κοινωνία Facebook Facebook ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Ο διευθυντής επικοινωνίας του πρωθυπουργού στην Α’ Δημοτικού!

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ Μία χειροποιητα κοσμηματα κοσμηματα βολος φωτογραφία από τα τέλη της δεκαετίας του ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΒΟΛΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ’70, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ με τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ χειροποιητα κοσμηματα βολος ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Γ. Μουρούτη στην Α’ Δημοτικού είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.”

Ο διευθυντής επικοινωνίας του πρωθυπουργού στην Α’ Δημοτικού! ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τη φωτογραφία με τον διευθυντή επικοινωνίας του Πρωθυπουργού, από την πρώτη του μέρα στο σχολείο, δημοσίευσε στο προφίλ του κ. Μουρούτη στο facebook ένας παλιός συμμαθητής του.  

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Στο Super Bowl XLVIII ο Bruno Mars

Η φήμη κυκλοφορούσε για αρκετό καιρό και τώρα, ο ίδιος ο Bruno Mars την επιβεβαίωσε. Θα εμφανιστεί στο Super Bowl XLVIII.

Ο Bruno Mars πριν δύο μόλις ημέρες δημοσίευσε μία φωτογραφία στο facebook, με την οποία προανήγγειλε και προωθεί την εμφάνισή του.

Πάνω από το πρόσωπό του φιγουράρει με χρυσά γράμματα το Super Bowl XLVIII.

Λίγο αργότερα βέβαια, ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση.

Πριν τον Mars, η Beyonce ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες στο Super Bowl του 2013, με τα άλλα δύο μέλη του συγκροτήματος των Destiny’s Child, Kelly Rowland και Michelle Williams.

Ακόμα παλαιότερα, η Madonna, οι Black Eyed Peas, ο Bruce Springsteen και ο Prince ήταν μεταξύ των πλέον αγαπημένων καλλιτεχνών που εμφανίστηκαν στο Super Bowl.

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

source: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/344876/o-dieythyntis-epikoinonias-toy-prothypoyrgoy-stin-a-dimotikoy
ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ…