Κρίση Κρίση Κρίση ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ – Υγεία – Μήπως λες σε όλα ΝΑΙ και καταπιέζεσαι;

ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις, Διασκέδαση – Ψυχαγωγία και Αθλητισμός

– Υγεία – Μήπως λες σε όλα ΝΑΙ και καταπιέζεσαι; ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ Την τελευταία εβδομάδα, πόσες φορές πιάσατε τον εαυτό σας να λέει «ναι» ενώ θέλατε να πείτε «όχι», ή να λέτε ναι και στη συνέχεια να υποφέρετε τις συνέπειες; Πόσες φορές ωθείτε τον εαυτό σας στα άκρα, Καπάκι πολίτικο στα πρόθυρα νευρικής κρίσης επειδή έχετε να τελειώσετε εργασίες μέχρι μια συγκεκριμένη προθεσμία για την οποία είπατε «ναι» εννοώντας όχι, επειδή έχετε μια λίστα με δουλειές που πρέπει να γίνουν, ή επειδή έχετε τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας στις οποίες αισθάνεστε υποχρεωμένοι να πείτε «ναι, ακανόνιστη χρυσαφή πρέπει να γίνουν».

Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr

ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας λέει «ναι» σε μία ειρηνική επίλυση της κρίσης

Ο Φίλιπ Χάμοντ ωστόσο προειδοποιεί ότι ενδέχεται η πρόταση της Ρωσίας να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας, Φίλιπ Χάμοντ, τάσσεται υπέρ μίας επιλογής διαφορετική από την στρατιωτική επέμβαση, ώστε να επιλυθεί η κρίση στη Συρία.

Παρόλα αυτά όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters «θα χρειαστούν πολύ γρήγορα και ξεκάθαρα στοιχεία ότι πρόκειται για γνήσια, καλή τη πίσ ΤΕΙ πρόταση που μπορεί να οδηγήσει κάπου», τονίζοντας ωστόσο ότι ενδέχεται να πρόκειται για τακτική ώστε η Συρία να κερδίσει χρόνο.

 

 

ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ Αμερικανικό “χτύπημα” στο εμπόριο άγριων ζώων

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να καταστρέψουν το απόθεμα έξι τόνων ελεφαντοστού που κατέχουν, πετρα τοιχου τιμες ως μία κίνηση για την καταπολέμηση της εμπορίας άγριων ζώων, πέτρα χτισιματος δήλωσαν τη Δευτέρα εκπρόσωποι του Λευκού Οίκου.

Το ελεφαντόδοντο –ολόκληροι χαυλιόδοντες ή μικρότερα σκαλιστά αντικείμενα, τα οποία έχουν κατασχεθεί ή έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία της αμερικανικής κυβέρνησης τα τελευταία 25 χρόνια- θα καταστραφούν ως μέρος της προώθησης για τη δημοσιοποίηση του παράνομου εμπορίου που απειλεί είδη όπως τους ελέφαντες, τους ρινόκερους, τις τίγρεις και τους πιθήκους, πετρα χτισιματος δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών, Σάλι Τζούελ.

«Είναι συγκλονιστικό για μένα: η εμπορία των άγριων ζώων έχει διπλασιαστεί από το 2007 και τώρα εκτιμάται ότι αποτελεί το τέταρτο μεγαλύτερο έγκλημα σε διεθνές επίπεδο, στον κόσμο», δήλωσε η Τζούελ σε ομιλία της στον Λευκό Οίκο.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, η αύξηση της παγκόσμιας ζήτησης, πλακες καρυστου ιδίως στην Ασία, έχει εκτοξεύσει στα ύψη τις τιμές των ειδών που κατασκευάζονται από απειλούμενα προς εξαφάνιση ζώα.

Τα κέρατα των ρινόκερων αξίζουν πλέον δύο φορές το βάρος τους σε χρυσό, ανέφερε η Τζούελ, προσθέτοντας ότι οι ΗΠΑ αποτελούν ένα από τους μεγαλύτερους «πελάτες» του παράνομου εμπορίου άγριας ζωής.

«Αυτή η κρίση είναι πρωτοφανής», δήλωσε ο Νταν Άς, διευθυντής της Υπηρεσίας Άγριας και Υποθαλάσσιας ζωής των ΗΠΑ.

«Αυτό το έγκλημα είναι καλά οργανωμένο και καλά χρηματοδοτούμενο – και κάτι τέτοιο χρειάζεται μια νέα προσέγγιση εκ μέρους της κυβέρνησης».

ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ

source: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=287116&catID=19
ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *