Κρίση Κρίση φοιτητές κατασκευή eshop Βολος Τα «πρόσωπα» της Ελλάδας σε συνέδριο στο Μπούενος Άιρες

κατασκευη eshop κατασκευή κατασκευη eshop Βολος Τα «πρόσωπα» της Ελλάδας από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή κατασκευη eshop είναι το θέμα του “Διεθνούς Ελληνικού Συνεδρίου Νόστος 2013……

Τα «πρόσωπα» της Ελλάδας σε συνέδριο στο Μπούενος Άιρες κατασκευή eshop Βολος Στο επίκεντρο ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός

<!– ΕλλάδαΕλλάδας από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή είναι το θέμα του “Διεθνούς Ελληνικού Συνεδρίου Νόστος 2013”, που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Όπως επισήμανε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η «ψυχή» του συνεδρίου, πρόεδρος της Οργάνωσης Ελληνικού Πολιτισμού “Νόστος”, δρ. Χριστίνα Τσαρδίκος, σημαντικό είναι ότι θα συμμετάσχουν στις εργασίες καθηγητές από την Αργεντινή και γειτονικές χώρες, που ασχολούνται με θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος, αλλά δεν είναι Έλληνες.

Τόνισε, δε, ότι πέρα από τον αρχαίο ελληνικό πολιτι ΕλλάδαΕλλάδας, στη λογοτεχνία, την τέχνη, την ιατρική και σε άλλες επιστήμες.

Μεταξύ των ειδικότερων θεμάτων που θα συζητηθούν στο συνέδριο είναι η οικονομική <a href="http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7_%C ΕλλάδαΕλλάδας, η τέχνη του ηθοποιού στο αρχαίο ελληνικό θέατρο, η βυζαντινή εικονογραφία, η γλώσσα και η γραφή στον «Φαίδρο» του Πλάτωνα, ο Καβάφης, ο Ελύτης και ο Καζαντζάκης, η Μαρία Κάλλας, αλλά και η ελληνική μετανάστευση στην Αργεντινή.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, φοιτητές του τμήματος Σχεδίου Μόδας του πανεπιστημίου Μπελγκράνο θα παρουσιάσουν γυναικεία ενδύματα για καθημερινή χρήση, που σχεδίασαν και έραψαν, επηρεασμένοι από ελληνικές παραδοσιακές στολές. Οι νέοι είχαν έρθει σε επαφή με τις παραδοσιακές στολές τον Απρίλιο, μέσα την έκθεση που διοργάνωσε ο “Νόστος”.

Η Οργάνωση Ελληνικού Πολιτισμού «Νόστος», λειτουργεί σε εθελοντική βάση και έχει ως στόχο εθελοντικά να προωθήσει το ελληνικό στοιχείο, στην μακρινή Αργεντινή. Έχει διοργανώνει άλλα δύο διεθνή συνέδρια, τρεις λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, με συμμετοχή συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, πολιτιστικά ταξίδια στην Ελλάδα για Αργεντίνους καλλιτέχνες, μαθήματα ελληνικών, παρουσιάσεις σε σχολεία και πανεπιστήμια.

κατασκευή eshop Βολος κατασκευή eshop Βολος Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.κατασκευή eshop Βολος Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της…

Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.

“Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. κατασκευη eshop Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων”, δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.

Η έκθεση με τίτλο “Γιατί Ορισμένοι Άνδρες Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε να το Αποφύγουμε;” βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.

Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.

Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.

Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.

Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.

“Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, κατασκευη eshop ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση κατασκευη eshop που έδωσαν οι ερωτηθέντες”, σύμφωνα με την έρευνα.

Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.

Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.

Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.

Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/world/arthro/608134/ta-prosopa-tis-elladas-se-sunedrio-sto-bouenos-aires/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *