κοινωνία εκπαιδευτικό κοινωνία ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Νέα interactive ενέργεια από την Ανακύκλωση Συσκευών

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ παρακολουθηση κινητου iphone Με ευφάνταστο τρόπο η Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ περνάει online ένα ξεκάθαρο μήνυμα: παρακολουθηση μηνυματων κινητου το να παρατάς την παλιά συσκευή……

Νέα interactive ενέργεια από την Ανακύκλωση Συσκευών ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Η εταιρεία δημιούργησε το διασκεδαστικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι Crime Scene

Με ευφάνταστο τρόπο η Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ περνάει online ένα ξεκάθαρο μήνυμα: παρακολουθηση κινητου δωρεαν το να παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση παρατάς την παλιά συσκευή σου παρακολουθηση κινητου απο αποσταση παρακολουθηση κινητου δωρεαν στο δρόμο είναι έγκλημα.

Σε συνεργασία με τη Rascal, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ η εταιρεία δημιούργησε το Crime Scene, παρακολουθηση κινητου iphone ένα interactive, παρακολουθηση κινητου iphone διασκεδαστικό και ταυτόχρονα εκπαιδευτικό βιντεοπαιχνίδι, παρακολουθηση κινητου απο αποσταση παρακολουθηση κινητου iphone που φιλοξενείται στη σελίδα της στο <a<a href="http://www.%20facebookfacebook.com/electrocycle”> facebook.com/electrocycle).

Η Ανακύκλωση Συσκευών καλεί τους fans της να βρουν τον ένοχο που εγκατέλειψε το παλιό του ψυγείο στο δρόμο αντί να το ανακυκλώσει. Οι χρήστες βρίσκονται στον τόπο του εγκλήματος μαζεύοντας εκείνα τα στοιχεία, που θα τους βοηθήσουν να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Όσοι χρήστες υποθέσουν σωστά, θα πάρουν μέρος σε τελική κλήρωση για δύο κάμερες Gopro Hero 3.

H ενέργεια υποστηρίζεται με 360° επικοινωνία, η οποία περιλαμβάνει online προβολή με teaser video στο You tube και premium display σε websites, καθώς και offline προβολή στα Κανάλια Mad TV & MTV, παράλληλα με χορηγίες σε μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Χιώτης: «Η τρόικα πήρε τα λεφτά της Μαρίας!»

Ο Διονύσης Χιώτης βοηθάει ένα κοριτσάκι που έχει ιατρική ανάγκη, αλλά ενημέρωσε πως η τρόικα πήρε τα λεφτά για τη νοσηλεία της στην Αμερική.Ο Ελληνας τερματοφύλακας ενημέρωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως τα νέα για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχάριστα, αλλά υπάρχει πρόβλημα με τα χρήματα, για τα οποία έγιναν τεράστιες προσπάθειες να συγκεντρωθούν τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Διονύσης Χιώτης έγραψε συγκεκριμένα: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι, ενώ τα νέα είναι για την υγεία της μικρής Μαρίας Μόκα είναι ευχαρίστα, δυστυχώς δεν καταφέραμε να πείσουμε την τρόικα ότι τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για την βοήθειά της, ήταν για αυτό τον σκοπό.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Ρωσία: Προειδοποιεί τους hackers να μην ταξιδέψουν

Η Ρωσία και οι ΗΠΑ δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Οι διαρροές του Edward Snowden και το άσυλο δεν έχουν βοηθήσει. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η Ρωσία προειδοποιεί τους πολίτες της να σταματήσουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αν πιστεύουν ότι μπορεί να συλληφθούν για οποιοδήποτε λόγο στις ΗΠΑ.

Η είδηση αυτή έρχεται μετά από τη σύλληψη του υποτιθέμενου Ρώσου χάκερ, Panin Aleksander στη Δομινικανή Δημοκρατία, κατ ‘εντολήν των ΗΠΑ.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε μια επίσημη προειδοποίηση. Προτρέπει τους πολίτες «να αποφεύγουν να ταξιδεύουν στο εξωτερικό, ιδιαίτερα σε χώρες που έχουν υπογράψει συμφωνίες με τις ΗΠΑ σχετικά με την αμοιβαία έκδοση-σύλληψη, εάν υπάρχει εύλογη υποψία ότι οι αμερικανικές υπηρεσίες» θέλουν να τους συλλάβουν.

Οι σκληρές συνθήκες διαβίωσης και ο αριθμός των ειδικευμένων ανθρώπων έχουν κάνει τη Ρωσία μία από τις μεγαλύτερες πηγές του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, όπου το μεγαλύτερο μέρος έχει στόχο τις ΗΠΑ. Αλλά η Ρωσία δεν έχει συμφωνία έκδοσης- σύλληψης με τις ΗΠΑ, που είναι αιτία μεγάλης έντασης μεταξύ των δύο χωρών με την πάροδο του χρόνου.

Έτσι, οι ΗΠΑ περιμένουν τους χάκερ και τους εγκληματίες να φύγουν από τη Ρωσία για να τους συλλάβουν σε χώρες όπου έχουν δικαιοδοσία.

Πηγή: SecNews

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/environment/arthro/602156/nea-interactive-energeia-apo-tin-anakuklosi-suskeuon/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *