Κατερίνη ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ Κατερίνη ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αφεντικό στην… έδρα του

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αφεντικό στην… έδρα του

Αφεντικό στην… έδρα του ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο Πιερικός με δύο γκολ του Μανίκα επικράτησε με 2-1 του Βατανιακού σε ένα ματς που ήταν τυπικά φιλοξενούμενος.

Οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις ανάμεσα στις ομάδες της Κατερίνης δεν είχαν γκολ για καμία ομάδα, αλλά στην τρίτη, ο Πιερικός έδειξε χαρακτήρα και με πρωταγωνιστή τον Ηλία Μανίκα, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ που σημείωσε τα δύο τέρματα της ομάδας του, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ έφτασε στη νίκη με 2-1.

Τα δύο λάθη της άμυνας του Βατανιακού δεν πέρασαν ανεκμετάλλευτα από τον Ηλία Μανίκα, ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΣ που στο 5ο λεπτό πήρε την μπάλα από λάθος απομάκρυνση του τερματοφύλακα και έγραψε το 1-0, ενώ στο 41ο λεπτό από βολέ του δικού του τερματοφύλακα αυτή τη φορά δεν έδιωξε η άμυνα του Βατανιακού και με σουτ έγραψε το 2-0.

Η αποβολή του Κυπαρίσση στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου έδειχνε πως το ματς τελείωνε κάπου εκεί, αλλά ο Βατανιακός ξύπνησε και μείωσε σε 2-1 με τον Κωτσιόπουλο στο 54ο λεπτό. Από εκεί και πέρα αυξήθηκε η πίεση, ο Πιερικός έμεινε πίσω και έτσι δημιουργήθηκαν φάσεις από την πλευρά του Βατανιακού χωρίς να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Βλάχος, Κολαξίδης (81΄Φουλίδης), Κωτσιόπουλος, Γιαλαμίδης, Νταντάμης, Γιαξής (46′ Λύρας), Λαζαρίδης, Κουλίδης, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Γιαννούλης, Ποτουρίδης (75′ Κατσαρός), Κυπαρίσσης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Νίκου (72′ Καρτσαμπάς), Ντόικιτς, Ιασωνίδης, Σερέτης, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καθάριος, Γ. Ιορδανίδης, Μανίκας, Κέρι (57′ Ελευθεριάδης), Αθανασίου, ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Παπατόλιος (64′ Αποστολίδης).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Β ΕΘΝΙΚΗ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ετοιμάζεται το Κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης

Συνεχίζονται οι εργασίες στους χώρους του

Στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης εργάζονται καθημερινά τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων με στόχο τη διαμόρφωση του χώρου στον οποίο θα στεγαστεί σύντομα το «Κοινωνικό Ιατρείο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των «Γιατρών του Κόσμου».

Μετά τα ηλεκτρολογικά, την εγκατάσταση του συστήματος συναγερμού και του τηλεφωνικού δικτύου, ολοκληρώθηκαν τα υδραυλικά, ενώ συνεργείο έχει αρχίσει τα σπατουλαρίσματα στο χώρο του ιατρείου.

Το Κοινωνικό Ιατρείο αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η Ομογένεια τίμησε την επέ ΤΕΙο της 28ης Οκτωβρίου

Σχολεία και φορείς της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας τίμησαν την ιστορική επέ ΤΕΙο υπογραμμίζοντας τη διαχρονικότητα των μηνυμάτων της, αλλά και τη συμ παράσταση των ομογενών στη σημερινή δοκιμασία του Ελληνικού λαού

Σχολεία και φορείς της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας τίμησαν την ιστορική επέ ΤΕΙο της 28ης Οκτωβρίου, υπογραμμίζοντας τη διαχρονικότητα των μηνυμάτων της, αλλά και τη συμ παράσταση των ομογενών στη σημερινή δοκιμασία του Ελληνικού λαού. Αρκετά ημερήσια και απογευματινά σχολεία ελληνορθόδοξων κοινοτήτων πραγματοποίησαν εκδηλώσεις με ομιλίες, απαγγελίες ποιημάτων και τραγούδια.

Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης διοργάνωσε και φέτος την καθιερωμένη πια παρέλασή της στην Αστόρια. Με τη συνεργασία των ηπειρωτικών συλλόγων «Αναγέννηση», «Σουλιώτισσες», «Πύρρος», «Θυγατέρες της Ηπείρου» και άλλων σωματείων, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τέλεσε πρώτα πανηγυρική δοξολογία στην εκκλησία των Αγίων Αι Κατερίνης και Γεωργίου, στην Αστόρια, και ακολούθησε η παρέλαση, προς το οίκημα της Ομοσπονδίας, στο Σταθάκειο Κέντρο, ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ όπου παρουσιάστηκε πολιτιστικό πρόγραμμα και έγινε κατάθεση στεφάνων.

Ο Οργανισμός «Oxi Day Foundation» διοργάνωσε τον 3ο εορτασμό στην Ουάσιγκτον, με τη συμμετοχή βετεράνων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μελών του Κογκρέσου και εκπροσώπων ομογενειακών φορέων.

Κατά τις εκδηλώσεις του Οργανισμού στην αμερικανική πρωτεύουσα, απονεμήθηκε το Βραβείο «Μητροπολίτης Χρυσόστομος» στον εκτελεστικό διευθυντή της Αμερικανοεβραϊκής Επιτ ροπής, ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ντέιβιντ Χάρις. Το εν λόγω βραβείο είναι στο όνομα του Μητροπολίτη Ζακύνθου,Χρυσόστομου που συνέβαλε στην προσπάθεια για τη σωτηρία εκατοντάδων Εβραίων από τους Ναζί, κατά τη γερμανική κατοχή στην Ελλάδα.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

source: http://footballleaguenews.gr/agenda/item/25565-Ξ±Ο†ΞµΞ½Ο„ΞΉΞΊΟŒ-στην-έδρα-του.html
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *