κυβέρνηση URL Ρόδο κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Κίνα: Η ατμοσφαιρική ρύπανση επηρεάζει την ανδρική γονιμότητα

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Οι τράπεζες σπέρματος της πλουσιότερης πόλης της κατασκευη κατασκευη eshop eshop Κίνας ανακοίνωσαν κατασκευη κατασκευη eshop κατασκευη eshop eshop ότι πολλά κατασκευη eshop από τα δείγματα σπέρματος που έχει συγκεντρώσει τον τελευταίο χρόνο είναι κακής κατασκευη eshop ποιότητας….”

Κίνα: Η ατμοσφαιρική ρύπανση επηρεάζει την ανδρική γονιμότητα κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

Οι τράπεζες σπέρματος της πλουσιότερης πόλης της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πολλά από τα δείγματα σπέρματος που έχει συγκεντρώσει τον τελευταίο χρόνο είναι κακής ποιότητας.

Κάκιστης ποιότητας είναι το σπέρμα των περισσότερων Κινέζων στη Σαγκάη, σύμφωνα με τις αρχές της πόλης , οι οποίες κάνουν λόγο για επιδημία υπογονιμότητας των ανδρών της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου.

Η ατμοσφαιρική ρύπανση αφήνει ανεξίτηλα…  σημάδια και στην ανδρική γονιμότητα , υποστηρίζουν οι αρχές της Σαγκάης επικαλούμενους τους γιατρούς που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Οι τράπεζες σπέρματος της πλουσιότερης πόλης της Κίνας ανακοίνωσαν ότι πολλά από τα δείγματα σπέρματος που έχει συγκεντρώσει τον τελευταίο χρόνο είναι κακής ποιότητας. Σύμφωνα με την ιατρική κοινότητα , τα δύο τρία των δειγμάτων αυτών είναι κάτω από τα standards του Παγκόσμιουυ Οργανισμού υγείας.

Εκτός από τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής και το άγχος,  η μόλυνση της ατμόσφαιρας που έχει κτυπήσει “κόκκινο” στην Κίνα, ευθύνονται για την επιδείνωση της ποιότητας ζωής στη Σαγκάη, σχολιάζει ο τοπικός Τύπος.  

  Αξίζει να σημειωθεί ότι, η κινεζική αυτή πόλη προσπαθεί να αυξήσει τον πληθυσμό της καθώς την τελευταία δεκαετία σημειώνεται συνεχής μείωση των γεννήσεων. Σχεδόν ένα στα δέκα παντρεμένα ζευγάρια δεν μπορούν να τεκνοποιήσουν και το 10% εξ αυτών καταφεύγουν σε τράπεζα σπέρματος για βοήθεια.

 Από την πλευρά της, η κινεζική κυβέρνηση έχει επιβάλει πολύ αυστηρούς νόμους για τον οικογενειακό προγραμματισμό και κάθε ζευγάρι έχει δικαίωμα να αποκτήσει μόνο ένα παιδί. Ωστόσο,  ο νόμος αυτός έγινε πιο ελαστικός με την πάροδο του χρόνου καθώς το κράτος αντιμετωπίζει έλλειμμα 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων εξαιτίας της αύξησης του αριθμού των συνταξιούχων καθώς ο πληθυσμός γερνάει ταχύτατα. 

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites Ημερίδα για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού στην Ύδρα

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και του μαστού θα παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική στις 21/9

Οι τελευταίες εξελίξεις για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας και του μαστού, καθώς επίσης και οι νεότερες εξελίξεις που υπάρχουν στο πρόγραμμα του Εθνικού εμβολιασμού, πρόκειται να παρουσιαστούν σε επιστημονική ημερίδα που διοργανώνει η κλινική ΡΕΑ στην Ύδρα.

Η ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη, Διάγνωση & Θεραπεία στη γυναίκα και το παιδί» θα διεξαχθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου, στην Αίθουσα Συνεδρίων της Ιεράς Μητρόπολης.

Παράλληλα με την ημερίδα, που διοργανώνεται με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, του Δήμου Ύδρας, του Κουλούρειου νοσοκομείου και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου, η ΡΕΑ συνεχίζει το πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας με τίτλο «Η ΡΕΑ ταξιδεύει και προστατεύει» και θα προσφέρει δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από ομάδα ιατρών της, στο Κουλούρειο νοσοκομείο Ύδρας από την Πέμπτη 19 Σεπ Τεμβρίου έως και το Σάββατο 21 Σεπ Τεμβρίου.

κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites

source: http://www.protothema.gr/world/article/326584/kina-i-atmosfairiki-rupansi-epireazei-tin-andriki-gonimotita/
κατασκευη ιστοσελιδων κατασκευη eshop κατασκευη sites…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *