητών, Δωροθέα Κολυνδρίνη αύριο, Τροχαία θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλ Λάδια με συμβουλές οδικής Ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής για μαθητές και γονείς από αστυνομικούς της Τροχαίας σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου.

Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής Ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

(this.uagent.search(“ipad”) > -1)

ΒΟΛΟΣ

source: Νότιο Πήλιο http://footballleaguenews.gr//teams/south/2012-09-17-11-17-13/item/28149-το-πλάνο-πέτυχε.html
ΒΟΛΟΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *