κοινοβουλίου άνδρες άνδρες ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στη Βουλή!…”

Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

Για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στη Βουλή!

Έφοδο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή πραγματοποίησε η Ασφάλεια του Κοινοβουλίου με τη συνδρομή ανδρών της Αντιτρομοκρατικής, στο πλαίσιο των ευρύτερων ερευνών σε σπίτια και πολιτικά γραφεία, που διεξάγονται από νωρίς το πρωί.

Να σημειωθεί ότι οι διωκτικές αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τον κ. Χρήστο Παππά και ορισμένοι δεν απέκλειαν να έχει βρει καταφύγιο στο Κοινοβούλιο.

Εκτός αυτού, αναζητείται και κάθε άλλο υλικό (πιστόλια, ρόπαλα κ.ά.) που ενδεχομένως να φυλάσσουν οι βουλευτές και μέλη της ΧΑ στο Κοινοβούλιο.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στα κοινοβουλευτικά χρονικά πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στη Βουλή!

Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι, όταν ο φρούραρχος έδωσε εντολή να αποκλειστεί ο α’ όροφος του κτηρίου της Βουλής, όπου βρίσκονται τα γραφεία της ΚΟ της Χρυσής Αυγής και του αρχηγού τους, προκειμένου να μην μπορούν να προσεγγίσουν δημοσιογράφοι.

Είναι ενδεικτικό ότι οι είσοδοι των δεκάδων ασανσέρ στο ισόγειο του Μεγάρου της Βουλής φυλάσσονταν από την Ασφάλεια του Κοινοβουλίου, ενώ στο υπόγειο γκαραζ βρίσκονταν σταθμευμένα τουλάχιστον δύο περιπολικά. Η έρευνα διήρκησε περίπου τρεις ώρες και οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής αποχώρησαν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

Τυχόν ευρήματα θα δοθούν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία.

Σύσκεψη στη Βουλή για το τι μέλλει γενέσθαι μετά τις χειροπέδες στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Εν τω μεταξύ, σε διαρκή σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες βρισκόταν ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, για να εξετάσουν την κατάσταση που δημιουργείται από την χωρίς προηγούμενο απόφαση της σύλληψης εν ενεργεία μελών του Σώματος.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες ερμηνείες οι βουλευτές που κρατούνται διατηρούν τη βουλευτική τους ιδιότητα, καθώς για να την απωλέσουν θα πρέπει είτε να παραιτηθούν είτε να υπάρξει αμετάκλητη καταδίκη που συνοδεύεται από την ποινή της στέρησης πολιτικών δικαιωμάτων.

Σε πρώτη ανάγνωση, η προφυλάκιση δεν επηρεάζει, σύμφωνα με κοινοβουλευτικούς κύκλους ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο άσκησης των κοινοβουλευτικών τους καθηκόντων, αλλά και με την καταβολή της βουλευτικής τους Αποζημίωσης.

Ο Κανονισμός του Σώματος δεν δίνει άμεσες απαντήσεις στα συγκεκριμένα ζητήματα και το προεδρείο της Βουλής αναζητά ερμηνείες για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως, με τις σχετικές διατάξεις ορίζεται ότι “η απουσία Boυλευτή σε περισσότερες από πέντε τo μήνα συνεδριάσεις της Oλoμέλειας, μαλτεζοσ ηλιακα του Τμήματος διακοπής των εργασιών της Βουλής και των Eπιτρoπών της Boυλής, επιλογη ηλιακου θερμοσιφωνα χωρίς άδεια, μποιλερ ηλιακου τιμεσ θεωρείται αδικαιoλόγητη και συνεπάγεται την υπoχρεωτική κράτηση τoυ ενός τριακoστoύ (1/30) της μηνιαίας απoζημίωσης για κάθε απoυσία τoυ” προστίθεται όμως ότι |O Boυλευτής μπoρεί να δώσει εξηγήσεις στoν Πρόεδρo της Boυλής για τoυς λόγoυς της αδικαιoλόγητης απoυσίας τoυ. Aν δεν δώσει εξηγήσεις ή αν oι εξηγήσεις πoυ έδωσε δεν θεωρηθoύν ικανoπoιητικές, o Πρόεδρoς της Boυλής δίνει εντoλή στην αρμόδια υπηρεσία της Boυλής να περικόψει τη βoυλευτική απoζημίωσή τoυ, σύμφωνα με όσα oρίζoνται στην πρoηγoύμενη παράγραφo”.

Με βάση τον Κανονισμό της Βουλής η υποχρεωτική απουσία τους δεν έχει επιπτώσεις στο νομοθετικό έργο, ηλιακοι θερμοσιφωνες compact τιμες καθώς δεν επηρεάζουν την πλειοψηφία, ενώ ζητούμενο είναι το αν μπορούν να ασκούν καθήκοντα κοινοβουλευτικού ελέγχου καθώς η κατάθεση ερωτήσεων δεν προϋποθέ ΤΕΙ την αυτοπρόσωπη παρουσία.

Εν τω μεταξύ, η ερμηνεία που δίνουν Συνταγματολόγοι για το ενδεχόμενο να υποβληθούν ομαδικές ή εκ περιτ ροπής παραιτήσεις χρυσαυγιτών βουλευτών και το ίδιο πράξουν οι αναπληρωματικοί τους, δεν οδηγεί σε γενικές βουλευτικές εκλογές.

Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, αντισταση καυστηρα πελλετ θα διεξαχθούν αναπληρωματικές εκλογές στις 15 περιφέρειες που εκπροσωπούνται σήμερα απο βουλευτή της Χ.Α.

Στην περίπτωση του βουλευτή Επικρατείας δεν είναι ρητά προσδιορισμένο τι θα γίνει εάν αρνηθούν όλοι οι αναπληρωματικοί.

Παρά ταύτα το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει ότι η θέση θα μείνει κενή και δεν θα διεξαχθούν εκλογές σε όλη την Επικρά ΤΕΙα.

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Βίντεο: Η Χρυσή Αυγή μετέτρεψε τελετή στις Θερμοπύλες σε ναζιστικό υπερθέαμα

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή», απαντά η Χρυσή Αυγή

Είχε δεν είχε η Χρυσή Αυγή κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερο κόπο είναι η αλήθεια, βοθροι απορροφητικοι να μεταβάλει μια τιμητική τελετή στις Θερμοπύλες προς τιμήν του Λεωνίδα και των συμπολεμιστών του, σε ένα εθνικιστικό σόου.

Τα μέλη του ακροδεξιού κόμματος συγκεντρώθηκαν στο χώρο όπου δόθηκε η μάχη των Θερμοπυλών με σκοπό να τιμήσουν το μεγάλο στρατάρχη και τους υπόλοιπους Έλληνες που έδωσαν τη ζωή τους για να σταματήσουν την προέλαση των Περσών. Αυτό όμως που ξεκίνησε ως τιμητική τελετή, skroutz ηλιακοί εξελίχθηκε σε ένα ναζιστικό, παραστρατιωτικό υπερθέαμα. Οι παρευρίσκοντες σχημάτισαν έναν μαίανδρο και ανάβοντας δαυλούς εκτελούσαν με θέρμη τα στρατιωτικά παραγγέλματα του Ηλία Κασιδιάρη, ηλιακοι θερμοσιφωνες compact τιμες ενώ τραγουδούσαν τον ύμνο της οργάνωσης.

Αυτό όμως δεν αρκούσε, αποδοση ηλιακου θερμοσιφωνα καθώς οι συμμετέχοντες θέλοντας να δώσουν κλίμα… γηπέδου άναψαν δεκάδες καπνογόνα!

Το… πρωτότυπο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στο Λεωνίδα περιελάμβανε και χαιρετισμό με υψωμένο το χέρι από τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος, sonne ηλιακοι σε λόγο που έβγαλε, συνδεση θερμοσιφωνα καταφέρθηκε κ ΕλλάδαΕλλάδας και φυσικά αποθεώθηκε από τα μέλη του κόμματός του.

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/N0MnK8jYluQ?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

<iframe src="http://www. YouTube.com/embed/5Fy1M1AhdWs?feature=player_embedded” allowfullscreen=”” frameborder=”0″ height=”360″ width=”640″>

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Πάντως, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με το εθνικιστικό σόου στις Θερμοπύλες και την έκταση που πήρε το θέμα, η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για έναν «οχετό ύβρεων και άθλιας παραπληροφόρησης» κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.

«Οι πολιτικάντηδες με τα “burberry” που χαζογελάνε στις τηλεοπτικές κάμερες, ασφαλώς ενοχλήθηκαν από την αρχαιοπρεπή τελετή της Χρυσής Αυγής», αναφέρει η Χρυσή Αυγή και συνεχίζει προσθέτοντας ότι, «αυτοί που στέλνουν τις κομματικές τους νεολαίες στην Μύκονο για “clubbing”, πολεμούν τους νέους Εθνικιστές που τιμούν τον Λεωνίδα στις Θερμοπύλες».

«Η Χρυσή Αυγή προσηλωμένη στις αιώνιες αξίες του Ελληνισμού, θα συνεχίσει να αποδίδει τιμές στους Πατέρες, με την αισθητική και τα σύμβολα που γέννησε ο αρχαίος ελληνικός κόσμος και συνεχίζουν να εμπνέουν ακόμα και στο άχρωμο σήμερα.», καταλήγει.ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ Σοκ στην Κρήτη: Η μία αυτοκτονία μετά την άλλη

Ηράκλειο: 27χρονος κρεμάστηκε με τη ζώνη του – Χανιά: 61χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα

Νεκρός βρέθηκε ένας 27χρονος από τη Λιθουανία, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Αμμουδάρας, περίπου στις 00.30 μετά τα μεσάνυχτα.

Ο νέος άνδρας κρεμάστηκε μέσα στη ντουλάπα του με τη ζώνη του, ενώ είχε προηγηθεί καβγάς με την κοπέλα του.

Τις συνθήκες της αυτοχειρίας ερευνά η Αστυνομία.

Πηγή: Cretalive.gr

Και δεύτερη αυτοκτονία μέσα σε λίγες ώρες

Το πρώτο σοκ από την αυτοκτονία του νεαρού, διαδέχεται ένα δεύτερο σοκ, αφού όπως αποκαλύφθηκε άλλος ένας συμπολίτης μας έβαλε τέλος στη ζωή του στον Αποκόρωνα Χανίων.

Πρόκειται για έναν 61χρονο άντρα ο οποίος το πρωί εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στο χωριό Αμυγδάλου Καλαμίτσι στον Αποκόρωνα Χανίων..

Ο αυτόχειρας, προκάλεσε το θάνατό του με καραμπίνα καταφέροντας το μοιραίο χτύπημα στο πάνω μέρος του σώματός του, και συγκεκριμένα στη μασχάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 61χρονος άφησε σημείωμα με το οποίο ζητά συγγνώμη από τους οικείους του και εξηγεί ότι δεν άντεχε άλλο τα οικονομικά του προβλήματα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας έπασχε από την επάρατο νόσο.

Στο σημείο σπεύδει Αστυνομική δύναμη ενώ η σορός του 61χρονου θα διακομισθεί στο νοσοκομείο Χανίων για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Πηγή: Flashnews.gr

ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ

source: http://www.protothema.gr/politics/article/314721/etoimazoun-efodo-sta-grafeia-tis-hrusis-augis-sti-vouli/
ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *