κινητά Ρομά VOL ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Halloween festival στο «Ρομάντσο»

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αύριο Πέμπτη 31 Οκτωβρίου το «Ρομάντσο» υποδέχεται το All Things Dark, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ένα mini festival με αφορμή τον εορτασμό του Halloween. Μια ωδή στη σκοτεινή πλευρά των πραγμάτων. Γιορτάζοντας……

Halloween festival στο «Ρομάντσο» ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Αύριο με ελεύθερη είσοδο

Αύριο Πέμπτη 31 Οκτωβρίου το «Ρομάντσο» υποδέχεται το All Things Dark, ένα mini festival με αφορμή τον εορτασμό του Halloween. Μια ωδή στη σκο ΤΕΙνή πλευρά των πραγμάτων.

Γιορτάζοντας 5 χρόνια διοργάνωσης και επιμελείας των πιο πετυχημένων Halloween parties στην πόλη, παρακολουθηση κινητου χωρις εγκατασταση η D’ Arcy Foxx παρουσιάζει σε συνεργασία με το Ρομάντσο μια συναρπαστική βράδια γεμάτη μυστήριο και τρόμο.

Μυστικιστικά performances, ανατριχιαστικά visuals, εφιαλτικά installations, υποχθόνια DJ sets, ατμοσφαιρική διακόσμηση και μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις κοστουμιών με ανάλογο θέμα θα συνθέσουν ένα μεγάλο πάρτυ, τη νύχτα που όπως πιστεύεται η γραμμή μεταξύ του άνω και του κάτω κόσμου λεπταίνει επικίνδυνα…

Digitaria

H Digitaria παρουσιάζει σε πρώτη προβολή το σκο ΤΕΙνό «Wasteland», το video που έκανε με τον εικαστικό Hope στα πλαίσια της σειράς Atopic Bodies της Atopos Contemporary Visual Culture, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τσατσούλη και μουσική Kristin Eketoft.

Κατερίνα Κάνα

Η εικαστικός Κατερίνα Κανά παρουσιάζει installations και γλυπτά εμπνευσμένα από τη σκο ΤΕΙνή πλευρά των πραγμάτων κι επεμβαίνει στο χώρο δημιουργώντας απόκοσμη ατμόσφαιρα.

Γιωργος Ξέστερνος

Ο Γιώργος Ξέστερνος επιμελείται φωτιστικά και σκηνογραφικά το χώρο, παρακολουθηση κινητου iphone τις εγκαταστάσεις και τα ειδικά διαμορφωμένα visuals για το event αυτό. Μαζί του Motion Graphics στα visuals ο Σπύρος “S.Bell” Κουδουνάς.

DJ Sets

Dynamons

O Ηλίας Πίτσιος, γνωστός και ως Dynamons, είναι συνιδρυτής της διεθνούς απήχησης ανεξάρτητης δισκογραφικής Echovolt και συνεπιμελητής της περίφημης μουσικής συλλογής ‘Into The Light: A Journey Into Greek Electronic Music’.

Oh Yeah

Η Oh Yeah διατηρεί το δικό της μουσικό project “Oh! you preety things” που παρουσιάζει σε διαφόρους χώρους της πόλης, ενώ έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με γνωστές ομάδες όπως οι Amateurboyz, οι Laternative και ο Κορμοράνος μεταξύ άλλων.

Kormoranos

Ο Κορμοράνος ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό τη διοργάνωση πάρτυ, συναυλιών κι εκθέσεων. Έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει DJs και live συγκροτήματα απ’ όλον τον κόσμο ενώ ήδη μετρά έντεκα χρόνια ασταμάτητης παρουσίας στην εναλλακτική νυχτερινή μουσική σκηνή της Αθήνας με βασικό DJ τον Blue Lagoon.

Chris Kontos

Ο Χρήστος Κοντός ζει στην Αθήνα και συλλέγει εδώ και χρόνια σπάνιους δίσκους. Έχει επιμεληθεί mixtapes για γνωστά site και μουσικά blogs ενώ παίζει συχνά σε clubs και μπαρ ανά τον κόσμο μόνος του ή ως μέρος του μουσικού site NONCOLLECTIVE.

Clubkid

Μετά από 7 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Αθηναϊκή dance ο Clubkid είναι ένας από τους πιο ενεργούς DJs της πρωτεύουσας, άλλοτε ως resident και άλλοτε ως guest. Έχει παίξει σχεδόν όλα τα γνωστά club της Αθήνας και όχι μόνο, ενώ οι συνεργασίες και οι εμφανίσεις του με τα καλύτερα κινητά party της πόλης συνεχίζονται αφού φέτος διανύει ίσως την καλύτερη του χρονιά.

ALL THINGS DARK – A Halloween festival

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5

Είσοδος ελεύθερη

Ώρα Προσέλευσης: 22.00

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ Δωρεάν φάρμακα σε ανασφάλιστους και άπορους ανακοίνωσε ο Άδωνις

Η δωράν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας – Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές.Mεγάλη συμμαχία – συνεργασία του υπουργείου Yγείας με τον φαρμακευτικό κόσμο, ΣΦΕΕ και φαρμακαποθήκες, παρακολουθηση μηνυματων κινητου ΕΟΦ και ΙΣΑ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εξασφάλισε την παραχώρηση φαρμάκων σε όλους τους ανασφάλιστους και άπορους.

Από τον Οκτώβριο εκτιμάται ότι το πρόγραμμα θα είναι στην πλήρη εξέλιξή του.

Η δωρεάν φαρμακευτική περίθαλψη θα αφορά στο πρόγραμμα της κάλυψης των δικαιούχων των εισιτηρίων υγείας.

Ουσιαστικά οσοι λάβουν το εισιτήριο υγείας θα καλύπτονται και

φαρμακευτικά. Μπορούν να διατεθούν, σύμφωνα με τον ΣΦΕΕ, περίπου 900.000

φαρμακευτικά σκευάσματα.

Οι μέχρι τώρα δικαιούχοι είναι περίπου 10.500 αλλά αυτοί καλύπτονται μόνο για εξετάσεις ιατρικές. Το δίκτυο που οργανώνεται σήμερα θα καλύπ ΤΕΙ και τις φαρμακευτικές ανάγκες των ανασφάλιστων και των άπορων.

Πρόκειται για μια έμμεση παραδοχή ότι το ποσό που αφορά στο εισιτήριο υγείας δεν επαρκεί και για φαρμακευτική κάλυψη, και αυτό το

κενό θα καλύψει η συνεργασία με τις εταιρίες και τις φαρμακαποθήκες.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη θα επεκταθεί το δίκτυο ιατρείων κοινωνικής αποστολής σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα, μέσω των ενοριών θα γίνει καταγραφή των ανασφάλιστων και άπορων στην επικρά ΤΕΙα. Μέχρι τώρα στο κοινωνικό ιατρείο της Αθήνας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του ΙΣΑ, κ. Πατούλης,  έχουν εξεταστεί 30.000 άτομα ανασφάλιστα.

Στόχος η χορήγηση γενοσήμων έως και 60%

Γενναία μείωση της τιμής των γενόσημων ανακοίνωσε ακόμη ο υπουργός υγείας. Είναι ένα από τα μέτρα που θα περιληφθούν στο νομοσχέδιο για τα φάρμακα που καταρτίζεται και θα παρουσιαστεί και στην τρόικα. Κίνητρα δόθηκαν ήδη στους ασφαλισμένους που επιλέγουν γενόσημα, αλλά αναλόγως θα δοθούν και στους γιατρούς για να τα συνταγογραφούν καθώς και στους φαρμακοποιούς

Ο υπουργός υγείας ξεκαθάρισε ότι είναι ανάγκη να συνταγογραφηθούν γενόσημα, προκειμένου να διατεθούν και τα νέα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στη χώρα μας τα τελευταία δυο χρόνια.

Η γενναία μείωση των τιμών θα συνοδεύεται προοδευτικά και από άλλα μέτρα, είπε ο υπουργός, προσθέτοντας ότι η τιμή θα συσχετίζεται με τον όγκο πωλήσεων.

Η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη ακολουθεί το «μπαράζ» διαμαρτυριών το

οποίο έχουν εξαπολύσει οι ιατρικοί σύλλογοι της χώρας, αλλά και ο

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), οι οποίοι ζητούν εκ νέου από τον

υπουργό υγείας να ανακληθεί η εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αποκλειστική

συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας, καθώς και να ακυρωθεί ο σχετικός

νόμος Λοβέρδου.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ «Απόψεις του Στουρνάρα τα περί απελευθέρωσης των επαγγελμάτων», λέει ο πρόεδρος του ΔΣΑ

Ιδιαίτερη αιχμηρή η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστόΣε δύο διατάξεις περιορίζονται οι ενστάσεις των δικηγόρων αναφορικά με τον νέο Κώδικα που επεξεργάζεται η αρμόδια επιτ ροπή της Βουλής και θα ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα από το τρίτο θερινό τμήμα του κοινοβουλίου.

Συγκεκριμένα, παρακολουθηση κινητου ενδειξεις σύμφωνα με τις τοποθετήσεις εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων της χώρας οι ε< δικηγόροδικηγόρο< δικηγόροδικηγόρους του Δημόσιου τομέα) και σε εκείνη που καθορίζει τα ποσοστά εισφορών στα διπλότυπα γραμμάτια είσπραξης στα Δικαστήρια.

Πέραν αυτών, ιδιαίτερη αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του προέδρου του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Γιάννη Αδαμόπουλου ο οποίος άσκησε κριτική στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και σε όσους υποστηρίζουν ότι το δικηγορικό επάγγελμα είναι κλειστό.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Αδαμόπουλος είπε ότι: «Ο κ. Στουρνάρας δεν ζητα την απελευθέρωση του επαγγέλματος λόγω τρόικας. Τα ίδια έλεγε και πριν 25 χρόνια. Υπάρχουν όλα αυτά στις εκθέσεις του ΙΟΒΕ. Δεν είναι λοιπόν απόψεις της τρόικας αλλά εσωτερικών συμφερόντων και απόψεων» και πρόσθεσε «πολλοί χρησιμοποιούν την καραμέλα για το άνοιγμα του επαγγέλματος. Όμως με όσα μέτρα έχουν ληφθεί το επάγγελμα κλείνει. Δεν ανοίγει».

Ο πρόεδρος μάλιστα κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για να υποστηρίζει την ομιλίας του σύμφωνα με τα οποία:

Το 2010 εισήλθαν στον ΔΣΑ 1.005 νέα μέλη και εξήλθαν 642. Το 2011, εισήλθαν 1.049 και έφυγαν 642 ενώ το 2012 μπήκαν 850 και εξήλθαν 721. Από τους 850 μάλιστα μόλις οι 255 έμειναν τελικά ενεργά μέλη του δικηγορικού κλάδου.

Εξίσου, αποκαλυπτικά είναι τα νούμερα για τις παραστάσεις των δικηγόρων καθώς και για τις συνάψεις συμβολαίων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του κ. Αδαμόπουλου: το 2011 δόθηκαν 1.056.000 παραστάσεις και το 2012 9 δικηγόροδικηγόροι δεν είχαν καμία παράσταση ενώ πάνω από 50 πα δικηγόροδικηγόροι (1/20 του συνόλου).

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

source: http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/601899/halloween-festival-sto-romadso/

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *