κοινωνία Ελλάδα ζωή ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ «Με αγάπη» για 7η χρονιά στον ΑΝΤ1

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Με νέες δράσεις και νέες πρωτοβουλίες, η εκπομπή «Με αγάπη» συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά για έβδομη χρονιά στον ΑΝΤ1……

«Με αγάπη» για 7η χρονιά στον ΑΝΤ1 ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου για την εκπομπή της Μ. Κυριακού

Με νέες δράσεις και νέες πρωτοβουλίες, η εκπομπή «Με αγάπη» συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά για έβδομη χρονιά στον ΑΝΤ1.

Ένας καινούργιος στόχος της εκπομπής φέτος, μποιλερ ηλιακου τιμεσ είναι να δημιουργηθεί ένας λειτουργικός δίαυλος επικοινωνίας, καλαθι πελλετ ώστε να υπάρξει άμεση και ουσιαστική βοήθεια όπου χρειάζεται.

Έτσι, η Μαρί Κυριακού μαζί με τη δημοσιογραφική ομάδα της, ηλιακός θερμοσίφωνας skroutz αλλά και με τη βοήθεια του κόσμου, ηληακη θερμοσηφονεσ θα προσπαθήσει να αναδείξει σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ακόμα και ολόκληρες περιοχές.

Με αγάπη, θα σταθεί δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά και σε ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα που χρειάζονται στήριξη.

Επειδή όμως η καθημερινότητα είναι πολυδιάστατη, ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ η εκπομπή θα εξακολουθήσει να αναδεικνύει πρωτοβουλίες που δίνουν στη ζωή αισιόδοξη προοπτική, καθώς και δράσεις με επίκεντρο τον πολιτισμό και το περιβάλλον.

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 12:50 το μεσημέρι.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Βίντεο: Ηλιακοί-Θερμοσίφωνες-Κενού Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, καλαθι πελλετ χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, ηλιακοι θερμοσιφωνες gauzer παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ηλιακοι θερμοσιφωνες ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, τιμές ηλιακών θερμοσίφωνων καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, σε λόγο που έβγαλε, καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Χρηματιστήριο: Έπιασε τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

Έπιασε και τις 1.000 μονάδες ο Γενικός Δείκτης με το τζίρο να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ

Με τους τρεις «σωματοφύλακες», τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς και Αlpha Bank, η αγορά έπιασε τις 1.000 μονάδες, καθώς μετά το χθεσινό ράλι 4% αλλά και τα πλούσια ραντεβού από το road show στο Λονδίνο, η στάση των επενδυτών έχει αλλάξει.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ο τζίρος που διακινούν οι τρεις κύριες τραπεζικές μετοχές αφού σε σύνολο 98 εκατ. ευρώ, τα 44 εκατ. ευρώ αφορούν  την Alpha Βank, την τράπεζα Πειραιώς και την Εθνική. Οι αποδόσεις των τραπεζικών μετοχών δεν είναι αμελητέες αφού η Πειραιώς απέδωσε ήδη έως 23%, η Εθνική έως 10% και η Alpha Bank 14%.

To Χρηματιστήριο, με την δραστηριότητα των ξένων στις τράπεζες,

έφερε τον Γενικό Δείκτη μέχρι και τις 1. 001 μονάδες με κέρδη 2,40% για

να υποχωρήσει αργότερα στις 991 μονάδες (+1,37%), με ΕλλάδαΕλλάδας στις αγορές. Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.newsbeast.gr/media/arthro/587996/me-agapi-gia-7i-hronia-ston-ad1/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *