κυβέρνηση Πρωτογενές πλεόνασμα κυβέρνηση κατασκευή eshop Βολος «Δεν θα πληγεί η πρώτη κατοικία για τους αδύναμους»

κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Ξεκάθαρος ότι δεν θα πληγεί η πρώτη κατοικία των αδυνάμων, των ανθρώπων που έχουν χάσει τη δουλειά τους και αδυνατούν να αποπληρώσουν τα……

«Δεν θα πληγεί η πρώτη κατοικία για τους αδύναμους» κατασκευή eshop Βολος Κεδίκογλου: Δεν θα υπάρξουν οριζόντια δημοσιονομικά μέτρα

Ξεκάθαρος ότι δεν θα πληγεί η πρώτη κατοικία των αδυνάμων, των ανθρώπων που έχουν χάσει τη δουλειά τους και αδυνατούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους, εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Σίμος Κεδίκογλου υποστήριξε, αναφερόμενος στον ενιαίο φόρο ακινήτων, ότι ο φόρος επιδέχεται μία σειρά βελτιώσεων.

«Διαβεβαιώνω ότι γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια στις συζητήσεις με όλους. Πρέπει να συλλέξουμε έσοδα ή να κόψουμε άλλες δαπάνες. Και φοροφυγάδες βρίσκονται και αυτοί που κάνουν εισφοροδιαφυγή βρίσκονται. Πολλοί έχουν μπει στη φυλακή», είπε και τόνισε: «Πρέπει να φτιάξουμε έναν δίκαιο φόρο ακινήτων αλλιώς θα πρέπει να κόψουμε άλλες δαπάνες».

Ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε ακόμη ότι: «Θέλουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας, να είμαστε δικαιότεροι στην κατανομή των βαρών».

«Το ζήτημα των πλειστηριασμών βρίσκεται σε διαβούλευση. Εκείνοι που έχουν πληγεί από την κρίση θα προστατευθούν. Αυτοί που αποδεδειγμένα με κριτήρια που θα τεθούν αντικειμενικά που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Είναι η κατηγορηματική θέση της κυβέρνησης. Η πρώτη κατοικία εκείνων που έχουν πληγεί, δεν θα πειραχθεί», είπε, μιλώντας για το μείζον θέμα των πλειστηριασμών.

Σχολίασε όμως και τη δήλωση αξιωματούχου του Euro Working Group για τ ΕλλάδαΕλλάδας για τη δήλωση για το σκι».

Αναφερόμενος στα μέτρα, σημείωσε ότι: «θα πάρουμε μόνο σε ό,τι αφορά την βελτίωση του Δημοσίου, την πάταξη της φοροδιαφυγής». Και ξεκαθάρισε: «Οριζόντια μέτρα δημοσιονομικά δεν θα πάρουμε. Για πρώτη φορά διαβουλευόμαστε χωρίς να έχουμε την πλάτη στον τοίχο».

Υποστήριξε ότι «Πρέπει να έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα με δικαιότερη κατανομή βαρών. Να σταματήσουμε να έχουμε χρέη κάθε μέρα».

Και αναφερόμενος στην τρόικα, τόνισε: «Μην ξεχνάτε ότι η κυβέρνηση έχει την τελική ευθύνη». «Η διαβούλευση είναι σε πολλά επίπεδα», πρόσθεσε.

Ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ακόμη ότι: «Πετύχαμε τη μεγαλύτερη διαγραφή χρέους». Και γι’ αυτό, όπως τόνισε, «Τα βάρη του χρόνου θα είναι πολύ λιγότερα».

κατασκευή eshop Βολος Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κατασκευη eshop κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, κατασκευη eshop ωστόσο, κατασκευη eshop είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», κατασκευη eshop προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, κατασκευη eshop με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».κατασκευή eshop Βολος Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.

Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, κατασκευη eshop σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, κατασκευη eshop περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/608191/den-tha-pligei-i-proti-katoikia-gia-tous-adunamous/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *