κατασκευή ΦΠΑ Αττική κατασκευή eshop Βολος Νέα έργα στο ΠΕΠ της Περιφέρειας Αττικής

κατασκευή eshop Βολος Πέντε νέες συμβάσεις κατασκευής έργων, συνολικού προϋπολογισμού 42,5 εκατομμυρίων ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός……

Νέα έργα στο ΠΕΠ της Περιφέρειας Αττικής κατασκευή eshop Βολος Τα 17 έργα θα έχουν προϋπολογισμό 42,5 εκ. ευρώ

Πέντε νέες συμβάσεις κατασκευής έργων, κατασκευη eshop συνολικού προϋπολογισμού 42,5 εκατομμυρίων ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, Κωστή Χατζηδάκη και περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη. Επίσης, εντάχθηκαν στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής 2007-2013 έντεκα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 44,3 εκ. ευρώ, εκ των οποίων το σύνολο των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στο ποσό των 37,7 εκ. ευρώ και υπεγράφη μια προγραμματική σύμβαση με προϋπολογισμό 1,7 εκ. ευρώ.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι δήμαρχοι των περιοχών στις οποίες πρόκειται να κατασκευαστούν τα έργα. Πρόκειται για έργα στους δήμους Σαρωνικού, Ωρωπού, Ελευσίνας, Ύδρας, Διονύσου, Πεντέλης, Βριλησσίων, Αλίμου, Γλυφάδας, Αγ. Βαρβάρας, Αιγάλεω, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Ηλιούπολης και Αγ. Παρασκευής. Αφορούν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και κατασκευής αγωγών αποχέτευσης, βιοκλιματικών και άλλων αναπλάσεων, αθλητικών εγκαταστάσεων, επισκευής οδικών δικτύων.

Όπως σημειώθηκε, συνολικά η περιφέρεια Αττικής έχει εντάξει στο ΠΕΠ Αττικής 2007-2013 έργα ύψους 590 εκ. ευρώ. Έχουν υπογραφεί συμβάσεις για 145 ενταγμένα έργα, κατασκευη eshop προϋπολογισμού 438,3 εκ. ευρώ και έχουν γίνει πληρωμές ύψους 329 εκ. ευρώ, δηλ. κατά μέσο όρο 11,75 εκ. ευρώ το μήνα. Μόνο από το ΦΠΑ θα επιστραφούν στα ταμεία του Κράτους περίπου 700 εκ. ευρώ.

κατασκευή eshop Βολος Αντ. Σαμαράς: κατασκευη eshop «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»

Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη – δημάρχων σε ταβέρνα της Κηφισιάς

Σε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β’ Αθηνών.

Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.

Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.

Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας… πανικό στους απόντες.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν… τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με απόκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.

Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, κατασκευη eshop απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».

Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, κατασκευη eshop απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».κατασκευή κατασκευη eshop Βολος δήμαρχος Τήλου: Καταγγέλλει «πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα να αποσυρθεί το «Sea Star»

Παρά τις πιέσεις, τα δρομολόγια του ταχύπλοου θα συνεχιστούν κανονικά, λέει η Μαρία Καμμά

«Πόλεμο» από επιχειρηματικά συμφέροντα, προκειμένου να αποσυρθεί το ταχύπλοο «Sea Star», που ανήκει στο δήμο Τήλου και πραγματοποιεί δρομολόγια από και προς τη Ρόδο, καταγγέλλει πως δέχεται το τελευταίο διάστημα η δήμαρχος του νησιού, Μαρία Καμμά.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Καμμά επισημαίνει πάντως πως παρά τις πιέσεις, το πλοίο θα συνεχίσει κανονικά τα δρομολόγιά του, ενώ σημειώνει ότι θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση.

Επίσης, θα επιχειρήσει να διεκδικήσει εκ μέρους του δήμου την είσπραξη του 50% των εισιτηρίων από τον χειμώνα, που το πλοίο επιδοτείται με τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

Όπως ανέφερε η δήμαρχος, η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου για πλειστηριασμό του Sea Star μετά από προσφυγή τεχνικής εταιρείας για οφειλόμενα ποσά, αναβλήθηκε για το 2016, καθώς ο δήμος έχει προσφύγει δικαστικά εναντίον της συγκεκριμένης τεχνικής εταιρείας για πλημμελή επισκευή, η οποία – όπως τόνισε – ακινητοποίησε το πλοίο, πέρυσι το καλοκαίρι, για ενάμιση μήνα, μέσα στην υψηλή περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου.

Η δήμαρχος Τήλου ζητά ισονομία και ισο Πολιτεία και καταγγέλλει πως «υπάρχουν εκπρόσωποι φορέων, επιχειρήσεων και πολιτικοί που δεν στηρίζουν ένα πλοίο το οποίο αποδεδειγμένα έδωσε φτερά ανάπτυξης στο νησί».

κατασκευή eshop Βολος

source: http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/608096/nea-erga-sto-pep-tis-perifereias-attikis/
κατασκευή eshop Βολος…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *